Komplett reisepakke til Egypt! Fly t/r, cruise, hotell, transfers, m.m! Ord. pris: fra 9 999 kr. Din deal: fra 5 999 kr per person

0 kjøpte
11 246 tim 24 min 9 sek
40%
deal image
KJØP! +
5 999 kr

Høydepunkter

 • 7 netter i Egypt, med utfluktprogram til landets mest kjente severdigheter
 • 4 netter på M/S Solaris II (el.lign) med helpensjon Luxor-Aswan 5 stjerners cruise i Nilen
 • Fly: Oslo Gardermoen - Kairo via europeisk by t/r
 • Innenriksfly Kairo-Luxor, Aswan Kairo
 • 3 netter på Hotel Mercure Cairo le Sphinx med frokost Kairo
 • All transfer ved destinasjon t/r flyplass-hotell/cruise
 • Flyskatter og avgifter inkludert!
 • Du vet vel at du kan se alle dine deals på smartphonen? Last ned Let's deal for iPhone og Android

Vilkår

 • Se kontaktinformasjon for avreisedatoer
 • Frist for bestilling: 31.juli 2018
 • Prisen gjelder per person i delt dobbeltrom
 • Minimum 2 personer må bestille sammen. Det kan bestilles enkle rom mot et tillegg på kr 2450,- som betales direkte til Atlantis Reiser AS ved bestilling.
 • Begrenset antall plasser
 • Ved bestilling må vi ha fullt navn på alle reisende i henhold til passet, bostedsadresse,
 • e-postadresse, telefonnummer og nasjonalitet
 • Reisebevis og flybilletter sendes senest 14 dager etter innbetaling
 • Pass må være gyldig minst 6 måneder etter innreise i Egypt
 • Bestilling gjøres per epost til: post@egyptreiser.no
 • Fly Oslo Gardermoen-Kairo via europeisk by t/r
 • Innenriksfly Kairo-Luxor, Aswan Kairo
 • 3 netter hotel Mercure Cairo le Sphinx med frokost Kairo
 • 4 netter M/S Solaris II (el.lign) med helpensjon Luxor-Aswan. Lugar på øverste dekk på cruiset kan bestilles mot ekstra kostnad: kr 400,- per person for 4 netter. Avtales og betales til Atlantis Reiser AS 
 • All transfer t/r flyplass-hotell/cruise
 • Flyskatter og avgifter
 • Ikke inkludert:
 • Ekstra tilleggsutflukter:
 • Utfluktspakken inkluderer følgende utflukter med norsk/svensktalende guide, inngangspenger og transport:
 • Kongenesa dal, Hatshepsuts temple, Karnak og Luxor templene, Edfu tempel, Kom Ombo tempel, Philae tempel og Aswandemninge. Pris: kr 1995,- per pers 
 • Heldagsutflukt til Gizapyramidene og Det Egyptiske Museum m/lunsj kr 750,- pr pers‬on
 • Visum til Egypt (25 USD) kjøpes ved ankomst i Egypt
 • Avbestilling- og reiseforsikring
 • Tips (beregne ca. kr 350,- per person)
 • Drikke til maten på cruiset
 • Ingen angrett på denne dealen etter bekreftet bestilling

Om dealen

RA RUNDREISE

Et uforglemmelig eventyr i Egypts eldgamle kulturhistorie. Et avslappende cruise på Nilen samt dager til rådighet i Kairo, hvor du kan få med deg de viktigste severdighetene.
På denne reisen benytter vi 5 stjerner hoteller og cruise. Du får kvalitet og komfort for pengene.

ALTERNATIVER
 • ALTERNATIV 1
  Ord. 9999 kr, din deal: 5999 kr
 • ALTERNATIV 2
  Ord. 9999 kr, din deal: 7999 kr
 • ALTERNATIV 3
  Ord. 9999 kr, din deal: 8799 kr
 • ALTERNATIV 4
  Ord. 14999 kr, din deal: 12999 kr
Program

Dag 1: (fredag ) Fly Oslo-Kairo. Det blir mottakelse og assistanse på flyplassen og transfer til hotellet.
Inkluderte måltider: mat på flyet

Dag 2: (lørdag) I Kairo
Frokost på hotellet. Turen til Giza pyramidene og det egyptiske museum er den mest populære utflukten (må bestilles separat, tillegg til grunnpris)

Her starter vi dagen med en av verdens underverk i verden; Keops , Kefren og Mykerinos - pyramidene såkalte Giza - pyramidene. Her oppe på platået , har du flott utsikt over Kairo i klarvær , det vil være flere stopp rundt området, slik at man kan få følelsen av hvor store de faktisk er , mens vi spekulerer på hvordan de gamle egypterne var i stand til å reise et slikt anlegg for 4500 år siden før hjulet var kommet til Egypt .
Turen fortsetter til den mystiske " Sphinx " der man besøker Kefrens gravtempel.

