Se favoritter
Sliter du med hårtap? Få ekstremt god pris på konsultasjon om tricopigmentering

Sliter du med hårtap? Få ekstremt god pris på konsultasjon om tricopigmentering

299 kr
750 kr
Spar
60%
Legg til deal i favoritter

Høydepunkter

 • Dealen gjelder kun konsultasjon
 • 5 av 5 stjerner på Facebook
 • Lyse og trivelige lokaler i en etablert salong i Sola Sentrum
 • Hyggelig og imøtekommende personale som yter topp service for sine kunder

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 31.07.2021
 • Booking gjøres online
 • Oppgi din Let’s deal-kode
 • Ta med din Let's deal-kupong i app ved oppmøte
 • Husk å booke i god tid før siste dato
 • Dealen ikke kan benyttes på eksisterende reservasjoner
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke

Mer om dealen

Konsultasjon hodebunnspigmentering.
Før en behandling må det utføres en konsultasjon for å kartlegge behov og forventninger, inkl. allergitest av pigment og bedøvelseskrem samt obligatorisk helse-sjekk. 

Hva er tricopigmentering? 

Det er en kosmetisk prosedyre som etterligner utseendet til ekte hår follikler. Behandlingen er en form for paramedisinsk tatovering. Tatoveringshistorien er nesten like gammel som menneskets historie, og ennå er hår pigmentering som vi kjenner i dag, en ganske nyere teknikk som er perfekt til å dekke de skallede skalpene. Det har vært mer populært og allment akseptert i de siste femten årene. 

Ikke alle personer med håravfall er egnede kandidater til en hår transplantasjon. Noen finner det dyrt, og andre liker ikke ideen om å få utført medisinsk kirurgi på hodet. Tricopigmentering passer både kvinner og menn er. 

Den passer for alle aldersgrupper, alle hår typer, hudfarger, hårfarger og stadier av hår tap. Kvinner som foretrekker korte hår stiler, eller de med blanke områder på deres hodet, kan dra nytte av teknikken. Hår simulerings teknikken er ikke en  behandling som innebærer medisinsk kirurgi. 

Det er en kosmetisk behandling for å kamuflere arr etter sykdom og hår transplantasjoner og områder som har permanent hår mangel, det gir hodebunnen en naturlig utseende og en utrolig fin hår linje.  

Hvilket utstyr brukes?

Tradisjonelle tatoveringsprosedyrer bruker tykke nåler. Hår simulerings teknikken krever de fineste nålene på markedet. Pigmentene som brukes i prosedyren, er spesielt utviklet for denne behandlingstypen.  Pigmentet som bukes er trygge for helsen din, og dekker ett fargespekter som passer til din hud og hårfarge. 

Forskjeller på tatovering og pigmentering

Tatovering artister bruker tykkere og tyngre måler / nåler, og tatovering trenger dypere inn i huden. Blekket injiseres svært dypt inn i huden, mens det i tricopigmentering teknikken knapt trenger i overflaten av huden.  Dette gjør tricopigmenteringen  svært lettvint å fjerne med laser når enn du måtte ønske. Vær sikker på at de har de nødvendige sertifiseringer, opplæring, lisenser og instrumenter for å anvende hår simulering på riktig måte. Tricopigmentering er mindre vondt enn tradisjonell tatovering. Om man er veldig sensitiv for smerte kan man få påført en bedøvelse krem.

Hvor lenge varer det?

Like etter behandlingen vil fargen være på sitt mørkeste, først etter ca 4 uker vil du se ett langt mer naturlig og dempet resultat. Hår simulering falmer med tiden, hvilket er helt naturlig, det er en del av kroppens system for å fornye gamle celler, og ettersom denne behandlingen gjøres i øverste hud lag så vil falmingen være uunngåelig, derfor bør prosedyren gjentas hvert tredje til seks år for  vedlikeholde fargen.  Refill er langt billigere en førstegangsbehandlingen.


Dashing PMU sitt lille eventyr startet i 2017 og har som målsetting å bli kundenes førstevalg for estetiske behandlinger i Stavanger (Rogaland) regionen.

Dashing PMUs innehaver spesialiserer seg i kosmetisk og paramedisinsk tattoverings teknikk med alle underliggende teknikker (Microblading, featherstrokes, scar camo etc)  og er en av få i Norge som er sertifisert til å utføre alt innen hele spekteret lokalt og nasjonalt, det vil si alt fra svært naturtro microblading av bryn til rekonstruering av brystvorter (Areola) for de som har mistet disse i kreft/sykdom, tricopigmentering / SMP mot hårtap og lepper for de som ønsker ett alternativt til leppe fillere eller som gjerne har ett hakeskår.

Salongen drives og eies av samme person, hva betyr dette for deg?

- Jo det betyr at du kan være sikker på at fra du tar telefonen å sender en henvendelse, til du ligger på benken og skal få rekonstruert bryn, lepper, hårfolikker etc så er det en og samme person som ivaretar deg fra A-Å.


Dette sikrer deg en god kommunikasjons flyt og trygghetsfølelse i behandlingene. 

Hos Dashing er fokuset å rekonstruere og fremheve de naturlige trekkene vi allerede innehar, og forbedre de formene vi har skapt med, derfor vil du alltid møte en behandler som vil perfeksjonere det naturen allerede har gitt deg og samtidig ta hensyn til at du skal eldres, og at det som utføres i dag, må også se bra ut etter hver som du blir eldre! 

Deal selges av

Dashing PMU
Organisasjonsnummer: 925 889 660
Solakrossen 2
4055 Sola
Etter avtale.
917 45 294Ring