Medisinsk injeksjon i ett område. Effektiv og trygg behandling av rynker hos Beautician – din skjønnhetsklinikk. Ord. pris: 1 700 kr. Din deal: 1 199 kr

18 kjøpte
29%
deal image
UTSOLGT

1 199 kr

Høydepunkter

 • Medisinsk injeksjon
 • Godt egnet for eksempelvis "sinnarynker" mellom øyenbrynene, rynker på pannen og rundt øynene
 • Ved kjøp av dealen får du 30% rabatt på område 2 og 3 - betales direkte til salongen
 • Utført av spesialsykepleier  
 • Du vet vel at du kan se alle dine deals på smartphonen? Last ned Let's deal for iPhone og Android

Vilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 31.03.2018
 • Timebestilling gjøres på tlf. eller SMS til 940 80 861 eller e-post: beautician-klinikk@hotmail.com  eller online: https://beautician.bestille.no/Customer/Beta/Default.aspx – oppgi Let's deal-kode
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
 • Gjelder kun nye kunder
 • Gravide og ammende skal ikke behandles med botulinumtoksin
 • De behandler ikke personer med myastenia gravis, eller personer som er allergiske mot humant albumin, salt eller botulinumtoksin
 • 25 års aldergrense

Om dealen

MEDISINSK INJEKSJON

Muskelspenninger i panne og omkring øynene signalerer stress, bekymring, aldring og manglende overskudd. Med medisinsk injeksjon slapper de mimiske musklene mer av, samtidig som huden blir glattere – og man får et mer imøtekommende og yngre uttrykk.

Injeksjonene inneholder botulinumtoxin type A, som blokkerer nerveimpulsene til musklene. 

Botulinumtoxin type A injiseres i den muskulaturen som forårsaker de rynkene som ønskes fjernet. En paralyse i den lokale muskulaturen vil fjerne de dynamiske linjene som oppstår når man ler eller smiler. Mens de statiske linjene eller rynkene som er i huden når man slapper av vil forsvinne etter hvert som det oppstår ny hud som ikke har blitt rynket av muskelens kraft. Vedlikehold av behandlingen er viktig for å unngå at de statiske linjene kommer tilbake når injeksjonen mister sin effekt.

Du skal kunne gjenoppta arbeid og andre gjøremål umiddelbart etter behandlingen. 

 

FREMGANGSMÅTE

Behandlingen består av en injeksjon med engangssprøyte i de små ansiktsmusklene. Dette hindrer musklene i å trekke seg sammen. På denne måten blir den overliggende huden glatt og uten rynker. Dette er en enkel behandling hvor du rett etterpå kan dra tilbake på jobb eller andre daglig gjøremål.

Områder som behandles er glabella (sinnarynken mellom øyenbrynene), øyne (kråketær), panne, tanngnissing, spenningshodepine og migrene. Resultatene avhenger av at riktig mengde stoff sprøytes inn på rett plass.

Ved rynker som er dype og fremtredende også når man er avslappet, vil det ofte være behov for tilleggsbehandling med en filler (Juvéderm). Filler kan for eksempel brukes til å skape fyldigere lepper, jevne ut folden som går fra nesen til munnviken, glatte ut smårynkene som mange etter hvert får rundt munnen. Du skal kunne gjenoppta arbeid og andre gjøremål umiddelbart etter behandlingen.

Det tar ca 3-5 dager for injeksjonen å virke, og det kan ta opp til 14 dager før man oppnår full effekt. I noen tilfeller kan det være nødvendig med en oppfølgingstime 14 dager etter behandling for en eventuell korrigering.

 

BIVIRKNINGER

Uønskede bivirkninger etter bruk av Botulinumtoxin type A er svært sjeldne. De vanligste bivirkningen er en lett ømhet eller et lite blåmerke ved innstikkstedet. Derfor frarådes du å ta legemiddel som inneholder acetylsalisylsyre (Magnecyl etc.) eller andre antikoagulanter dagene før inngrepet.

Noen kan få forbigående hodepine et par dager etter behandlingen. I sjeldne tilfeller kan stoffet spre seg og bedøve andre muskler enn de som skulle bli behandlet. For eksempel kan muskelen i øvre øyelokk svekkes (ptosis) i 1-2 uker ved behandling av glabella/sinnarynken.

Det er hittil ikke rapportert om varige bivirkninger av behandlingen. Den er ikke permanent, dermed er eventuelle bivirkninger heller ikke permanente. Man bør ikke gni eller massere det behandlede området rett etter behandling, da dette kan medføre at middelet sprer seg til nærliggende muskler, som dermed kan ”lammes” for en tid.

 

 

 

 

 

 

Dealen selges av

BEAUTICIAN AS, Org.nr: 819 441 502

Kontaktinformasjon

 

Hjemmeside

Facebook

 

Åpningstider

Mandag, tirsdag, onsdag og fredag: 09:00-17:00

Torsdag:11:00-19:00

Lørdag: 10:00-16:00

Time senere etter avtale

 

Booking

940 80 861

https://beautician.bestille.no/Customer/Beta/Default.aspx

beautician-klinikk@hotmail.com 

 

 

Adresse

Ringvålvegen 7
7080 Heimdal

 

 


1 199 kr
UTSOLGT
Medisinsk injeksjon
4.7 18

Logg inn

FACEBOOK-INNLOGGING


Trenger du hjelp?

Har du glemt ditt passord kan du få et nytt her

Om du har andre problemer med innloggingen, ikke nøl med å sjekke Let's deal Kundeservice

loader

Motta nyhetsbrev

For å ikke gå glipp av en god deal

Klockor, Hamburgare, Magretheskålar