letsdeal
Fjern søk
Se favoritter
LED Selfie-lampe for mobil - OppladbarLED Selfie-lampe for mobil - Oppladbar (1 av 9)LED Selfie-lampe for mobil - Oppladbar (2 av 9)LED Selfie-lampe for mobil - Oppladbar (3 av 9)LED Selfie-lampe for mobil - Oppladbar (4 av 9)LED Selfie-lampe for mobil - Oppladbar (5 av 9)LED Selfie-lampe for mobil - Oppladbar (6 av 9)LED Selfie-lampe for mobil - Oppladbar (7 av 9)LED Selfie-lampe for mobil - Oppladbar (8 av 9)

LED Selfie-lampe for mobil - Oppladbar

159 kr
299 kr
Kjøpte
4
Spar
47%
Legg til deal i favoritter
Ta perfekte selfies med dette oppladbare LED-lyset til telefonen din. Med sin ringformede design og 36 lysdioder kan du enkelt feste lyset på smarttelefonen din og trykke på knappen for å ta lyse
LED Selfie-lampe for mobil - Oppladbar
159 kr
299 kr
Farge
  1. Blå14
  2. Hvit12
  3. Rosa23
Velg farge
Blå14
Hvit12
Rosa23

Produktinfo

  • Ringformet design med 36 lysdioder
  • 3 justerbare lysmoduser og styrke
  • Kan brukes som tilleggslys eller sidebelysning for kreativ fotografering
  • Ladetid: 1-1,5 timer
  • Tilgjengelig i tre farger: svart, hvit, rosa

Brukervilkår

  • Leveringstid: 4-7 arbeidsdager
  • Det er ikke mulig å bruke rabattkoder på denne dealen

Mer om produktet

Ta perfekte selfies med dette oppladbare LED-lyset til telefonen din. Med sin ringformede design og 36 lysdioder kan du enkelt feste lyset på smarttelefonen din og trykke på knappen for å ta lyse bilder eller spille inn en video for Tik Tok eller YouTube. Lampen har også tre justerbare lysmoduser og styrke, slik at du kan justere lysstyrken etter dine behov. Den kan også brukes som tilleggslys eller sidebelysning for kreativ fotografering. Ladetiden er 1-1,5 timer.

Selges av

Global Items Europe AB
Organisasjonsnummer: 559120-6395