Om Letsdeal.no

Om Letsdeal.no

Lei av å gjøre det samme på kvelder og i helger? Det vil vi i Let’s deal gjør noe med ved å tipse deg om nye ting eller opplevelser. På vår webside får du hver dag et nytt tilbud til en kraftig redusert pris. Gjennom å garantere det selskapet som tilbyr dealen et visst antall kunder, kan vi tilby priser som du ikke finner noe annet sted. Vi gjør hele tiden vårt beste for å kunne tilby deg uslåelige deals innen alle mulige bransjer - alt for å kunne gi deg en rikere fritid til en god pris.

Let’s deal er eid av Schibsted Media Group, sammen med selskaper som Finn.no, VG, Aftenposten og E24, og sitter i hyggelig lokaler sentralt i Oslo.

Bare deals vi selv ønsker oss

Vi på letsdeal.no vet at den rabatterte prisen kun er en del av opplevelsen - derfor tilbyr vi bare deals som vi selv ønsker oss. Vi prøver på det lengste å finne deals som har et høyt kvalitetsnivå og vil gi en god kundeopplevelse.

Pålitelig

Det er viktig for oss i letsdeal.no at du som kunde alltid skal være fornøyd med dine deals, så du kan føle deg trygg på å handle hos oss gang på gang. Derfor jobber vi hele tiden med å være tydelige på hvilke vilkår som gjelder og på øvrig informasjon, slik at du som kunde skal kunne ta stilling til om dealen er interessant for deg eller ikke. Om du har spørsmål eller mener det er noe vi har glemt å informere om, kontakt oss på support@letsdeal.no, så hjelper vi deg så raskt vi kan.

Sikkerhet

Letsdeal.no håndterer ingen kortopplysninger. Det håndteres fullt og helt av PCI-sertifiserte PayEx, Nordens fremste ekspert på betaling.

Kontakt oss

Klikk her for å komme i kontakt med kundesupport.

Adresse

Let's deal AS
Hagegata 22
0653 Oslo


Postadresse

Lets deal AS
Postboks 155 Sentrum
0102 Oslo

Epost samarbeidspartnere

partner@letsdeal.no

Let’s deal er en del av Schibsted Media Group.

Det er vi som er Letsdeal

Frank

Nils-Olav

Anders

Hans-Petter

Line G

Linn Maria

David

Trude

Roger

Ingri

Alexander

Magnus

Silje O

Silje S

Maroa

Leonardo Julian

Ingrid

Thomas

Jomar

Pearl

Martin

Ellen

Erik

Håvard

Lene

Malene

Ronny

Nicholas

Jeanette

Jenny

Jørgen

Simen

Martin

Dia

Logg inn

FACEBOOK-INNLOGGING


Trenger du hjelp?

Har du glemt ditt passord kan du få et nytt her

Om du har andre problemer med innloggingen, ikke nøl med å sjekke Let's deal Kundeservice

loader

Motta nyhetsbrev

For å ikke gå glipp av en god deal

Klockor, Hamburgare, Magretheskålar