Opplev den kroatiske kysten / 8 dager inkl. fly & hotell! Ord. fra 7990 kr, din deal: fra 3450 kr

6 kjøpte
57%
deal image
UTSOLGT

3 450 kr

Høydepunkter

 • Møt solen i Kroatia!
 • Fly fra Oslo til Dubrovnik og tilbake inkl 20kg bagasje per pers.
 • Transport flyplass–hotell–flyplass
 • Alle turer under reisen i moderne turbusser med klimaanlegg
 • Overnatting på dobbeltrom med dusj eller badekar / WC, klimaanlegg og TV ; 4 overnattinger på 3-stjerners hotell (nasjonalkategori) i Dubrovnik-området ; 3 overnattinger på 3-stjerners hotell (nasjonal kategori) i Split- eller Makarska-området
 • Kost: daglig frokost
 • Halvdagstur med guidet rundtur i Dubrovnik
 • Buss fra Dubrovnik til Split/Makarska og tilbake
 • Alle nødvendige inngangspenger og omvisninger ifølge reiseprogrammet
 • Kvalifisert skandinavisk- eller engelskspråklig reiseleder fra/til flyplassen
 • Norsk Reisegarantifond RGF
 • Norsk Reisearrangør (norsk pakkereiselov gjelder)
 • Du vet vel at du kan se alle dine deals på smartphonen? Last ned Let's deal for iPhone og Android

Vilkår

 • Etter at du kjøper dealen får du en Let's deal-kode på e-post – dette er din rabattkode 
 • I kjøpskvitteringen står det hvordan du booker reisen
 • Skulle turen ikke kunne gjennomføres på planlagt dato, får kunden tilbud om andre datoer eller full refusjon av reiseprisen om andre datoer ikke passer
 • Ikke inkludert:
 • Alle utgifter som går til å dekke personlige behov, f.eks. drikke, telefon, driks og ekstra inngangspenger samt lokal citiytax på ca 1€ per person/natt som betales til hotellet.
 • Tillegg for enkeltrom kr 1290,- -- Oppgradering til 4-stjerners hotell kr 990,-
 • Nytelsespakke 169,- € (består av middag hver kveld)

Om dealen

KROATIA

Opplev den kroatiske kysten - 8 dager ved evigvakre Adriaterhavet

ALTERNATIVER
 • Valg 1
  20-27.02.2018
  Ord. 7990 kr, din deal: 3450 kr
 • Valg 2
  06-13.03.2018 (få plasser igjen)
  Ord. 7990 kr, din deal: 3750 kr
 • Valg 3
  20-27.03.2018
  Ord. 7990 kr, din deal: 4250 kr
 • Valg 4
  03-10.04.2018
  Ord. 7990 kr, din deal: 4250 kr
 • Valg 5
  10-17.04.2018
  Ord. 7990 kr, din deal: 4250 kr

DAG 1 - DUBROVNIK
Fly til Dubrovnik med renommerte flyselskaper. På flyplassen blir du tatt imot av vår skandinavisk- eller engelskspråklige reiseleder. Deretter kjøres du til hotellet. Overnatting og frokost i Dubrovnik-området (2 netter).


Dag 2: GUIDET RUNDTTUR I DUBROVNIK (inkludert)
På denne halvdagsturen utforsker vi den historiske gamlebyen i Dubrovnik, som er beskyttet av bymurene. De fleste bygningene i gamlebyen er preget av innflytelse fra gotikken, barokken og renessansen. Blant de mest imponerende byggverkene er fransiskanerklosteret med Europas eldste apotek og rektorpalasset, som i dag huser bymuseet. I århundrer har mennesker fra hele verden latt seg fascinere og inspirere av gamlebyen. Ikke minst har den hatt innflytelse på mange kunstverk, noe som særlig kommer til syne i den innvendige utformingen av de offisielle bygningene. Etter omvisningen har du nok av tid til å rusle gjennom byen eller slappe av på en av de mange kafeene.


