Se favoritter
Gjør deg klar for våren med supertilbud på behandlingspakke hos Korpeveien LegeklinikkGjør deg klar for våren med supertilbud på behandlingspakke hos Korpeveien Legeklinikk (1 av 6)Gjør deg klar for våren med supertilbud på behandlingspakke hos Korpeveien Legeklinikk (2 av 6)Gjør deg klar for våren med supertilbud på behandlingspakke hos Korpeveien Legeklinikk (3 av 6)Gjør deg klar for våren med supertilbud på behandlingspakke hos Korpeveien Legeklinikk (4 av 6)Gjør deg klar for våren med supertilbud på behandlingspakke hos Korpeveien Legeklinikk (5 av 6)

Gjør deg klar for våren med supertilbud på behandlingspakke hos Korpeveien Legeklinikk

2 990 kr
7 030 kr
Kjøpte
2
Spar
57%
Legg til deal i favoritter

Med denne dealen får du microneedling ansiktsbehandling utført med SkinPen hos dyktige behandlere på Korpeveien Legeklinikk. Behandlingen består av microneedling, kjemisk peeling og medisinsk injeksjon mot sinnarynken!

Høydepunkter

 • Utføres av lege
 • Midt i Drammen sentrum
 • Klinikk med høy standard
 • Se bilder og følg dem på Instagram
 • 5 av 5 stjerner på Facebook
Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 30.09.2021
 • Booking må skje via mail eller telefon
 • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
 • Kun nye kunder

Mer om dealen

Kjemisk Peeling:

Alle hudtyper kan bruke denne peelingen, også sensitiv hud. Peelingen er laget for å stimulere hudens naturlige eksfolieringsprosess. Ved å fremskynde eksfolieringen og stimulere cellefornyelsen erstattes døde hudceller som tetter porene og gir huden en gusten, matt, tørt utseende, med nye celler som gir en klar, frisk hud med masse glød!

Dette er en behandling med glykolsyre som fjerner de øvre tørre hudcellene som får huden til å se grå og trist ut. Peelingen går ned i huden og gir den nytt liv, slik at den ser ungdommelig og frisk ut. Huden tilføres maksimalt med fukt og får jevnere pigmentering.

Microneedling:

SkinPen

SkinPen benytter seg av et avansert microneedling system som gir hudforbedring helt uten kirurgi eller bruk av laser! Det er så godt som smertefritt, men man bør holde seg 1-2 dager innendørs før man kan gå tilbake på jobb etter behandling. SkinPen er fantastisk til behandling av hud på ansikt, hals, bryst og hender.

Hva er SkinPen microneedling?

SkinPen er en avansert fraksjonert microneedling behandling som øker hudens egen kollagenproduksjon på naturlig måte ved å indusere en kontrollert vevsskade. Formålet å stimulere huden til selv å danne nytt kollagen i underhuden – og man kan på den måten redusere linjer, rynker, store porer og arr.

Dette er en oppstrammende behandling som bedrer hudens elastisitet og tykkelse. Man vil etter 6 til 10 uker merke at huden er blitt fastere, porene er mindre og finere samt en reduksjon av rynker og fine linjer. Ved grov hud ser man forskjell ved at hudstrukturen forbedres vesentlig!

SkinPen er effektiv mot

 • Slapp og aldrende hud
 • Rynker og fine linjer
 • Grov og hard hud
 • Strekkmerker
 • Forminsker store porer
 • Acnearr
 • Røykerynker rundt munnen
 • Misfarget arr

Hvordan fungerer behandlingen?

Under en SkinPen behandling vibrerer 12 sterile engangsnåler fra et nålehode, og skaper opp mot 1300 microkanaler i huden pr sekund. Nålene kan stilles fra 5 mm til 25 mm alt ettersom hvilket hudområde som behandles. Jo dypere man går desto bedre effekt.

De benytter flere ulike typer serum i behandlingen som inneholder blant annet hyaluronsyre, vitaminer og antiinflammatoriske ingredienser som er tilpasset akkurat din hudtype. De aktive virkestoffene er produkter med ingredienser av høyeste oppnåelig konsentrat og kvalitet som er basert på naturlige virkestoffer. Til sammen aktiverer disse hudens egne celler og kollagen til regenerering og på den måten reduserer rynker og linjer.

Behandlingen med SkinPen skjer med minimalt ubehag. Bedøvelseskrem kan benyttes før behandlingen settes i gang, men ofte brukes ikke dette.

Medisinsk injeksjon mot Sinnarynken:

Nevrotoksin brukes for å glatte ut rynker. Det tar mellom 4-7 dager før man begynner å se effekten av nevrotoksin og opp til to uker før man oppnår full effekt. Effekten varer mellom 3-12 måneder alt etter hvilken behandling som utføres. Hos Korpeveien Privatklinikk er du i trygge hender når du skal ta nevrotoksin. Korpeveien Privatklinikk bruker godkjente produkter som er produsert av det amerikanske legemiddelfirmaet Allergan. Ti til tyve minutter er alt som trengs for å opprettholde ungdommelig hud med fantastiske resultater som kan vare i opp til flere måneder. Vår lege har høy faglig kompetanse innen kosmetiske behandlinger.

Hva er nevrotoksin?

Nevrotoksin er et muskelavslappende middel som har blitt brukt innenfor medisinen i mange år. Det blokkerer nerveimpulsene til små ansiktsmuskler og hindrer at disse trekker seg sammen. Den overliggende huden blir glattere uten skjemmende rynker.

Hvilke områder kan behandles?

Oftest er det «sinnarynken» i pannen mellom øyenbrynene vi behandler. Andre vanlige områder å behandle er «kråkefotrynkene» på utsiden av øynene og «tversoverrynkene» i pannen. Nevrotoksin kan også brukes mot overdreven svetteproduksjon i armhulene, hender og føtter som skyldes overaktivitet i svettekjertlene.

Hvordan foregår behandlingen?

Nevrotoksin injiseres fra en engangssprøyte med svært tynn spiss. Fordi sprøytespissen er så tynn er det lite ubehag med behandlingen. Mange pasienter beskriver følelsen som et myggstikk. Behandlingen tar ca 10-20 minutter.
Korpeveien Legeklinikk

Korpeveien legeklinikk drives av Dr. Monica M. Braaten som er utdannet lege fra Universitetet i Oslo. Hun utfører Korpeveien Privatklinikk kosmetiske og medisinske legetjenester. For å opprettholde høy faglig kompetanse deltar hun ofte på forelesninger, kurs og kongresser rundt om i Norge og verden. Dr. Braaten har bred erfaring fra allmennmedisin, legevaktsarbeid- og akuttmedisin, sykehjemsmedisin, rehabilitering samt bedriftshelsetjeneste. Sertifisert petroleumslege innen offshore. Spesialist innen kosmetisk medisin. Egen parkering og kort vei til buss og tog.

Deal selges av

KORPEVEIEN LEGEKLINIKK
Organisasjonsnummer: 913 388 836
Korpeveien 7
3050 Drammen
Etter avtale
923 10 413Ring