Opplev en følelse av renhet, lettelse, renselse og generell velbehag i hele kroppen! Prøv hydroterapi/detox - tarmrens hos Colon Helseklinikk. Ord. pris: 1 200 kr. Din deal: 360 kr

41 kjøpte
70%
deal image
UTSOLGT

360 kr

Høydepunkter

 • Inkludert gratis behandlingsplan
 • Kom innom og unn deg colon hydroterapi for økt velvære, bedre helse, energi og vektreduksjon
 • Konsultasjonen varer totalt 60 minutter - selve behandlinger varer i 40 min
 • Gir ofte en følelse av renhet, lettelse, renselse og en generell velbehagsfølelse i hele kroppen
 • Mange føler seg klarere i hodet, og kan oppleve det som at de får puste lettere
 • Fullstendig skånsom og trygg behandling
 • 20% rabatt på neste behandling
 • Dette er nøkkelen til bedre helse, skjønnhet og den populære hemmeligheten til kjendisene
 • Fører utvalgte spesialprodukter for renselse og energi
 • Eneste klinikken som tilbyr colon hydroterapi på Vestlandet
 • Utføres av sertifiserte sykepleiere
 • Du vet vel at du kan se alle dine deals på smartphonen? Last ned Let's deal for iPhone og Android

Vilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 31.07.2018
 • Timebestilling gjøres online via www.bergenhelhetsklinikk.no – oppgi Let's deal-kode
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
 • Time etter avtale i tidsrommet 08:30-21:00
 • Gjelder kun nye kunder

Om dealen

TARMSKYLLING

Colon Hydroterapi (CHT), tarmrensing eller tarmskylling er en behandlingsform der tykktarmen blir skånsomt og behagelig skylt med temperert og renset vann. Plakk og avfallsstoffer løses opp og føres ut. Det benyttes sterilt engangsutstyr, og behandlingen utføres av sykepleier. Dette er den optimale innvendige renselsen, og kan gi deg umiddelbar effekt. Les mer her. 

 

BEHANDLINGEN

Alt skjer i et hyggelig behandlingsrom med behagelig musikk og interiør. Vi ønsker at du skal føle deg komfortabel, og sykepleieren legger til rette for at du skal slappe godt av.

Ved å føre inn renset vann i tykktarmen, løsner avfall fra tarmveggene og tarmrensingen vil skylle ut giftstoffer som har bygget seg opp i tykktarmen. Vannet hydrerer tarmen og stimulerer peristaltikken slik at det blir lettere for tarmen å tømme seg helt naturlig. Tarminnhold fjernes via et neonlysrør i apparatet som har et lukket system, og dette eliminerer eventuell dårlig lukt. Behandlingsmetoden er smertefri, trygg og effektiv uten bruk av kjemikalier og medikamenter.

Parallelt med selve tarmskyllingen foregår en samtale omkring dine livsvaner, sykehistorie, eventuelle medisininntak, kost, stress, trening og væskeinntak. Opplysning, veiledning og forebygging er alltid en del av behandlingen.

Denne delen sammen med observasjoner av tarminnholdet kan gi behandleren informasjon om din tarmhelse og generelle allmenntilstand. Dette gir støtte til å finne din beste behandlingsplan videre.

 

 

ETTER BEHANDLINGEN

Rett etter behandlingen og i de påfølgende dagene bør du drikke mye vann, gjerne 2-3 liter per dag for å hjelpe fordøyelsen og hydrere kroppen. Drikk minst et stort glass grønnsaksjuice daglig, (prøv en blanding av gulrot, selleri, rødbeter og ingefær) eller fruktjuice. Vi anbefaler også peppermynte-, kamomille- og fennikelte i dagene etter tarmskylling. I tillegg er det viktig med probiotika og vi anbefaler også en aloe vera gel. De to siste produktene selger vi i klinikken.

 

LIVSSTIL OG LIVSKVALITET

For å opprettholde den gode effekten etter behandlingen er det viktig med en sunn og gjennomtenkt livsstilsendring. Et sunt kosthold er svært viktig. Det er viktig å drikke 2-3 liter vann hver dag, samt spise et tilpasset kosthold som virker bra for deg. Be om veiledning hos din behandler, og invester gjerne i noen veiledningstimer. Det er en selvfølge at vi ikke kan ta opp mer næring enn det som finns i den maten vi spiser. Unngå å spise mye fett og sukker og husk at mosjon er bra for oss alle. Bevegelse, trening og mosjon er gull verdt for kropp og sinn. Finn den formen du kan trives med, og gjør det fordi du velger det, ikke fordi du presser deg med at du «må» og «bør».

 

 

BERGEN HELHETSKLINIKK
Bergen Helhetsklinikk er en tverrfaglig, helhetlig helse- og livsstilsklinikk med legespesialist og allmennlege som tilbyr full helsesjekk med ultralyd, psykoterapeuter spesialisert på gestaltterapi og hypnose, osteopat, muskelterapi og massasje, kosmetisk og medisinsk injeksjonsbehandling med botox og fillers, sykepleiere som tilbyr colon hydroterapi / tarmskylling, personlig trening, yoga og helsecoaching. De har fokus på å hjelpe mennesker med livsstilsplager, forebygging, helseoptimalisering, muskel og leddplager, fordøyelse og tarmhelse, samt mental trening, psykisk og fysisk helse. Deres team består av engasjerte, dedikerte og svært dyktige fagspesialister. Les mer om klinikken her.

 

Velkommen!

 

 

Dealen selges av

SÅBRA AS, Org.nr: 995 146 118

Kontaktinformasjon

Hjemmeside

www.bergenhelhetsklinikk.no

www.colontarmskylling.no 

 

Åpningstider

Mandag til fredag: 08:30-16:00

Dealen gjelder kun hverdager 

 

Booking

www.bergenhelhetsklinikk.no

 

Adresse

​Strandkaien 16 
5013 Bergen 

2. etasje. 


Bilder

360 kr
UTSOLGT
Tarmskylling
4.4 41

Logg inn

FACEBOOK-INNLOGGING


Trenger du hjelp?

Har du glemt ditt passord kan du få et nytt her

Om du har andre problemer med innloggingen, ikke nøl med å sjekke Let's deal Kundeservice

loader

Motta nyhetsbrev

For å ikke gå glipp av en god deal

Klockor, Hamburgare, Magretheskålar