Medisinsk injeksjon i valgfritt område – godt egnet for "sinnarynker" mellom øyenbrynene, rynker på pannen og rundt øynene. Ord. pris: 1 900 kr. Din deal: 950 kr

34 kjøpte
50%
deal image
UTSOLGT

950 kr

Høydepunkter

  • Medisinsk injeksjon i valgfritt område
  • Godt egnet for eksempelvis "sinnarynker" mellom øyenbrynene, rynker på pannen og rundt øynene
  • Behandlingen utføres av allmennlege med utdanning innen kosmetisk injeksjonsbehandling hos dr. Jessica torsdag og fredag
  • En av de vanligste kosmetiske behandlingene i Norge
  • Du vet vel at du kan se alle dine deals på smartphonen? Last ned Let's deal for iPhone og Android

Vilkår

  • Dealen kan brukes t.o.m. 30.06.2018
  • Timebestilling gjøres online via www.bergenhelhetsklinikk.no – oppgi Let's deal-kode
  • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
  • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
  • Gjelder kun nye kunder

Om dealen

MEDISINSK INJEKSJON

Muskelspenninger i panne og omkring øynene signalerer stress, bekymring, aldring og manglende overskudd. Med medisinsk injeksjon slapper de mimiske musklene mer av, samtidig som huden blir glattere – og man får et mer imøtekommende og yngre uttrykk.

Injeksjonene inneholder botulinumtoxin type A, som blokkerer nerveimpulsene til musklene. Dette forhindrer sammentrekning av de musklene som forårsaker rynker, og dermed blir den overliggende huden glatt. Best resultat oppnås ved behandling av rynker som kommer til syne ved ansiktsmimikk.

Du skal kunne gjenoppta arbeid og andre gjøremål umiddelbart etter behandlingen.

 

FREMGANGSMÅTE

Behandlingen består av en injeksjon med engangssprøyte i de små ansiktsmusklene. Dette hindrer musklene i å trekke seg sammen. På denne måten blir den overliggende huden glatt og uten rynker. Dette er en enkel behandling hvor du rett etterpå kan dra tilbake på jobb eller andre daglig gjøremål.

Områder som behandles er glabella (sinnarynken mellom øyenbrynene), øyne (kråketær), panne, tanngnissing, spenningshodepine og migrene. Resultatene avhenger av at riktig mengde stoff sprøytes inn på rett plass.

Ved rynker som er dype og fremtredende også når man er avslappet, vil det ofte være behov for tilleggsbehandling med en filler (Juvéderm). Filler kan for eksempel brukes til å skape fyldigere lepper, jevne ut folden som går fra nesen til munnviken, glatte ut smårynkene som mange etter hvert får rundt munnen. Du skal kunne gjenoppta arbeid og andre gjøremål umiddelbart etter behandlingen.

 

DIVA

DIVA er en avdeling under Bergen Helseklinikk og ble etablert som følge av en sterk interesse og engasjement for denne typen skjønnhetsbehandling. Bergen Helseklinikk har avdelingene Colon, DIVA og Mentora. DIVA har felles kontor, resepsjon, venterom og fasiliteter med Colon Helseklinikk, og ansvarlig sykepleier og de andre behandlerne i DIVA jobber også i Colon Helseklinikk. De ønsker at du som kunde har muligheten til å få en helhetlig og optimal behandling Bergen Helseklinikk.

 

Velkommen! 

Dealen selges av

SÅBRA AS, Org.nr: 995 146 118

Kontaktinformasjon

www.bergenhelhetsklinikk.no

 

Åpningstider

Mandag til fredag: 08:30-16:00

 

Booking

www.bergenhelhetsklinikk.no

  

Adresse

​Strandkaien 16 
5013 Bergen 

2. etasje. 


950 kr
UTSOLGT
Medisinsk injeksjon
4.7 34

Logg inn

FACEBOOK-INNLOGGING


Trenger du hjelp?

Har du glemt ditt passord kan du få et nytt her

Om du har andre problemer med innloggingen, ikke nøl med å sjekke Let's deal Kundeservice

loader

Motta nyhetsbrev

For å ikke gå glipp av en god deal

Klockor, Hamburgare, Magretheskålar