Let's deal
Se favoritter
Slankepakke hos Beauty Therapy

Slankepakke hos Beauty Therapy

850 kr
1 700 kr
Spar
50%
Legg til deal i favoritter

Bli slankere uten kirurgi! Den perfekte kombinasjonen av behandlingene cavit + elektrostimulering + drenasje kan fjerne uønsket fett og gi en strammere kropp.

En behandling
850 kr
1 700 kr
Tre behandlinger
2 250 kr
5 100 kr
Seks behandlinger
4 250 kr
8 500 kr

Høydepunkter

 • Best effekt ved 6–12 behandlinger
 • Kan fjerne uønsket fett
 • Stammer opp kroppen
 • Umiddelbar effekt og synlige resultater

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 20.11.2019
 • Se bookinginformasjon nederst i dealen
 • Booking-forespørsel er størst i starten og slutten av kampanjeperioden
 • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
 • Gjelder kun nye kunder

Mer om dealen

Slankepakke hos Beauty Therapy

Cavit 

Naturlig og smertefri behandling som bryter ned fettceller og fjerner unødvendig fett og cellulitter – på en effektiv måte.
Kavitasjon er et fenomen som oppstår i vevsvæsken mellom fettcellene. Kraftige lavfrekvente lydbølger skaper vakuum ”bobler” som imploderer mellom fett cellene, dette skaper små sjokkbølger som ødelegger fettcellenes membran. Resultatet er at fettcellene blir ødelagt, i det fettcellene som fjernes blir tatt opp i kroppen og skilt ut. Behandlingen gir umiddelbar effekt og synlig resultat. Ofte er det vanskelig å fjerne fett fra problem områder som mage, rumpe og lår bare med diett og trening.

Du kan f.eks. velge mave, lovehandles, hofte/stuss, innside lår eller utside lår,armer,rygg.

Etter kun en behandling er det mulig å oppnå svært gode resultater. Resultatet er varig fordi fettcellene som fjernes aldri kommer tilbake, de blir tatt opp i kroppen og skilt ut. Cellulitter vil raskt bli mindre synlig og huden får et friskere utseende på grunn av økt sirkulasjon. Vi kan miste selv noen få centimeter etter på.

Det anbefales en kur på 6 – 12 behandlinger. Minimum 72 timer mellom denne.

En behandlingen tar 20 min. Beste resultater vi kan få med ta 2 behandlinger i uka. Det gjør ikke vondt, i løpet av behandlingen produseres en varmebehandlet hud.

Takket være de kombinerte terapiene kan vi få en bedre effekt, så det er også verdt å kombinere kavitasjonsfettsuging med elektrostimulering.

Elektrostimulering

Elektrostimulering utføres ved hjelp av et spesielt apparat hvor elektrodene føres til pasientens kropp og festes ved motorpunkter (steder med nervepenetrasjon) med borrelås. Ved bruk av lavfrekvent strøm, er muskelkontraksjon lik den som oppstår under fysisk trening. Elektrostimulering regnes som en av de mest effektive metodene for kroppskonturering. Det øker muskeltetthet og reduserer fettvev. Den kan brukes på alle deler av kroppen, og de beste effektene av å redusere kroppsfett er vist på magen og lårene. Kvinner bruker ofte denne prosedyren for å løfte sine rumpe.

Under 45 minuter med den behandlingen vi kan få resultater som etter 3 timer på treningssenter.

Elektrostimulering gir de beste resultatene i en rekke behandlinger utført to ganger i uken.

Lymfedrenasje

I behandlingen brukes det vakuummassasje teknologi (kjent som BOA), som har rensende og avgiftende egenskaper. Det stimulerer strømmen av lymfevæske og fjerner giftstoffer fra kroppen. Behandlingen har en rensende og avgiftende effekt, perfekt støtter kampen mot cellulitt og unødvendig kilo.

Kontraindikasjoner: kreft og knuter av ukjent opprinnelse, hjertesykdom, epilepsi, hudbetennelse og spastisk muskelparalyse, åreknuter, amming og graviditet.

Deal selges av

BEAUTY THERAPY PAULINA ANGELIKA KALINOWSKA
Organisasjonsnummer: 922 254 125
Bygdøy alle 19 a
0262 Oslo
Mandag til fredag: 10:00 - 20:00, lørdag: 10:00 - 18:00
+47 477 27 840Ring