Let's deal
Se favoritter
Billett til Spillexpo 01. november 2019

Billett til Spillexpo 01. november 2019

150 kr
300 kr
Kjøpte
150+
Spar
50%
Legg til deal i favoritter

Fredag 01. november braker det løs på Norges Varemesse i Lillestrøm! Opplev Spillexpo, Norges første og største dedikerte spillmesse på over 10.000 kvadratmeter.

Høydepunkter

  • Norges første og største dedikerte spillmesse
  • En bred, samlende spillmesse for alt spillrelatert i Norge
  • På Spillexpo møter du spilldistributører, spill- og app-utviklere, spillbutikker, indieutviklere, utdanningsinstitusjoner, offentlige støtteordninger for spill og interaktive produksjoner, LAN-arrangører og mange flere

Brukervilkår

  • Billetten er kun gyldig fredag 01.11.2019
  • QR-kode må vises i inngangen (denne ligger i kvitteringsmailen)
  • Ingen angrerett
  • Prisene er satt ut ifra prisene i døren

Mer om dealen

Spillexpo

Spillexpo vil være en bred, samlende spillmesse for alt spillrelatert i Norge. Messen er inspirert av lignende messer i andre land, som for eksempel Gamescom i Tyskland, Gamex i Sverige og E3-messen i Los Angeles.

På Spillexpo møter du spilldistributører, spill- og app-utviklere, spillbutikker, indieutviklere, utdanningsinstitusjoner, offentlige støtteordninger for spill og interaktive produksjoner, LAN-arrangører og mange flere. Alle plattformer vil være representert, herunder Playstation, Xbox, Nintendo, PC, Mac, iPhone, Android og Windows Phone.

I løpet av de tre dagene Spillexpo varer forventer vi anslagsvis 20.000 spillinteresserte gutter og jenter i alle aldere.

Messen vil ha en bred innholdsmessig profil, med releaser og arrangementer på scenen, gamingstations, forelesninger, seminarer, pressemøter og livespilling. Det vil også bli anledning til å møte artister og kjente spillpersonligheter.

Deal selges av

Kids Expo
Organisasjonsnummer: 996 106 519
Messeveien 1
2004 Lillestrøm