letsdeal
Fjern søk
Se favoritter
Kotai snittkniv 9 cmKotai snittkniv 9 cm (1 av 28)Kotai snittkniv 9 cm (2 av 28)Kotai snittkniv 9 cm (3 av 28)Kotai snittkniv 9 cm (4 av 28)Kotai snittkniv 9 cm (5 av 28)Kotai snittkniv 9 cm (6 av 28)Kotai snittkniv 9 cm (7 av 28)Kotai snittkniv 9 cm (8 av 28)Kotai snittkniv 9 cm (9 av 28)Kotai snittkniv 9 cm (10 av 28)Kotai snittkniv 9 cm (11 av 28)Kotai snittkniv 9 cm (12 av 28)Kotai snittkniv 9 cm (13 av 28)Kotai snittkniv 9 cm (14 av 28)Kotai snittkniv 9 cm (15 av 28)Kotai snittkniv 9 cm (16 av 28)Kotai snittkniv 9 cm (17 av 28)Kotai snittkniv 9 cm (18 av 28)Kotai snittkniv 9 cm (19 av 28)Kotai snittkniv 9 cm (20 av 28)Kotai snittkniv 9 cm (21 av 28)Kotai snittkniv 9 cm (22 av 28)Kotai snittkniv 9 cm (23 av 28)Kotai snittkniv 9 cm (24 av 28)Kotai snittkniv 9 cm (25 av 28)Kotai snittkniv 9 cm (26 av 28)Kotai snittkniv 9 cm (27 av 28)

Kotai snittkniv 9 cm

999 kr
2 056 kr
Spar
51%
Legg til deal i favoritter

Opplev kuttepresisjon i absolutt verdensklasse! Designet for å overgå alle forventninger innen skalering og presisjonsarbeid, slitesterk og med en imponerende skarp kant.

Produktinfo

  • 100% håndlaget
  • Ultraskarpt japansk 440C høykarbon rustfritt stål
  • Skjult full tang
  • Svart pakkawood håndtak
  • Perfekt balansert
  • Rustfritt
  • Bamboo Saya (slire eller bladbeskyttelse) kommer med hver kniv
  • Livstidsgaranti
  • HRC-hardhet: 60 +/-1
  • Vekt: 73g

Vilkår

  • Frakt kommer i tillegg
  • Leveringstid: ca 3 arbeidsdager

Mer om produktet

Opplev presisjon og allsidighet med KOTAIs skrellekniv! Mens kokkekniven din tar seg av det meste på skjærebrettet, er skjærekniven perfekt for presise skjæreoppgaver utenfor brettet.

I tillegg til å være en visuell fryd, har skjærekniven et unikt "Tsuchime" (hamret) mønster som skaper små luftlommer mellom bladet og maten du skjærer. Denne eldgamle japanske teknikken reduserer friksjon og forhindrer at mat fester seg til bladet.

KOTAIs skjærekniv er en hybrid mellom en "sauefot" og en "spydspiss". Kanten på bladet er for det meste flat, noe som gir deg stor presisjon og enkel skalering. Samtidig er spissen litt spiss for mer kompliserte skjæreoppgaver.

Det utrolig tynne bladet, kun 1,5 mm tykt, gir deg muligheten til å lage presise og skarpe kutt uten å knuse selv den mest delikate maten. På denne måten bevarer du matens fulle smak og tekstur.

Skæreknivens blad er smidd av japansk 440C høyfast rustfritt stål, noe som betyr at den holder seg skarp opptil 10 ganger lenger enn andre kniver. 440C-stålet kombinerer et høyt karboninnhold for å gi hardhet og opprettholde kantskarphet, samtidig som det har optimalt krominnhold for å være korrosjonsbestandig.

KOTAI-bladet strekker seg helt ned til bunnen av håndtaket, og gir overlegen holdbarhet og balanse. Med en skjult full tang-konstruksjon kan du være sikker på at skjærekniven er bygget for å vare og gi deg en optimal skjæreopplevelse.

Vedlikehold

Ikke kutt på harde overflater (metall, keramikk, marmor). Bruk heller et skjærebrett av tre eller myk plast. Ikke skjær i bein eller frossen mat. Håndvask og tørk raskt etter bruk. Ikke vask i oppvaskmaskin, bløtlegg eller la den ligge i en våt vask.

Selges av

KOTAI
Organisasjonsnummer: 842188484