-85%
1 340 kr

2 kjøretimer (automat/manuell)

Start på lappen i sommer! Få 2 kjøretimer hos MB Trafikkskole – automat eller manuell. Ord.: 1 340 kr. Din deal: 199 kr

Høydepunkter

>www.mbtrafikk.no
 • Sentral beliggenhet
 • Brukervilkår

  >post@mbtrafikk.no - oppgi Let's deal-kode og navn når du booker
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
 • Gjelder kun nye elever
 • Mer om dealen

  >her!

  Når din søknad er godkjent og du har bestått teoriprøven, kan MB Trafikkskole bestille deg praktisk prøve. Teoriprøven kan tas når som helst utenom fredager (Bergen Trafikkstasjon). Dette er en avkryssingsprøve der du skal svare på 45 ulike problemstillinger. Det er kun ett rett svar per oppgave og du har 90 minutter til disposisjon. Syv feil eller mindre gir bestått prøve og anledning til å bestille praktisk prøve dersom søknaden også er godkjent. Har du flere enn syv feil kan prøven tas tidligst på nytt etter to uker.

  MB TRAFIKKSKOLE

  Denne trafikkskolen liker å gi litt mer tilbake til elevene sine - det er litt av deres forretningsfilosofi! Dette gjør det gøy å være elev og de har fine dager på jobb!Kvalitet, service og trivsel er en forutsetning for å skape god læring. Trafikkopplæringen er moderne, basert på faglig kompetanse og godt utstyr for undervisning. MB Trafikkskole er en skole som tenker litt annerledes enn andre, og deler sin kunnskap med foreldre og elever på en helt ny måte!

  En ting er sikkert, du finner mange fordeler når du starter hos MB Trafikkskole.

  DU ER EN VIP-KUNDE!

  Hos MB Trafikkskole får alle elever en gjennomgang på hvordan en praktisk prøve gjennomføres. Dette inkluderer også sikkerhetskontroll i sin helhet. Som et ledd i forberedelsene tilbydes det kjøretest med en annen trafikklærer enn sin faste. Denne testen legges opp som en «generalprøve» og bygger på de samme prinsipper som selve førerprøven. Nytteverdien av denne testen gjør at deres elever «vet hva de går til» og gjør at en senker skuldrene sine. Alle er mer eller mindre nervøse i selve prøvesituasjonen og det er greit å være mentalt forberedt.

  Skolen er også behjelpelig med temaliste til teoriprøven, sikkerhetskontroll og teoretisk/praktisk gjennomgang i PDF-filer sendt pr. epost. Deres elever får den hjelp de trenger og MB Trafikkskole er villig til å strekke seg ekstra for å hjelpe deg i mål. En god del av opplæringen er ikke obligatorisk, men er viktig å kunne.

  Deal selges av

  Lets Deal