Let`s deal
Fjern søk
Se favoritter
Rynkebehandling med medisinsk injeksjon hos Korpeveien Legeklinikk

Rynkebehandling med medisinsk injeksjon hos Korpeveien Legeklinikk

990 kr
2 190 kr
5,0
(4)
Kjøpte
90+
Spar
55%
Legg til deal i favoritter

Oppretthold en ungdommelig hud med medisinsk injeksjon Hos Korpeveien Legeklinikk.

Medisinske injeksjoner - 3 områder
2 900 kr
5 800 kr
Sinnarynken
990 kr
2 190 kr

Høydepunkter

 • Velg mellom en eller tre områder
 • Klinikk med høy standard
 • Se bilder og følg dem på Instagram
 • 5 av 5 stjerner på Facebook
 • Lang gyldighet
 • Utføres av lege
 • Kjøp 3 områder og få med en behandling kjemisk peeling
 • Fantastisk klinikk midt i Drammen sentrum

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 31.08.2022
 • Se bookinginformasjon nederst i dealen
 • Booking-forespørsel er størst i starten og slutten av kampanjeperioden
 • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
 • Booking må skje via mail eller telefon
 • Kun nye kunder

Mer om dealen

Rynkebehandling

Nevrotoksin brukes for å glatte ut rynker. Det tar mellom 4-7 dager før man begynner å se effekten av nevrotoksin og opp til to uker før man oppnår full effekt. Effekten varer mellom 3-12 måneder alt etter hvilken behandling som utføres. Hos Korpeveien Privatklinikk er du i trygge hender når du skal ta nevrotoksin. Korpeveien Privatklinikk bruker godkjente produkter som er produsert av det amerikanske legemiddelfirmaet Allergan. Ti til tyve minutter er alt som trengs for å opprettholde ungdommelig hud med fantastiske resultater som kan vare i opp til flere måneder. Vår lege har høy faglig kompetanse innen kosmetiske behandlinger.

Hva er nevrotoksin?

Nevrotoksin er et muskelavslappende middel som har blitt brukt innenfor medisinen i mange år. Det blokkerer nerveimpulsene til små ansiktsmuskler og hindrer at disse trekker seg sammen. Den overliggende huden blir glattere uten skjemmende rynker.

Hvilke områder kan behandles?

Oftest er det «sinnarynken» i pannen mellom øyenbrynene vi behandler. Andre vanlige områder å behandle er «kråkefotrynkene» på utsiden av øynene og «tversoverrynkene» i pannen. Nevrotoksin kan også brukes mot overdreven svetteproduksjon i armhulene, hender og føtter som skyldes overaktivitet i svettekjertlene.

Hvordan foregår behandlingen?

Nevrotoksin injiseres fra en engangssprøyte med svært tynn spiss. Fordi sprøytespissen er så tynn er det lite ubehag med behandlingen. Mange pasienter beskriver følelsen som et myggstikk. Behandlingen tar ca 10-20 minutter, avhengig av hvor mange områder man ønsker å behandle.

Hvilket resultat kan man forvente?

En fordel med behandlingen er at effekten er forbigående. Den varer i gjennomsnitt 3-5 måneder etter første gangs behandling. Etter dette kan man avgjøre om man ønsker å gjenta behandlingen og eventuelt også få behandlet andre områder. Nevrotoksin lammer mimisk muskulatur, og er bare virksom mot dynamiske linjer. Men nevrotoksin tar bort mimikk, og da er det viktig å være klar over hvilke bevegelser man tar bort og hvilke konsekvenser det har for ansiktsuttrykket. Man kan gjenoppta arbeid og andre daglige gjøremål umiddelbart etter behandlingen. De første 3-4 timene bør man imidlertid ikke gni eller massere det området som er behandlet. Derimot er det gunstig å bruke de musklene man ønsker blokkert så mye som mulig den første dagen etter behandlingen. Etter injeksjonen tar det 2-3 dager før nevrotoksin begynner å virke og inntil 14 dager før man får full effekt. Man bør ikke trene eller drikke alkohol 24 timer etter behandlingen.

Hva er forskjellen mellom nevrotoksin og filler?

En skånsom behandling med nevrotoksin fjerner ikke ansiktsutrykk og mimikk. Nevrotoksin får musklene til å slappe av, mens filler fyller ut rynker og gir fukt og volum til huden. Filler fra Teosyal gjenoppbygger hudens volum, sletter ut ansiktsrynker, folder og gjenvinner leppenes fylde. Teosyal fillere har blitt en av verdens ledende blant ikke-kirurgiske estetiske behandlinger, på grunn av den unike glatte konsistensen av geleen. For å vedlikeholde optimal effekt bør du gjenta injeksjonene 2-3 ganger per år. Resultatene fra de første vitenskapelige studiene med nevrotoksin brukt mot rynker tyder imidlertid på at effekten varer lengre etter hver ny behandling. Dette kommer sannsynligvis av at muskelen som blir blokkert av nevrotoksin etter hvert blir mindre og svakere. En annen faktor som også virker inn er at man ubevisst endrer mimikk som følge av at enkelte små muskler er blokkert av nevrotoksin.

Varighet og bivirkning av nevrotoksin

Behandlingen er nærmest uten bivirkninger, gir nærmest umiddelbart resultat og vedvarer i 4-6 måneder. For å vedlikeholde optimal effekt bør en gjenta behandlingen 1-3 ganger i året, og helst før hele effekten har gått ut.

Korpeveien Legeklinikk

Korpeveien legeklinikk drives av Dr. Monica M. Braaten som er utdannet lege fra Universitetet i Oslo. Hun utfører Korpeveien Privatklinikk kosmetiske og medisinske legetjenester. For å opprettholde høy faglig kompetanse deltar hun ofte på forelesninger, kurs og kongresser rundt om i Norge og verden. Dr. Braaten har bred erfaring fra allmennmedisin, legevaktsarbeid- og akuttmedisin, sykehjemsmedisin, rehabilitering samt bedriftshelsetjeneste. Sertifisert petroleumslege innen offshore. Spesialist innen kosmetisk medisin. Egen parkering og kort vei til buss og tog.

Deal selges av

KORPEVEIEN LEGEKLINIKK
Organisasjonsnummer: 913 388 836
Korpeveien 7
3050 Drammen
Etter avtale
923 10 413Ring