Dag 3: DUBROVNIK - SPLIT/MAKARSKA
Etter frokost og utsjekking bærer det ut på tur langs kystveien (Magistrale). Vi passerer byen SLANO, som med sin store og godt beskyttede bukt (trang innseiling) var et populært tilfluktssted for sjørøvere i sin tid. Videre passerer vi den historiske byen STON med sine berømte saltverk, østers- og muslingbanker. Vi kjører gjennom den fruktbare Neretva-dalen, via Bosnia (ca. 2,5 timer, grensepassering og passkontroll) til Split eller Makarska. Overnatting og frokost i Split- eller Makarska-området (3 netter).


Dag 4: Utflukt til MOSTAR (valgfritt)
I dag kan du velge om du vil slappe av på hotellets område eller bli med på utflukten vår. Turen går til Mostar, guidet rundtur, ca. 3 timer (valgfritt). Landemerket i Mostar er «Den gamle bro» (Stari Most), som krysser elven Neretva. Vi besøker Det tyrkiske hus, moskeen og den gamle basaren. Vi besøker også en typisk bosnisk teppemanufaktur. Her får vi en omvisning der du kan bli nærmere kjent med en av det osmanske folkets eldste kunster. Du får også mulighet til å handle et ferieminne, dersom du ønsker det. En pause med tid til å spise lunsj blir det også (for dem som vil). Etter lunsj fortsetter vi mot Makarska (2,5 timer) – med ny grensepassering og passkontroll. Vi ankommer sent om ettermiddagen og sjekker inn på hotellet.


Dag 5: Utflukt til byen SPLIT (valgfritt)
I dag kan du velge om du vil slappe av på hotellets område eller bli med på utflukten vår. Etter frokost begir vi oss i dag ut på dagstur til Split (valgfritt). Guidet rundtur i Split (ca. 2 1/2 timer). Bli kjent med viktige byggverk som Diokletians palass, som har stått på UNESCOs liste over verdens kulturarv siden 1979, St. Domnius-katedralen og Jupiters tempel. Pause med lunsj (valgfri) og tid til fri disposisjon (besøk f.eks. markedet eller noen av de mange barene og butikkene). Utpå ettermiddagen kjører vi tilbake til hotellet.


Dag 6: Tur til DUBROVNIK
Etter at vi har sjekket ut, er det på tide å vende tilbake til Dubrovnik. Returen går gjennom Bosnia-Hercegovina og byen Neum, der vi kan legge inn en kort pause. Neste stopp (for dem som vil) er halvøya Pelješac, hvor vi besøker en vinkjeller og får smake på noen gode viner (valgfritt). Pelješac er kjent som
Kroatias beste rødvinsområde. I dag dykker vi også inn i de lange håndverkstradisjonene når vi lærer oss mer om både smykke- og skinn-produksjonen. Du får også anledning til å kjøpe deg et personlig ferieminne dersom du ønsker det.

Dag 7: Tur til MONTENEGRO (valgfritt)
I dag kan du velge om du vil slappe av på hotellets område eller bli med på utflukten vår. Etter frokost er det avreise til Montenegro. Vi kjører kystveien langs Kotorbukta og passerer en rekke små steder før vi kommer til Perast. Deretter fortsetter vi mot Kotor. Gamlebyen i Kotor har et vakkert og meget velbevart middelaldersentrum, som ble reist mellom 1100- og 1300-tallet. I tillegg til en rekke romerske og gotiske kirker, fasader, palasser og museer kan gamlebyen by på utallige restauranter og kafeer der du kan samle krefter til resten av turen. I Kotor har du cirka to timer til disposisjon til å utforske gamlebyen og bli nærmere kjent med byen på en omvisning med en lokal guide. Vi drar videre til Budva - en by med ca. 11 000 innbyggere. Stedet lå opprinnelig på en øy, men i dag er øya forbundet med fastlandet av en sandbanke.


