Let's deal
Solia: Pakkereise til Madeira, Portugal

Solia: Pakkereise til Madeira, Portugal

3 995 kr
6 095 kr
Kjøpte
3
Spar
34%

Opplev vakre Madeira i Portugal – du får åtte dager inkludert fly og hotell i februar, mars eller april

Avgang i februar
3 995 kr
6 095 kr
Velg dato
12.februar20
19.februar20
5.februar20
Avgang i mars
4 695 kr
6 695 kr
Velg dato
5.mars20
12.mars20
19.mars20
26.mars20
Avgang i februar
4 695 kr
6 595 kr
Velg dato
26.februar20
Avgang i april
4 995 kr
6 595 kr
Velg dato
2.april20
16.april0
23.april20
9.april20

Dealen inkluderer

 • Inkludert fly
 • Tilgang til basseng på Jardins D`Ajuda
 • God beliggenhet i Lido-området
 • Ettromsleilighet med kjøkkenkrok

Brukervilkår

 • Fly fra Oslo – Madeira t/r
 • 7 netter på Musa d´Ajuda
 • Ettromsleilighet med balkong/terrasse mot landsiden
 • Maks tre personer per leilighet
 • Valgfrie kjøp (må kjøpes direkte fra Solia): avbestillingsforsikring (345 kr), årlig reiseforsikring (416 kr), transport til og fra hotellet (370 kr)

Mer om dealen

MADEIRA

Madeira – den magiske og vakre øya 40 mil nord for Kanariøynene og 700 km vest for Marokko ligger Madeira, som består av seks små øyer i Atlanterhavet. Hovedøya Madeira er en svært vakker øy med mer enn 200 ulike blomsterarter! Innlandet på øya består av høye fjell og dype daler. Dessuten er det en utrolig hyggelig byatmosfære i hovedstaden Funchal. 

Madeira er at av Solias aller mest populære reisemål, og ikke uten grunn. Øya er helt unik og har utallige muligheter. Dessuten er det her de har sitt største og beste hotellutvalg og direktefly fra Oslo! Besøkende på øya går på oppdagelse, og trives ved gleden av egne opplevelser. Noen går på vandringer langs levadaer - øyas unike nettverk av vanningskanaler, og lar seg beruse av blomsterprakten i åssidene. Andre nyter strandliv, sol og bading. Mange unner seg spa- og velværebehandlinger, og tar med seg hjem gode minner om vinsmaking og store matopplevelser.

Veinettet er velutbygd, så det er lett å komme se rundt på øya, enten med leiebil eller lokalbusser. Hvert eneste lille sted har sin vin- eller helgenfestival å oppsøke, hvor religiøse opptog blandes med løssluppen feststemning med islett av folkemusikk, lokal gastronomi og drikke. De finner i tillegg et påskudd til å feire alt som jorden og havet kaster av seg.

FUNCHAL 

Funchal ligger på sørsiden av Madeira og er en by med en herlig stemning og et yrende liv i de smale gatene og i de vakre parkene. Fjellene reiser seg bratt bak byen, og bebyggelsen ligger vakkert til i de frodige, grønne liene. Funchals sjarmerende bykjerne er vakker med sine gamle bygninger i kolonistil. Byen er fylt med parker, gågater og torg, og her finner du et mylder av restauranter, barer, caféer og butikker. I gamlebyen finner du blant annet gaten Rua Santa Maria hvor uterestaurantene ligger tett-i- tett, og lokale kunstnere har fått leke seg på inngangsdørene til mange av de gamle husene. Funchal rommer også store, moderne shoppingsentre, og framstår som en liten storby.

HOTELL MUSA DÁJUDA

Musa d'Ajuda leiligheter ligger i området Ajuda, og er nabohotellet til Jardíns d’Ajuda. Her bor du sentralt og kun 600 meter fra havbadet Ponta Gorda, som er Madeiras berømte havbad. Vil du på shopping, kan du enten dra til shoppingsenteret Forum Madeira, eller ta en tur inn til Funchal, hvor du finner hyggelige butikker med noe for enhver smak - og lommebok. Leilighetshotellet er også et flott utgangspunkt for turer rundt på Madeira - både hvis du vil dra på utflukter med Solia, eller leie bil og selv kjøre rundt på øya. Er du interessert i golf, så ligger øyas to fantastiske golfbaner, hvor den ene er en mesterskapsbane, kun 14 og 31 kilometer fra hotellet. 

Som gjest på Musa d'Ajuda kan du benytte alle fasilitetene som finnes på nabohotellet, Jardins d'Ajuda, som ligger bare 100 meter fra leilighetene. Det betyr at du kan nyte deilige dager ved et stort bassengområde med oppvarmet basseng, selv om det ikke er basseng på hotellet. På nabohotellet, finner du også separat barnebasseng, komfortable solsenger og basseng/snackbar til din rådighet. Du kan også benytte deg av treningsrommet, samt den herlige spaavdelingen med innendørsbasseng, jacuzzi, sauna og tyrkisk bad, som er på nabohotellet. Om du vil kose deg med musikk og dans i baren og kvelden, kan du naturligvis også det.

Leilighetene på Musa d'Ajuda er små og trivelige ettromsleiligheter, med blant annet aircondition og balkong.

ROMTYPE

 • Ettromsleiligheter med minikjøkken, bad og balkong/terrasse
 • Aircondition
 • Leilighetene har plass til inntil tre personer
 • Barnepriser (i ekstraseng) gjelder t.o.m. 14 år

Deal selges av

Solia
Organisasjonsnummer: 021148180
Rua Nova Vale d'Ajuda
9000-720 Funchal
Flytider Oslo:
Avreise fra Oslo kl. 11.00
Ankomst til Madeira kl. 15.05
Avreise fra Madeira kl. 15.55
Ankomst til Oslo 11 kl. 22.00
22 47 73 10Ring
For å bestille din reise ringer eller sender du en e-post etter kjøpet ditt til Solia og oppgir din Lets Deal-kode