Let`s deal
Fjern søk
Se favoritter
Tøft bandana / rør skjerf med facemotivTøft bandana / rør skjerf med facemotiv (1 av 3)Tøft bandana / rør skjerf med facemotiv (2 av 3)

Tøft bandana / rør skjerf med facemotiv

119 kr
199 kr
Spar
40%
Legg til deal i favoritter
Tøft sømløst bandana / tubeskjerf som kan brukes på mange forskjellige måter. Du kan bruke det som skjerf og trekke det over hodet og så kan du også dekke

Produktinfo

  • Dette ansikts skjerf er laget av polyester mikrofiber, som kan absorbere svette og tørke raskt. Den er pustende og lett, noe som øker komforten og bruken. Dette rør skjerf holder deg kjølig i solen og varm i kaldt vær, og beskytter deg mot skadelig UV-stråling, vind og støv.
  • Multifunksjonell bruk - løping, jakt, fiske, fotturer, motorsykling, sykling, ski, snowboard og snøscooter, fjell, turgåing, klatring, reise, yoga, musikkfestival, utendørs arbeid og daglig bruk og så videre.
  • Multifunksjonell design - forskjellige måter å bruke det på - skjerf, pannebånd, nakkebeskyttelse, armbånd, bandana, hårbånd, balaclava ansikts skjerf, hatt etc.
  • Lett og pustende - fuktabsorberende stoff, hurtigtørkende stoffteknologi tørker det på få minutter. Bruk det som et ansikts skjerf for å beskytte ansiktet ditt mot å brenne fra solen!
  • Ansiktsbeskyttelsen vår er laget av 100% polyester, det myke og slitesterke materialet har pustende, elastisk, myk, svetteabsorpsjon, hurtigtørking, støv og vindtett, er UV-sikker til 99%.

Brukervilkår

  • Leveringstid: 4-7 arbeidsdager
  • Det er ikke mulig å bruke rabattkoder på denne dealen

Mer om produktet

Tøft sømløst bandana / tubeskjerf som kan brukes på mange forskjellige måter. Du kan bruke det som skjerf og trekke det over hodet og så kan du også dekke til munnen og nesen når det er kaldt ute eller hvis du sykler / sykler motorsykkel / scooter / ski / snowboard etc. Eller bruk det som et hårbånd eller pannebånd både til trening eller hverdag.

Deal selges av

Global Items Europe AB
Organisasjonsnummer: 559120-6395