Send din CV til

career@letsdeal.no

Ledige stillinger

2018-05-31Forretningsutvikler, Let's deal Oslo eller Gøteborg

Forretningsutvikler, Let's deal Oslo eller Gøteborg

Søk via denne linken: https://emp.jobylon.com/jobs/22917

2017-05-19Kundeservicemedarbeider Let's deal Oslo

KUNDESERVICEMEDARBEIDER

Søk via denne linken: https://www.finn.no/96301617

2016-02-10Vil du være en nøkkelperson i Let's deals reisesatsning?

Vil du være en nøkkelperson i Let's deals reisesatsning?

Let's deal søker en Senior Account Manager til reiseavdelingen på hovedkontoret i Oslo. Du vil være en hovedperson i Let's deal sin økte satsning på Reise-markedet. Stillingen krever at du innehar et stort kontaktnettverk innenfor norsk reiseliv, og innebærer minimum 25% reisetid for å besøke nye og eksisterende reisepartnere over hele Norge. Stillingen kan også innebære reiser til utlandet. For å være aktuell for stillingen må du ha førerkort klasse B.

Du vil være med på å selge et markedsførings­- og salgsprodukt som er unikt i sitt slag til våre samarbeidspartnere, og ta del i å forme markedsplassen til våre medlemmer.

Din rolle

Du blir en del av et profesjonelt og offensivt selskap i rask vekst som i dag er en viktig markedsføringskanal for hoteller og reiseaktører i hele Norge og globalt. Du liker å drive med salg, og har en medfødt forståelse for hva kundene etterspør og hva som gjør en god deal. Du er en erfaren og trygg, dyktig forhandler og relasjonsbygger.

 Vi jobber i et ungt og sammensveiset team som legger stor vekt på et godt arbeidsmiljø og at vi skal ha det morsomt på jobb. Vi ser etter en som identifiserer seg med gründerrollen og har en oppriktig interesse for å bygge et vinnerteam. Integritet, kunnskap, offensivitet og samarbeid er våre verdier, og vi håper du kan identifisere deg med disse.

Vi ser etter en som.
 • Har bein i nesa til å stå i spissen for satsningen
 • Vil vokse i rollen og ta en sentral del i å utvikle hele reiseplattformen
 • Har minimum 2-3 års erfaring fra salg/innkjøp i reisebransjen
 • Innehar et stort kontaktnettverk innenfor norsk reiseliv, og kjenner bransjen
 • Har førerkort klasse B
 • Har gode grunnleggende IT-kunnskaper
 • Har gode sosiale og mellommenneskelige ferdigheter
 • Er selvgående
 • Kan vise til og dokumentere gode tidligere resultater
 • Har stor arbeidslyst og motiveres av å drive med salg og salgsfremmende arbeid
 • Er positiv og løsningsorientert
Hva får du?

Muligheten til å jobbe i et sammensveiset miljø med sultne og ambisiøse medarbeidere. Gode lønnsbetingelser med fastlønn, bonus og provisjon. En unik mulighet til å bli med på et eventyr under Schibsted­-paraplyen og de spennende karrieremuligheter det gir. For ytterligere informasjon kontakt salgssjef Julia Randow på mobil 953 00 040 eller e-post: julia.randow@letsdeal.no. 