Kairo tilhørte den " Nedre Egypt " der Papyrus var symbolet på landet ned til Middelhavet.
Derfor har vi lagt et besøk til en papyrus institutt for å demonstrere enkelt hvordan de gamle egypterne laget verdens første papir . Her er muligheten til å kjøpe ekte papyrus for de som ønsker det .
Inkluderte måltider: frokost (lunsj inkl. i utflukten)

Dag 3: (søndag) I Kairo
I dag går turen til Kontrastenes Kairo: Gamle Kairos kirker, Mohamed Aly moskeen med Citadelborgen, samt basaren Khan el Khalili. (må bestilles separat, tillegg til grunnpris)

Her starter dagen med å kjøre til byen delen der Kairo først ble dannet . Her ligger kirkene St. Sergius -der det blir sagt at den hellige familie søkte ly under flukten fra Herodes til Egypt, Den hengende kirken Al Moalakka og det jødiske synagogen Ben Ezra. De smale gatene gir en følelse å være tilbake på Jesu tid, til tross for suvenir selgernes iver .

Vi fortsetter dagen å hoppe tilbake i historien , og kjører mot den gigantiske landemerke i Kairo; Citadel festning bygget av korstogfarerne på 1100-tallet. Her er en fem moskeer, blant annet. den største av dem alle , den ruvende Mohamed Aly moské med sine to minareter og skinnende kupler. Etter en god lunsj fortsetter reisen mot Det gamle handelssenteret; Khan el Khalili fra 1500-tallet.

Slik som det er et "must" å se pyramidene, er det også obligatorisk å se Khan el Khalili . Her produseres de fleste av de egyptiske håndverk og souvenir . Her kan du prute , handle eller bare sitte ned på den berømte Café " El Fishawy , " og røyke vannpipe og drikke te mens du ser på livet . Bland de skrikende minareter og ivrige selgere føler å ha hoppet et par hundre år tilbake. Her står tiden stille - en virkelig opplevelse .
Inkluderte måltider: frokost (lunsj inkl. i utflukten)

Dag 4: (mandag) Kairo - Luxor
Idag blir det tidlig opp for å kjøre til flyplassen for fly Kairo-Luxor. Det blir innsjekking på båten. Idag besøker vi Vestbredden i Luxor. Vi starter med Kongenes Dal. Her går man inn i lange korridorer og nyter skuet av de vakre relieffene med farger som ble laget for over 3000 år siden. (må bestilles separat, tillegg til grunnpris)

Her ligger også graven til Tut Ankh Amon som kan ses for ekstrabillett for de som ønsker det . Graven er den minste men med flotte farger. Her ligger også hans. Forbehold om at graver stenger uten forvarsel)

Vi fortsetter videre til Dronning Hatshepsuts terassetempel. Et imponerende kunstverk hogget rett ut av fjellveggen. Memnon-kolossene star fortsatt majestetisk der de engang voktet tempelinngangen til Amenofis 3.´s gravtempel. Det er lunsj og middag og overnatting ombord.
Inkluderte måltider: frokost(boks), lunsj og middag

Dag 5: (tirsdag): Luxor
Det blir besøk til Karnak og Luxor tempelene. Karnak tempelet er verdens største tempelkompleks, og vi besøker Amons tempeldel med den giantiske søylehallen med 134 søyler, den hellige innsjøen, Hatshepsuts oblisk, dokumentenes Hall m.m.

Rundt i det fjerne ser vi restaurering prosjekte av de sørlige bygninger , og får inntrykk av hvor enormt dette tempelet må ha vært på den tiden da prestene jobbet her.

Ferden går videre til mye mindre Luxor tempel, bygget av Amenofis 3. Hans vakre relieffer står i grov kontrakt til Ramses 2.´s håndverk.
Cruisebåten seiler mot Esna sluser hvor det er et køsystem for å komme igjennom.

Dag 6: (onsdag) Edfu-Kom Ombo
Etter frokost går ferden til tempelet dedikert guden Horus. Turen fra båten og inn i templet tar bare noen få minutter , og vi bruker enten heste drosjer eller buss .

Edfu tempel er vel det best bevarte av Egypts tempel mye på grunn av den sene byggeperioden - tempelet er " bare" 2200 år ! Her kan vi se slaget mellom Horus og Seth i tegneserier på tempelveggene , her ble fantastiske festivaler oppført , og her produserte de gamle prestene parfymer og her finner vi det aller første biblioteket i verden.

Tilbake på båten spiser vi lunsj, og seiler videre sørover mot Kom Ombo. Dagen nytes på soldekk, enten ved det lille svømmebassenget, på solsengene eller utsikten nytes fra sittegruppene I skyggen.
Vi passerer fruktbart landskap, og observerer dagliglivet til de egyptiske bøndene.

