letsdeal
Fjern søk
Se favoritter
HIFU hos L'AMOUR BEAUTYHIFU hos L'AMOUR BEAUTY (1 av 5)HIFU hos L'AMOUR BEAUTY (2 av 5)HIFU hos L'AMOUR BEAUTY (3 av 5)HIFU hos L'AMOUR BEAUTYHIFU hos L'AMOUR BEAUTY

HIFU hos L'AMOUR BEAUTY

2 720 kr
Kjøpte
60+
Legg til deal i favoritter

HIFU er en ikke-invasiv behandling som kan gi ansiktet og halsen et løft med høy intensiv fokusert ultralyd. HIFU retter seg mot alle de tre forskjellige lagene i huden. Huden trekker seg sammen og kan gi en oppstrammende effekt, som videre fører til økt elastin og kollagenproduksjon. Behandlingen er dokumentert og kan gi gode resultater. For best effekt anbefales det minimum 3 behandlinger med 2 måneders mellomrom.

Behandling av ansikt og hals
3 400 kr
Behandling av ansikt
2 720 kr

Høydepunkter

 • Høy intensiv fokusert ultralyd som jobber i dybden
 • Anbefales minimum 3 behandlinger med 2 md. mellomrom
 • Dokumentert effekt
 • Passer for alle hudtyper
 • Du får i tillegg 50% rabatt på de to neste behandlingene av originalprisen (tas direkte med Lamour Beauty)
 • Gratis parkering utenfor
 • Se video her!
 • Følg Lamour Beauty på Instagram
 • Du vet vel at du kan se alle dine deals på smartphonen? Last ned Let's deal for iPhone og Android

Brukervilkår

 • Dealen er gyldig i 60 dager fra kjøp
 • Booking gjøres via e-post: [email protected] -oppgi din Let’s deal-kode når du booker
 • Ta med din Let's deal-kupong i app ved oppmøte
 • Husk å booke i god tid før siste dato
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
 • 18 års aldersgrense

Mer om dealen

Behandlingen strammer opp bindevevshinnen som musklene er festet i, dette gir en mer markert kjevelinjen samt hals og et løft av kinnene og øyenbrynene. Behandlingen gjelder hele ansiktet med dobbelthake eller mindre partier. Høy intensiv fokusert ultralyd (HIFU) er en behandlingsmetode for å stramme opp huden i dybden. Det er et ansiktsløft uten å gjøre et kirurgisk inngrep. Når huden eldes taper den elastisitet, huden blir slapp og hengete. Fokusert intensiv ultralyd har en teknikk hvor energien (varme) sendes ned til den dybden i huden man vil behandle. Huden er delt inn i 3 lager, epidermis, dermis og subcutis. Under subcutis har vi bindevevshinne som vi kaller SMAS – Superficial Muscular Aponeurosis System. Denne hinnen blir behandlet. Under behandling sendes en intensiv varme ned til hudlaget som stimulerer collagenproduksjon og strammer opp bindevevshinnen som musklene er festet i. Ultralift behandingen brukes på hals, kjevelinje, ansikt og løft av øyebrynene. En viss effekt kan man se etter behandlingen men den største effekten skjer gradevis. Sluttresultatet ser man først etter 3-4 måneder.


All medisinsk behandling har potensial risiko, bivirkning, og potensial for komplikasjoner. Resultatet varierer fra person til person.

Det skal utføres konsultasjon før HIFU-behandling.

Det er viktig å gi faglig grundig informasjon om de ulike komplikasjoner som kan oppstå på forhånd, samt informere om priser. Det skal alltid være en ansvarlig lege som avgjør om du som pasient kan/bør utføre HIFU-behandling. Ta gjerne kontakt med utfører ved spørsmål.

Alle pasienter må ha legekonsultasjon før HIFU-behandlinger. Les mer her: helsepersonelloven  

Hva er HIFU?

HIFU leverer fokusert ultralydenergi under overflaten på huden, og gir optimale temperaturen 60-80 grader for å trekke sammen hudlaget og stimulere ny kollagensyntese. Som et resultat vil huden faktisk begynne å løfte og tone seg over tid.

Viktig Informasjon og Komplikasjoner

Det er viktig at du har opplyst om eventuelle sykdommer du har og hvilke medisiner du bruker, eventuelle legemiddelallergier eller andre allergier, samt om du er gravid eller ammer. Du må også opplyse om du har gjort estetiske behandlinger før, hvilke behandlinger og når. 

Resultater kan variere ut i fra ulike hudtyper

Alle hudtyper og mennesker er forskjellige og reagerer ulikt.

Vi i Let's deal anbefaler derfor alltid å ta en prat med legen under konsultasjon før du utfører behandlingen. Dette for å utføre en mest mulig trygg og sikker behandling for deg som kunde.

Selges av

L'AMOUR BEAUTY
Organisasjonsnummer: 927938901
Ravnåsveien 57A
1257 Oslo
Etter avtale
+47 92985562Ring