Dag 8: FLYPLASSEN I DUBROVNIK
Etter frokost og utsjekking kjøres du til flyplassen i Dubrovnik, hvor flyet hjem venter.

MER INFORMASJON

Les mer på World Visitor sine nettsider!

DERE BESØKER DISSE OMRÅDENE

Dalmatia er et solrikt område som strekker seg fra den pulserende storbyen Zadar i nord til rett sør for Dubrovnik – «Adriaterhavets perle». Det varierte landskapet med de mange øyene, de høye fjellene og den buktende kystlinjen byr på slående vakker natur. Atmosfæren i de sjarmerende byene med sine historiske bygninger vil ta deg tilbake til en svunnen tid. Dalmatia er selve hjertet av Adriaterhavet og kommer til å trollbinde deg uansett hvor i området du tilbringer ferien.

Dubrovnik: Himmel på jord: Murer blir bygd for å verne om skatter, det gjelder ikke minst for Dubrovnik. En av verdens vakreste byer er nemlig omkranset av en 1940 meter lang steinmur. Dubrovniks enestående politiske og kulturelle historie og verdensberømte bygninger har sikret byen en plass på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Dubrovnik er en av de mest populære og berømte byene ved Adriaterhavet. I tillegg til vakker beliggenhet og en godt bevart kulturarv kan den by på et imponerende utvalg av restauranter og tjenester.

Split: Juvelen i et rike: Så langt tilbake som i år 305 e.Kr. måtte verdens den gang mektigste mann, keiser Diokletian, bestemme hvor han skulle tilbringe resten av livet. Av alle steder i verden besluttet han å bygge et hus i hjertet av Dalmatia. Dermed la han grunnsteinen for utviklingen av det som skulle bli byen Split. Gå i Diokletians fotspor, utforsk palasset hans og den slående vakre naturen i dette øyrike området.

Makarska: Den pittoreske feriebyen Makarska ligger i den midterste delen av Dalmatia, sør for storbyen Split. Den er et av Kroatias mest kjente og populære turistmål. Den livlige strandpromenaden «Riva» og Kacic-plassen utgjør sentrum av Makarska. Langs de trange, romantiske gatene som slynger seg gjennom sentrum, ligger praktfulle bygninger og museer klare til å utforskes. Like bak byen troner fjellet Biokovo, kjent for sine fine turstier. Badeturister kan glede seg til vakre strender, ikke minst de mange fine rullesteinsstrendene som skråner ut i det krystallklare havet. Med et variert utvalg av sports- og fritidsaktiviteter blir det garanert ikke kjedelig.

Dealen selges av

WORLD VISITOR AS, Org.nr: 995 944 588

Kontaktinformasjon

Mer informasjon

http://www.worldvisitor.no/Package/Tour/596/CRONO13124

Flytider for alle alternativ 

OSL 09:30 - DBV 12:50
DBV 05:00 - OSL 08:30


Bilder

3 450 kr
UTSOLGT

Velg en dealvariant

Valg 1: 20-27.02.2018
3450 kr
Du sparer 4540 kr
Valg 2: 06-13.03.2018 (få plasser igjen)
3750 kr
Du sparer 4240 kr
Valg 3: 20-27.03.2018
4250 kr
Du sparer 3740 kr
Valg 4: 03-10.04.2018
4250 kr
Du sparer 3740 kr
Valg 5: 10-17.04.2018
4250 kr
Du sparer 3740 kr
Kroatiakysten: 8 dager & hotell
4.5 6

Logg inn

FACEBOOK-INNLOGGING


Trenger du hjelp?

Har du glemt ditt passord kan du få et nytt her

Om du har andre problemer med innloggingen, ikke nøl med å sjekke Let's deal Kundeservice

loader

Motta nyhetsbrev

For å ikke gå glipp av en god deal

Klockor, Hamburgare, Magretheskålar