Overnatting på Oslo Vandrerhjem Haraldsheim for opp til 4 personer på 4-mannsrom inkl. frokostbuffét. Ord. 1520 kr, din deal: 999 kr

0 kjøpte
13 294 tim 23 min 53 sek
34%
deal image
KJØP!
999 kr

Høydepunkter

 • Overnatting på Oslo Vandrerhjem Haraldsheim for opp til 4 personer på 4-mannsrom
 • En stor frokostbuffet inkludert i prisen.
 • Gode buss- og trikkeforbindelser.
 • Gratis parkeringsmuligheter for biler og busser.
 • Et rusfritt miljø og en uformell atmosfære.
 • Trådløst Internett, TV-stue.
 • Flott gjestekjøkken
 • Vaskemaskiner og tørketromler
 • Du vet vel at du kan se alle dine deals på smartphonen? Last ned Let's deal for iPhone og Android

Vilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 22.12.2018
 • Dealen benyttes så fremt det er ledig kapasitet og kan brukes når som helst ut 2018
 • Det er mulighet for å kjøpe flere deals for et lengre opphold
 • Rabattkoden får du sammen med kvitteringen når du har gjennomført kjøpet her på Let's deal. Se hvordan du bruker din kode under Kontaktinformasjon)
 • Angrerett på 14 dager fra kjøpsdato så lenge som koden er ikke brukt eller overnattingen booket/bekreftet. Dealen vil da anses som brukt. Forespørsel om endringer på reservasjonen tas direkte med hotellet med forbehold om ledig kapasitet

Om dealen

HARALDSHEIM VANDRERHJEM

Oslo Vandrerhjem Haraldsheim er et flott møtested for reisende fra alle verdensdeler Haraldsheim er et tradisjonsrikt vandrerhjem etablert i 1953, i Norges hovedstad Oslo, beliggende bare 4 km fra sentrum, i trygge og pene omgivelser med en praktfull utsikt over by og fjord. Du kan slappe av i vår frodige oase av en hage eller bli kjent med andre gjester i fellesstuene eller gjestekjøkken. Vandrerhjemmet er et ideelt utgangspunkt for turer i marka, eller utforsking av byen Oslo og passer godt for familier, par, grupper og individuelt reisende. Haraldsheim har vært, og er, foretrukket rimelig overnattingssted for utallige skoleklasser, skolekorps og idrettsgrupper.

Over tre millioner overnattinger siden 1953. HI Oslo Haraldsheim er Norges største vandrerhjem, etablert på muselunden i Sinsen i 1953.

Haraldsheim har også fem møterom fra 20 til 100 personer. Sentralt i Oslo, enkel adkomst med kollektiv tilbud og gratis parkering. Dagslys, standard teknisk utstyr samt flere mulige oppsett i møterommene. Ta kontakt for tilbud.

Hostelling international er en ideell medlemsorganisasjon, som jobber med å skape møteplasser til særlig unge reisende, eller de som er unge til sinns og er åpne for nye inntrykk, både i form av mennesker, kultur og omgivelser.
Vil du ha enda billigere priser, meld deg inn som medlem i Hostelling International Norge og få 10% rabatt på overnattingen i alle HI Hostels over hele verden, andre medlemsfordeler samt god samvittighet. Medlemskap koster 150,-NOK pr år. Meld deg inn på www.hihostels.no

For opplevelsens skyld
Et vandrerhjem eller hostel er sted som tilbyr et hyggelig, enkelt, trygt og rimelig sted å bo hvor det er lett å bli kjent med andre reisende og lokale. Vi har gjestekjøkken hvor du kan tilberede mat med dine reisevenner eller nye venner. Du kan også vaske klærne dine her, slik at du slipper å ha så mange plagg med deg på turen.

Haraldsheim er sentralt i Oslo. Hyggelig og uformell atmosfære. Lav snobbefaktor.

Alle priser er inklusive: sengetøy, håndklær, god Norsk frokostbuffet, WIFI, gratis bruk av gjestekjøkken og urtehage, skatter, avgifter og parkering.

 

Dealen selges av

OSLO VANDRERHJEM HARALDSHEIM, Org.nr: 973 098 101

Kontaktinformasjon

Booking

Tlf: 22 22 29 65

E-post: oslo.haraldsheim@hihostels.no

Husk å oppgi Let's deal-koden

Nettside

www.haraldsheim.no


Bilder

Oslo Vandrerhjem Haraldsheim
4.9 0

Logg inn

FACEBOOK-INNLOGGING

For å kunne logge inn på Facebook, må du godta at du tillater oss å dele dine personlige opplysninger med tredjeparter. Dette inkluderer også det faktum at personopplysningene dine kan brukes til å gi tilpasset annonsering på andre sider enn Facebook.

Jeg aksepterer

Trenger du hjelp?

Har du glemt ditt passord kan du få et nytt her

Om du har andre problemer med innloggingen, ikke nøl med å sjekke Let's deal Kundeservice

loader

Motta nyhetsbrev

For å ikke gå glipp av en god deal

Klockor, Hamburgare, Magretheskålar