Cryoterapi hos Cryoklinikken Kristiansand – ny og revolusjonerende metode for fettfjerning med umiddelbar og varig effekt. Ord. pris: 1 500 kr. Din deal: 749 kr

0 kjøpte
25 588 tim 31 min 6 sek
50%
deal image
KJØP!
749 kr

Høydepunkter

 • Cryoterapi hos Cryoklinikken Kristiansand
 • Ny og revolusjonerende metode for fettfjerning
 • Gir umiddelbar og varig effekt
 • Fettfjerning uten kirurgi
 • Kan behandle alle steder på kroppen: fjerne grevinnearmer, dobbelthake, magefett og cellulitter etc.
 • Godkjent av FDA, CE og American Academy of Cosmetic Surgery
 • Helt trygg og ufarlig
 • Ingen bieffekter
 • Du vet vel at du kan se alle dine deals på smartphonen? Last ned Let's deal for iPhone og Android

Vilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 31.08.2018
 • Timebestilling gjøres online, på facebook, via e-post: post@cryokristiansand.no eller på tlf.: 950 23 649 – oppgi Let's deal-kode
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Om dealen

CRYOTERAPI

Cryoterapi-revolusjonen er endelig kommet til Norge. Det Karolinska Institutet i Stockholm har forsket på kuldebehandling (Cryo-terapi) av fettceller. Deres studier viser at når man tilfører «hvitt fett» kulde, vil dette fremme veksten av blodårer som omdanner det hvite fettet til brunt fett, som er mye lettere for kroppen å forbrenne. Brunt fett blir mer sett på som muskler enn hvitt fett. Når det brune fettet blir aktivert vil det forbrenne hvitt fett. Brune fettceller forbrenner energi og holder kroppstemperaturen regulert.

Kuldebehandlingen (Cryo-terapi) er godkjent av FDA, CE og American Academy of Cosmetic Surgery- Behandlingen er helt trygg og ufarlig uten noen former for bieffekter. Behandlingen kjennes kun som en behagelig kjølig massasje.

Metoden er helt ulik andre cryometoder da kuldesonden beveges manuelt på de steder man ønsker å fjerne fett. Dette gjør at man kan behandle hele kroppen. Andre modeller festes til kroppen med vakuum, men denne metoden gir ofte brennmerker og har et svært begrenset behandlingområde.

Behandlingen kjennes ut som en kjølig massasje.

 

AVANSERT TEKNOLOGI

Metoden kan behandle alle steder på kroppen: fjerne grevinnearmer, dobbelthake, magefett og cellulitter etc. Cryo 21 er en terapeutisk behandling for fjerning av fett uten kirurgi. Cryo 21 skaper et termisk sjokk ved at temperaturen i fettcellene reduseres. Denne prosessen kalles apoptose som resulterer i en gradvis degenerering og eliminering av døde fettceller. Denne prosessen tar ca 14 dager og kroppen vil fortsette å redusere de gjenværende fettcellene de neste ukene og månedene.

Dette skjer ved at maskinen reduserer temperaturen i området fra 34°C til kun 8°C og dette uten at kunden føler noen form for kulde. Etter 4-6 behandlinger er det ikke uvanlig at kunden har mistet hele 12 cm rundt livet eller 5 størrelser og det helt permanent uten noen form for kirurgi.

Dealen selges av

CRYOKLINIKKEN KRISTIANSAND (CASHBACK WORLD JOHAN LØVLIE, Org.nr: 820 362 462)

Kontaktinformasjon

Hjemmeside

Facebook

 

Åpningstider

Mandag til fredag: 09:00-17:00

 

Booking

Online

Facebook 

post@cryokristiansand.no 

950 23 649

 

Adresse

Kongensgate 4
4610 Kristiansand

 


Cryoterapi fettfjerning
4.7 0

Logg inn

FACEBOOK-INNLOGGING


Trenger du hjelp?

Har du glemt ditt passord kan du få et nytt her

Om du har andre problemer med innloggingen, ikke nøl med å sjekke Let's deal Kundeservice

loader

Motta nyhetsbrev

For å ikke gå glipp av en god deal

Klockor, Hamburgare, Magretheskålar