Se favoritter
Fillerbehandling uten nåler hos Lashes By Susanne Benjaminsen LorentsenFillerbehandling uten nåler hos Lashes By Susanne Benjaminsen Lorentsen (1 av 3)Fillerbehandling uten nåler hos Lashes By Susanne Benjaminsen Lorentsen (2 av 3)

Fillerbehandling uten nåler hos Lashes By Susanne Benjaminsen Lorentsen

1 590 kr
2 590 kr
Kjøpte
3
Spar
39%
Legg til deal i favoritter

Med denne dealen får du fillerbehandling med hyaluron penn, behandlingen utføres av dyktig behandler. Dette er en behandling som ikke bruker nåler for å injisere fillers, men på en mer skånsom måte. 

Høydepunkter

 • Fillers uten nål
 • Ny og revulosjonerende metode
 • Resultatet varer i 4-12 måneder
 • En helt ny måte å sette hyaluronsyre/ fillers uten nål
 • Ved hjelp av stempeltrykk presses "fillers" inn i huden
 • Behandlingen er helt uten nål og smerte
 • "Anbefaler Lash Up på det sterkeste, så utrolig hyggelig og ikke minst ett råbra resultat etter mitt ønske! Tusen hjertelig takk! I gonna be back for refill "

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 17.12.2019
 • Booking må skje via mail eller telefon - oppgi din Let's deal-kode
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Hyaluron penn (filler) behandling

er en ny måte å sette hyaluronsyre ("filler") uten nål, og uten smerte. Kan utføres av hvem som helst som jobber i salong, og som har hatt kurs hos Norliner.

Hvordan virker det?

Ved hjelp av stempeltrykk presses virkestoffet inn i huden. Det er uten nål, og det er uten smerte. Pennen er egentlig utviklet for å sette Insulin for diabetikere uten at man trenger nål. Så er teknikken overført til beauty-industrien.

Varighet

Behandlingen tar 15-60 minutter avhengig av hvilke områder som skal behandles. Resultatet blir et naturlig utseende som varer i 6-12 mnd. Det vil være individuelle variasjoner i varigheten avhengig av type hyaluronsyreprodukt som er brukt, hudtype, rynkene og linjenes alvorlighetsgrad, hvilke hudområder som er behandlet og mengde som tilføres.

Med Hyaluronpenn brukes ikke nåler, og stoffene som tilføres er helt naturlige og gir huden kun økt volum.

Bruksområder

Hyaluronpen er populært for å forstørre lepper, men  kan også brukes i sinnarynker, nasolabialfurer, marionettelinjer(sinnamunn), smårynker og hals. Eller hvor som helst på kroppen.

Bivirkninger

Når man ikke bruker nål vil ikke hyaluronsyren klare å  penetrere inn i blodårer, og sannsynligheten for å klemme over blodårer er i praksis ikke mulig. Altså en veldig skånsom, men ettertraktet effekt innen beauty-industrien.

Lash Up

Lash Up holder til i Trondheim og tilbyr vippe-extensions som volumesett, singel og mix og match.

Les mer og følg Lash Up på Facebook.

Deal selges av

Lashes By Susanne Benjaminsen Lorentsen
Organisasjonsnummer: 921209-XXXX
Lillian Byes veg 37,
7036 Trondheim
etter avtale
48247303Ring