Om arbeidsgiveren

Letsdeal.no er en del av Schibsted-¬konsernet og er ledende innen digitalt salg og markedsføring i Norge. Letsdeal.no tilbyr rabatter på varer og tjenester, og har et givende samarbeid med nær 2 500 bedrifter i Norge og utlandet, fra små, lokale selskaper til de største nasjonale kjedene. Vi får betydelig drahjelp gjennom et nært samarbeid med søsterselskapene VG.no, FINN.no, Aftenposten.no og E24.no. Våre tilbud når ut til over 2 millioner nordmenn hver dag, i tillegg til våre 500 000 unike medlemmer. Selskapet ble lansert 1. juni 2011 og er i dag nr. 1 i markedet og en av Schibsteds store digitale satsninger i Skandinavia. Vi er i dag 30 ansatte i selskapet fordelt i Oslo, Bergen og Trondheim. Vi ser etter mennesker som er sultne på innovasjon og vil være med på å bygge en vinnerkultur tuftet på gode verdier. Vi har fokus på å la ansatte lære og utvikle seg, påvirke sine egen arbeidshverdag og ha bevissthet rundt trivsel og arbeidsmiljø. Vi har i dag toppmoderne lokaler i Posthuset i Oslo sentrum, hvor vi deler lokaler med andre nye Schibsted¬-satsninger som Kickback.no, Snapsale.com og Prisjakt.no. Du blir en del av et yrende gründermiljø som er spydspissen for Schibsteds digitale transformasjon.

2014-12-04Account Manager - Innkjøp

Account Manager - Innkjøp

Letsdeal.no er en del av Schibsted-konsernet og er ledende innen digitalt salg og markedsføring i Norge. Letsdeal.no tilbyr rabatter på varer og tjenester, og har et givende samarbeid med nær 2 000 bedrifter i Norge og utlandet, fra små, lokale selskaper til de største nasjonale kjedene. Vi får betydelig drahjelp gjennom et nært samarbeid med søsterselskapene VG.no, FINN.no, Aftenposten.no og E24.no. Våre tilbud når ut til over 2 millioner nordmenn hver dag, i tillegg til våre 400 000 unike medlemmer.

Selskapet ble lansert 1. juni 2011 og er i dag nr. 1 i markedet og en av Schibsteds store digitale satsninger i Skandinavia. Vi er i dag 30 ansatte i selskapet fordelt i Oslo, Bergen og Trondheim. Vi ser etter mennesker som er sultne på innovasjon og vil være med på å bygge en vinnerkultur tuftet på gode verdier. Vi har fokus på å la ansatte lære og utvikle seg, påvirke sine egen arbeidshverdag og ha bevissthet rundt trivsel og arbeidsmiljø. Vi har i dag toppmoderne lokaler i Posthuset i Oslo sentrum, hvor vi deler lokaler med andre nye Schibsted-satsninger som Kickback.no, Ebok.no, Snapsale.com og Prisjakt.no. Du blir en del av et yrende gründermiljø som er spydspissen for Schibsteds digitale transformasjon.

Arbeidsoppgaver/Ansvar

 • Rekruttere nye partnere, grossister m.v.
 • Fremforhandle og produsere gode deals
 • Jobbe etter og nå resultat- og markedsmål
 • Bidra til at vi skal bli Norges beste arbeidsplass (Great Place to Work)
Kvalifikasjoner vi legger vekt på:
 • Du er positiv, engasjert og løsningsorientert
 • Har stor arbeidslyst og motiveres av å drive med salg og salgsfremmende arbeid
 • Kjennskap til innkjøp, logistikk og import av varer
 • Har gode sosiale og mellommenneskelige ferdigheter
 • Er selvgående
 • Kan vise til gode resultater og at du motiveres av å jobbe med personlige budsjetter
 • Har relevant utdannelse og nettverk

Hva får du?

Muligheten til å jobbe i et sammensveiset miljø med sultne og ambisiøse medarbeidere. Gode lønnsbetingelser med fastlønn, bonus og provisjon. En unik mulighet til å bli med på et gründereventyr under Schibsted-paraplyen og de spennende karrieremuligheter det gir. For ytterligere informasjon kontakt Julia Randow / mobil 95 3000 40, eller Stein Ove Ødegård på Mobil 958 53 635 for å lære mer se letsdeal.no.

Søknadsfrist: 31.12.2014

Logg inn

FACEBOOK-INNLOGGING


Trenger du hjelp?

Har du glemt ditt passord kan du få et nytt her

Om du har andre problemer med innloggingen, ikke nøl med å sjekke Let's deal Kundeservice

loader

Motta nyhetsbrev

For å ikke gå glipp av en god deal

Klockor, Hamburgare, Magretheskålar