Let`s deal
Fjern søk
Se favoritter
Magiske blyanter - 8-pakning

Magiske blyanter - 8-pakning

119 kr
399 kr
Kjøpte
100+
Spar
70%
Legg til deal i favoritter
La barna være barn uten digitale dingser for å underholde dem. Skap minner med de minste engasjer kreativiteten og fantasien deres gjennom magiske flytende tegninger for endeløse timer med morsomme

Produktinfo

  • Magisk vattenmålningspenna
  • Säker,, Låg Lukt och Ej Giftig
  • Lätt att torka av ritbläck

Brukervilkår

  • Leveringstid: 4-7 arbeidsdager
  • Det er ikke mulig å bruke rabattkoder på denne dealen

Mer om produktet

La barna være barn uten digitale dingser for å underholde dem. Skap minner med de minste engasjer kreativiteten og fantasien deres gjennom magiske flytende tegninger for endeløse timer med morsomme minner.
 
Hvis du vil ha den perfekte gaven til barna dine, trenger du ikke lete lenger. Den magiske blyanten som vil bli elsket av alle, underholder både barn og voksne.
 
Det følger med en keramikkskje som du kan tegne ditt eget motiv på i hvilken eller hvilke farger du måtte ønske. Vent deretter i 5-10 sekunder til tegningen er helt tørr (sørg for at skjeen tørkes av etter hver bruk for resultater). Vipp deretter skjeen 45° og legg den sakte i en bolle med varmt vann. Når tegningen berører overflaten av vannet, vil du se at den løsner fra skjeen og begynner å flyte på overflaten av vannet.
Hvis du tar et stykke papir på den flytende tegningen, havner kreasjonen din på papiret som du så fester på armen og vips, du har en tatovering!
 
Kulere enn det blir det ikke.

Deal selges av

Global Items Europe AB
Organisasjonsnummer: 559120-6395