I byen som er kjent for sukkerproduksjon, finner vi det eneste gjenværende dobbel tempel dedikert til to guder (Sobek – guden med krokodillehode, og Horus – guden med falkehode). Tempelet er lite, men vakkert beliggende rett ved bredden av Nilen , og har vært utsatt for både flom og sandstormer . Det er godt restaurert og har også sin egen historie å fortelle . Dette tempelet fungerte som sykehus i det gamle Egypt , og er berømt for relieffene av medisinske instrumenter samt kalenderen.
Tilbake på båten blir det middag og Gallabeya-party. Båten seiler videre sørover til Aswan.
Inkluderte måltider: frokost, lunsj og middag

Dag 7: (torsdag) I Aswan
I dag er det mulighet å oppleve det store tempelet til Ramses 2. i Abu Simbel.
Alternativ kan formiddagen benyttes til en utflukt til Nubisk landsby. Her ser man hvordan nuberne lever og bor.

Etter lunsj blir det utflukt til Aswan demningen. Dammen er et utrolig anlegg som transporterer strøm til hele Egypt , samt eksporterer til utlandet. Dammen sto ferdig i 1972 , og holder tilbake hele den kunstige innsjøen Lake Nasser som oversvømmet titalls med tempel og gjorde at over 100 000 nubere måtte flytte fra sine hjem .

Tempelet som er tilegnet modergudinnen Isis, er kanskje den vakreste av alle templene på grunn av sin utrolige beliggenhet, stille og fredelig midt mellom de to dammer, bland de høye fjellformasjoner som i faraonsk tid utgjorde den første Katarakt .

Tempelet er også flyttet av UNESCO , og har vakre relieffer fra gulv til tak. Her ligger også Trajans Pavilion og tempelet ble påbegynt av Egypts aller siste farao Nectanebo to. Før han ble kastet ut av Egypt av Alexander den store .

Kvelden anbefales varmt til å besøke Aswan nubiske " souk ". Nuberne er hyggelige og vennlige, og her er det er afrikansk stemning til midnatt, og basarene inneholder krydder, afrikanske masker, tekstiler, tepper og ellers alt av souvenir.
Programmene vil bli justert i henhold til hvor mange folk melde seg.
Inkluderte måltider: frokost, lunsj og middag

Dag 8: (fredag) Aswan-Kairo-Oslo
Idag blir det transport til flyplassen I Aswan, for hjemreise.

Alle utflukter i programmet inngår i en utfluktspakke som bestilles sammen med cruiset, og denne er ikke inkludert i oppgitt grunnpris.

Dealen selges av

ATLANTIS REISER AS, Org.nr: 984 749 759

Kontaktinformasjon

Booking og spørsmål

Booking og spørsmål sender du til e-post: e-post@egyptreiser.no

Avreisedatoer pr. alternativ
 • Alternativ 1:
  Avreisedatoer: 7.sep, 14.sep, 30.nov, 7.des 2018, 11.jan, 3.mai, 10.mai, 17.mai, 24.mai 2019
 • Alternativ 2:
  Avreisedatoer: 3., 10.,17.,24.,31.aug 2018 18.jan, 25.jan 2019
 • Alternativ 3:
  Avreisedatoer: 21.sep, 28.sep, 5.,12.,19.,26.okt, 2.,9.,2.,16.,23.nov, 14.des 2018 , 4.jan, 1.,8.,15.feb, 1.,8.,15.,22.mar, 5.,26.apr 2019
 • Alternativ 4:
  Avreisedatoer 21.des, 28.des 2018, 22.feb, 12.apr, 19.apr

Nettsider

www.atlantisreiser.no

Hotellet

Cruiset

 

 

Bilder

Velg en dealvariant

ALTERNATIV 1
5999 kr
Du sparer 4000 kr
ALTERNATIV 2
7999 kr
Du sparer 2000 kr
ALTERNATIV 3
8799 kr
Du sparer 1200 kr
ALTERNATIV 4
12999 kr
Du sparer 2000 kr
Komplett reisepakke til Egypt
4.5 0

Logg inn

FACEBOOK-INNLOGGING

For å kunne logge inn på Facebook, må du godta at du tillater oss å dele dine personlige opplysninger med tredjeparter. Dette inkluderer også det faktum at personopplysningene dine kan brukes til å gi tilpasset annonsering på andre sider enn Facebook.

Jeg aksepterer

Trenger du hjelp?

Har du glemt ditt passord kan du få et nytt her

Om du har andre problemer med innloggingen, ikke nøl med å sjekke Let's deal Kundeservice

loader

Motta nyhetsbrev

For å ikke gå glipp av en god deal

Klockor, Hamburgare, Magretheskålar