Spiser du lite hvit fisk? Det kan føre til jodmangel. Forebygg med et naturlig fisketilskudd i dag! Ord.: 337 kr. Din deal: 0 kr

123 kjøpte
100%
deal image
UTSOLGT

0 kr

Høydepunkter

 • Laget av 100 % hvitfisk (torsk, sei og hyse)
 • Naturlig og god kilde til Jod
 • Bidrar til barnets kognitive utvikling
 • Viktig for nervesystemets funksjon
 • Bidrar til utvikling av hjernen
 • Viktig for normal forbrenning
 • En naturlig kilde til fisk
 • Ikke fra oppdrettslaks
 • Fiskeproteiner kan bidra til økt forbrenning
 • Du vet vel at du kan se alle dine deals på smartphonen? Last ned Let's deal for iPhone og Android

Vilkår

 • Tilbudet gjelder for nye kunder over 18 år
 • Du kan benytte deg av maks én deal selv
 • Legg inn ønsket leveringsadresse når du gjennomfører kjøpet her på Let’s deal
 • Pakken blir sendt rett til din postkasse eller til et av dine nærmeste utleveringssteder
 • Fri frakt
 • Tjenesten er et abonnement og vil bli levert hjem til deg annenhver måned
 • Etter den gratis måneden, koster abonnementet 289 kr pr. måned + porto
 • For flermånedlige abonnement gjelder en frist på 14 dager for oppsigelse/justering av abonnementet etter mottak av siste forsendelse
 • Oppgis feil leveringsadresse eller mobilnummer, slik at pakken returneres, må du selv dekke frakt for ny sending
 • Leveringstid: ca. 14 dager. Fremtidige forsendelser leveres 1./15. i måneden, avhengig av bestillingsdato
 • Se vilkår for fremtidige forsendelser her: https://www.norskefiskeproteiner.no/avtalevilkar

Om dealen

NORSKE FISKEPROTEINER SOM JODTILSKUDD

Norske Fiskeproteiner er et unikt fisketilskudd, hvor du daglig får i deg de viktige næringsstoffene som finnes i fisk.
Forskning viser at flere og flere nordmenn har for lite Jod i kroppen. Dette skyldes særlig nedgangen i inntaket av hvitfisk, som torsk, sei og hyse. De senere årene har særlig den magre torsken blitt byttet ut med fet laks. Denne utviklingen er negativ da mager hvitfisk inneholder dobbelt så mye Jod som den fete.

Vi trenger Jod for at skjoldbruskkjertelen skal klare å produsere hormoner. Disse hormonene er særlig viktig for utviklingen og vekst av hjernen, og bidrar også til økt forbrenning. Mangel på Jod kan føre til lavt stoffskifte og struma. Et tilstrekkelig jodinntak er viktig for alle, og særlig mennesker med vektproblemer og for kvinner som en gang skal bære frem et barn.

Kroppen produserer ikke Jod selv, og vi må derfor få det tilført gjennom kostholdet. Mager hvitfisk og meieriprodukter er de absolutt viktigste kildene til Jod i vårt kosthold. I Helsedirektoratets rapport «Risiko for jodmangel i Norge», anbefaler de å ta et tilskudd med Jod, dersom man ikke klarer å inkludere tilstrekkelig mager hvitfisk og meieriprodukter i kosten.

I tillegg til å være en av de viktigste jodkildene, inneholder også hvitfisk mange viktige næringsstoffer, blant annet fiskeproteiner, Selen, vitamin A, D, B12, Fosfor, Omega 3. Det er derfor å anbefale å ta et tilskudd laget av hvitfisk, som også baserer seg på naturlige ingredienser og matvarer.

Norske Fiskeproteiner er et unikt fisketilskudd som består av 100 % villfanget, hvitfisk. Dette bidrar til at mennesker i alle aldre og livssituasjoner kan få i seg fisk hver dag. En ypperlig måte å få i seg deg viktige næringsstoffene fra fisken på, herunder Jod, hver eneste dag. Norske Fiskeproteiner lages også av bein og skinn fra fisken, og på denne måten får kroppen også i seg Kalsium og Collagen helt naturlig, i tillegg til de øvrige næringsstoffene fra fiskekjøttet.

Ved å velge et naturlig fisketilskudd, uten tilsetningsstoffer, kan du være sikker på at du kun tilfører kroppen din rene og trygge ingredienser. Norske Fiskeproteiner inneholder ikke noe annet enn fisken du selv kan fiske i havet.
Skal ikke erstatte et sunt kosthold, men er ment som et supplement til dette.HVEM KAN TA NORSKE FISKEPROTEINER

Fordi Norske Fiskeproteiner kun inneholder fisk, kan alle som ønsker mer fisk i kostholdet ta Norske Fiskeproteiner (med mindre du er allergisk). Vi har et bredt spekter av fornøyde kunder, herunder ungdom i vekst, folk som trener mye, voksne og eldre som er opptatt av å ta et helhetlig og sunt kosttilskudd, og de som er opptatt av den fettreduserende og muskelbyggende virkningen.

Norske Fiskeproteiner anbefales særlig for deg som ønsker å forebygge jodmangel og øke fettforbrenningen. På grunn av fiskens naturlige innhold av jod, og også fiskeproteinenes unike effekt på kroppens hvite fettceller, er Norske Fiskeproteiner et ypperlig og helhetlig kosttilskudd.DOSERING

4-5 kapsler om dagen. Finn en daglig rutine og gjerne i forbindelse med måltid. Det er viktig å ta anbefalt mengde hver dag for å sørge for et jevnt inntak, og for å opprettholde effekten.


Hver boks inneholder 160 kapsler og holder til én måneds forbruk. Kapslene kan svelges hele, eller åpnes og blandes i supper, smoothies og lignende.

Dealen selges av

NORSKE FISKEPROTEINER AS, Org.nr: 918 392 327

Kontaktinformasjon

Hjemmeside

www.norskefiskeproteiner.no

 

Kundeservice

post@norskefiskeproteiner.no

930 15 333

 


Bilder

0 kr
UTSOLGT
Fisketilskudd med naturlig Jod
5 123

Logg inn

FACEBOOK-INNLOGGING

For å kunne logge inn på Facebook, må du godta at du tillater oss å dele dine personlige opplysninger med tredjeparter. Dette inkluderer også det faktum at personopplysningene dine kan brukes til å gi tilpasset annonsering på andre sider enn Facebook.

Jeg aksepterer

Trenger du hjelp?

Har du glemt ditt passord kan du få et nytt her

Om du har andre problemer med innloggingen, ikke nøl med å sjekke Let's deal Kundeservice

loader

Motta nyhetsbrev

For å ikke gå glipp av en god deal

Klockor, Hamburgare, Magretheskålar