Let's deal
Se favoritter
Skulder- og nakkemassasje - velg mellom 30, 45 eller 60 minutter

Skulder- og nakkemassasje - velg mellom 30, 45 eller 60 minutter

249 kr
480 kr
Kjøpte
8
Spar
48%
Legg til deal i favoritter

Sittet mye på kontoret i det siste? Skuldrene dine er lagd for å bevege seg! Denne behandlingen forebygger feilbelastningsskader i skuldrene dine. Du kan velge mellom 30, 45 eller 60 minutter skulder- og nakkemassasje hos Skin & Beauty sentralt i Kirkegata.

30 min
249 kr
480 kr
45 min
349 kr
680 kr
60 min
449 kr
880 kr

Høydepunkter

  • Sentralt i Kirkegata
  • 4.7 stjerner på Facebook
  • 5 stjerner på Styletime
  • Dealen gjelder kun hos behandler Guri

Brukervilkår

  • Dealen kan brukes t.o.m. 21.05.2020
  • Booking gjøres via 414 28 458 - oppgi din Let’s deal-kode
  • Ta med din Let's deal-kode i app ved oppmøte
  • Husk å booke i god tid før siste dato
  • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
  • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Hvordan hjelper massasje på stiv nakke?

Feilbelastning over tid vil resultere i ømme punkter og knuter i muskulaturen, som er gir et usunt ”kjemisk» miljø i muskelfibrene. Det er veldig typisk å finne dette mellom skulderbladene, opp mot nakke og rundt skulderregionen. Disse smertene kan også sette seg i armer, korsrygg og setemuskulatur. Over tid vil dette gradvis forverres for så å gi ømhet og skape smerte i form av triggerpunkter i muskulatur. Ensidig repetitiv bevegelse fører ofte til belastningsskader som blant annet senebetennelse, tennisalbue og spenningshodepine. Regelmessig massasje er derfor å anbefale for å vedlikeholde muskulatur og forebygge slike plager. Massasje vil myke opp stramme muskler, redusere triggerpunkter samt stimulere sirkulasjonen slik at kroppen rensker ut avfallsstoffer som har hopet seg opp. Les om flere fordeler med massasje.

Hvem er utsatt for smerter i nakke?

Kontorarbeidere er spesielt utsatt for disse plagene, men også andre yrkesgrupper. Det gjelder i bunn og grunn alle som har lite variasjon i bevegelsesmønstret og gjentagende, ensidig armbruk i arbeidet. Dette kan være håndverkere, frisører, fabrikkarbeidere, bakere osv. Atlasklinikken, som er et tverrfaglig helsesenter i hjertet av Oslo, tilbyr terapeutisk så vel som velvære massasje med fokus på å gjenopprette sirkulasjon og fleksibilitet i muskulatur samt forebygge muskelsmerter. Vi tilbyr også bedriftsavtale, noe som kan være med å redusere sykefravær som ofte er forbundet med slike plager.

Skin & Beauty

Skin & Beauty er en hjemmesalong som holder til sentralt i Oslo. De tilbyr forskjellige behandlinger, som farging av vipper og bryn og spesialtilpassede ansikts-og hudbehandlinger. Deres terapeut er student ved Hudpleieakademiet AS og har derfor reduserte priser på behandlingene sine. Hun har god erfaring og stort fokus på kvalitet og på å finne den riktige behandlingen for deg.

Velkommen!

Tilbakemeldinger fra kunder

«Veldig bra, hyggelig hudterapeut med mye kunnskap»

«Jeg er så fornøyd med vippeløft og brynfarging! Ble tatt så godt imot, hyggelig prat underveis, og fikk fin veiledning av behandler. Nesten så jeg ikke vil gi god tilbakemelding i frykt for at hun skal bli fullbooket, haha, men en så god behandling krever en ærlig tilbakemelding! 10/10, kommer absolutt til å dra hit igjen!»

«Guri var hyggelig og behagelig å være hos. Veldig fornøyd med resultater av vippeløft og bryn!»

Deal selges av

SKIN AND BEAUTY ved Studio Mila
Organisasjonsnummer: 915348903
Kirkegata 1 - 3
0153 Oslo
Etter avtale
41428458Ring