Miniferie til Budapest. 3 netter på 5* hotell inkl frokost og fly fra Oslo

4 074 kr
6 111 kr

3 netter på Corinthia Hotel Budapest 5* med frokost

Høydepunkter

 • Muligheten til å oppleve romantiske byen Budapest
 • Fly fra Oslo til Budapest / retur (Air Norwegian)
 • 3 netter på Corinthia Hotel Budapest 5*
 • Overnatting i dobbeltrom
 • Frokost inkludert
 • Tilgjengelig fra november til februar

Brukervilkår

 • Prisene er per person og forutsetter del i delt dobbeltrom, (1 deal = 1 person). Reise du alene vil det tilkomme ett singelromtillegg som avtales med TOP10OCIO.
 • Du må reise i perioden nov 2018 - feb 2019
 • Ingen angrerett på denne dealen!
 • Booking gjøres via denne linken: https://norsk.top10ocio.es/lets-deal-kode/
 • Her fyller du inn navn, adresse, tlf osv. Under «Kupong» skriver du inn Let's deal-koden (rabattkoden) og under «Tilbud» kan du skrive hvilken deal du har kjøpt, f.eks «Budapest».

Mer om dealen

HISTORISK STORBY

Budapest er en fantastisk by med en rik arkitektonisk og historisk arv. Byen tilbyr en enestående kombinasjon av kultur, god mat og termalbad. Den majestetiske elva Donau deler Budapest opp i to deler, Buda og Pest. Tidligere var de to bydelene to byer, men ble slått sammen på 1870-tallet og ble naturligvis kalt Budapest. På den vestre siden ligger Buda som er den mer eksklusive delen av byen, og med Pest på den østre siden som er byens sentrum.

CORINTHIA HOTEL BUDAPEST 5*

Hotellet ble bygd i 1896 og Corinthia Hotel Budapest forblir blant de flotteste hotellene i byen. Det er omhyggelig renovert, kombinert av hotellets rike historie med toppmoderne funksjoner, som orginalt spa fra 1800-tallet, elegante spisesteder, to barer og byen største konferansefasiliteter. Hotellet kan også tilby gratis Wi-Fi på hele hotellet, forretningssenter, parkering og bilvask.

Rommene

Hvert rom er utstyrt med air condition, telefon, TV, radio og toalett med dusj og badekar. En safe og minibar er også tilgjengelig, sammen med et kjøleskap og utvalg av te/kaffe sikrer et komfortabelt opphold. Strykejern er også tilgjengelig for besøkende, og slippers, hårføner og morgenkåper er tilgjengelig for daglig bruk. Noen av rommene er tilpasset for rullestolbrukere. Hotellet tilbyr rom med og uten røykeforbud.

Beliggenhet

Corinthia Hotel Budapest ligger nære diverse operahus og teatere, og en kort gåtur unna musikkakademiet. Det er rundt 1,2 km til St. Stephen's Basilica, og Buda slott og Andrassy Avenue ligger svært nære hotellet. Oktogon Metro Station ligger 2 km unna hotellet, og flyplassen er ca. 18 km unna.   

Les mer om hotellet her.

Deal selges av

Top10ocio Ltd
Organisasjonsnummer: 9279391
FINN MITT STED
 1. 20-22 Wenlock Road
 2. Erzsébet krt. 43-49
 3. FINN MITT STED
20-22 Wenlock Road
N1 7GU London
+44 203 695 5347Ring
Miniferie til Budapest. 3 netter på 5* hotell inkl frokost og fly fra Oslo
4 074 kr
6 111 kr