Se favoritter
Fruktsyrebehandling med Exuviance hos Klinikk VitalFruktsyrebehandling med Exuviance hos Klinikk Vital (1 av 9)Fruktsyrebehandling med Exuviance hos Klinikk Vital (2 av 9)Fruktsyrebehandling med Exuviance hos Klinikk Vital (3 av 9)Fruktsyrebehandling med Exuviance hos Klinikk Vital (4 av 9)Fruktsyrebehandling med Exuviance hos Klinikk Vital (5 av 9)Fruktsyrebehandling med Exuviance hos Klinikk Vital (6 av 9)Fruktsyrebehandling med Exuviance hos Klinikk Vital (7 av 9)Fruktsyrebehandling med Exuviance hos Klinikk Vital (8 av 9)

Fruktsyrebehandling med Exuviance hos Klinikk Vital

475 kr
950 kr
Kjøpte
4
Spar
50%
Legg til deal i favoritter

Fruktsyrebehandling med Exuviance er en form for kjemisk eksfoliering/peeling. Behandlingen inneholder AHA-syrer som løser opp gamle hudceller og stopper de fra å tette igjen porer. Hos en fetere hud er det spesielt viktig å fjerne de gamle. Ved å benytte naturlige syrer, stimuleres huden til fornyelse og revitalisering.

Fruktsyrebehandling med Exuviance 1 behandling
475 kr
950 kr
Én behandling
Fruktsyrebehandling med Exuviance 3 behandlinger:
1 799 kr
3 000 kr

Høydepunkter

 • Behandlingen er svært effektiv uten å irritere
 • Inneholder AHA-syrer
 • Stimulerer produksjonen av nye hudceller
 • Ingen restitusjonstid
 • Medisinske injeksjoner utføres kun av deres lege 
 • Eksklusiv klinikk sentralt på Majorstuen
 • "Anbefales på varmeste! Dyktig og kvalitetsbevisst lege" – les flere anmeldelser på Facebook
 • Følg Klinikk Vital på Instagram

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 31.08.2021
 • Booking gjøres via 22 69 69 20 - oppgi din Let’s deal-kode
 • Ta med din Let's deal-kupong i app ved oppmøte
 • Husk å booke i god tid før siste dato
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Kun nye kunder
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
 • Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabattkoder
 • Dealen gjelder kun for nye kunder

Mer om dealen

Fruktsyrebehandling med Exuviance (peeling)

Exuviance har utviklet en peeling med glykolsyre (AHA). Exuviances AHA har en optimal sammensetning med hensyn til konsentrasjon, pH-verdi og effekt. Takket være et patentert system er Exuviances AHA svært effektiv uten å irritere. Ved bruk av AHA vil det øvre hudlaget eksfolieres ved at bindingen mellom døde hudceller løses opp. Det er kun døde hudceller som fjernes. Tørr hud vil f.eks. dra nytte av dette ved at den blir i bedre stand til å kvitte seg med flassende hud. Huden forbedres dessuten ytterligere ved at produksjonen av ny hud og utstøtingen av gamle hudceller balanseres. Dette er fordeler som kun oppnås med AHA, og som ikke kan gjenskapes med andre former for kjemisk eller mekanisk peeling. En AHA-behandling fra Exuviance medfører ingen restitusjonstid for huden. Huden kan være lett rødmende og blank etter behandling. 

Generell informasjon om peeling

Peeling er en kjemisk eksfoliering av huden. Målet er å gi hudfornyelse ved å fjerne det øverste hudlaget. Behandlingen fjerner eldre hudceller og ureneheter dypt i porene. 

Peeling kan bidra til å redusere rynker og arr. Den kan fjerne kviser, pigmentflekker, alderflekker, hjelpe mot grov og tørr hud. Den gir huden en gjevnere tone og ny glød, og vil stramme opp huden. Behandlingen tilpasses den enkelte og kan ikke brukes av gravide.

Før behadlingen

Normalt anbefaler de en kostnadsfri konsultasjon der dere sammen lager en behandlingsplan tilpasset din hudtilstand, dine behov, forventninger og livssituasjon. Du vil få veiledning når det gjelder hudprodukter, og rom for å stille diverse spørsmål. Unngå soling i ca. to uker før behandlingen, og bruk høy solfaktor. 

Etter behandlingen

Tilhelingsprosessen avhenger av din hudtype og syrens styrke. Det vil normalt ta mellom tre dager til en uke.

Rødhet og stramhet de første dagene er normalt, deretter vil huden begynne å flasse avhengig av hudtype. De fraråder sminke og fysisk aktivitet på selve behandlingsdagen. Dagen etter kan du vaske ansiktet med en mild og uparfymert såpe. Det er viktig å holde huden fuktig. Huden din vil de neste ukene være under en fornyelsesprosess. Da er det ekstra viktig at du unngår soleksponering for å unngå å skade huden. Bruk solfaktor 50 for å minimere risikoen for eventuelle hudforandringer og solskader.For å oppnå et langvarig resultat anbefaler de at du følger opp behandlingsløpet som er satt opp for deg.

Om Klinikk Vital

Klinikk Vital er et kompetansesenter innen moderne hudteknologi. Klinikken kombinerer tradisjonelle hudpleiebehandlinger med avansert hudterapi og medisinsk hudpleiebehandling. Her møter du et team med erfarne hudterapeuter, sykepleiere og leger – alle med solid kompetanse og lang erfaring innenfor hudpleie. Klinikken ligger sentralt på Majorstuen.

Følg Klinikk Vital på Facebook og Instagram for bilder og nyheter!

Deal selges av

Klinikk Vital
Organisasjonsnummer: 914 211 433