Let`s deal
Fjern søk
Se favoritter
Filler hos Hud & Hår KlinikkenFiller hos Hud & Hår Klinikken (1 av 3)Filler hos Hud & Hår Klinikken (2 av 3)

Filler hos Hud & Hår Klinikken

1 190 kr
5,0
(7)
Kjøpte
250+
Legg til deal i favoritter

Fine og moderne lokaler i Vika.

Filler 0,5 ml
1 190 kr
Fillerbehandling utført av erfaren kosmetisk sykepleier
Filler 1,0 ml
1 990 kr
Fillerbehandling utført av erfaren kosmetisk sykepleier

Høydepunkter

Brukervilkår

  • Dealen er gyldig i 30 dager fra kjøp
  • Booking gjøres på tlf. 906 11 343 - Oppgi din Let’s deal-kode
  • Ta med din Let's Deal-kupong i app ved oppmøte
  • Husk å booke i god tid før siste dato
  • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
  • Gjelder kun for nye kunder
  • 18 års aldersgrense
  • Medisinsk ansvarlig: Monica Strømme

Mer om dealen

Hud & Hår Klinikken

Hud & Hår Klinikken består av en rekke leger, sykepleiere og andre terapeuter med høy kompetanse innen medisin, helse og skjønnhet. Klinikken hjelper deg med alt innen helse og skjønnhet, og deres kompetanse er din trygghet.

Du finner klinikken i lyse og flotte lokaler i Vika.

Velkommen!

 
Viktig Informasjon og Komplikasjoner

All medisinsk behandling har potensial risiko, bivirkning, og potensial for komplikasjoner. Resultatet varierer fra person til person.

Konsultasjon for filler:

Det skal utøfres konsultasjon før fillerbehandlinger.
Det er viktig å gi faglig grundig informasjon om de ulike komplikasjoner som kan oppstå på forhånd , samt informere om priser. Det skal alltid være en ansvarlig lege som avgjør om du som pasient kan få fillerbehandling. Ta gjerne kontakt med utfører ved spørsmål
Alle pasienter  må ha lege konsultasjon  før filler behandling. Refererer til  
Lov om helsepersonelloven.

Filler
Filler brukes i dag blant annet til å glatte ut rynker, gjøre kjevelinjen og haken strammere, få vekk rynkene i utringningen, fjerne dype akne-arr eller øke volum i lepper, kinn eller andre steder med volum tap.

Fillere kan også brukes i kombinasjon med toksiner til å korrigere ansiktsskjevhet eller lammelser hos pasienter som av en eller annen årsak ønsker mer symmetri eller har behov for å gjenopprette symmetri i ansiktet. 

Din trygghet
Alle injeksjoner med filler  skal utføres av autoriserte og sertifiserte sykepleiere eller autoriserte og sertifiserte leger, etter en faglig lege konsultasjon med pasient.

Alle hudbehandlinger skal utføres av leger. 
Det skal alltid  benyttes veldokumenterte injeksjonspreparater fra  forhandlere. Lege skal anbefale etter konsultasjon hvilken medisin eller medisinsk produkter som er riktig for behandling, bare en lege kan skrive resept for medisin i Norge.
Kosmetiske leger gir deg en personlig anbefaling og vil informere deg dersom de mener at du ikke trenger behandling. 


Autorisert og sertifisert personell

Alle behandlere skal være  autoriserte helsepersonell innen injeksjonsbehandlinger og stadig holde seg kontinuerlig oppdatert på ny teknolog og  behandlingsmetoder.  Alt for å sikre at  kunder får den beste og tryggeste behandlingen.
Viktig info / komplikasjoner
Gjennom konsultasjon vil legen informere om mulige komplikasjoner, bivirkninger, og risiko fra fillerbehandling. Listen nedenfor viser ikke alle mulige komplikasjoner, men en stor andel. 
En fillerbehandling er ansett som en behandling med mulige  komplikasjoner. De vanligste komplikasjonene er milde og forbigående. Men enkelte komplikasjoner bør behandles. Det finnes også et legemiddel som heter Hyalase som kan injiseres for å løse opp filleren igjen. Dersom du tror du har en komplikasjon, eller du har plager etter behandlingen, er det avgjørende at du kontakter din behandler.
Resultater kan variere ut i fra ulike hudtyper.
Alle hudtyper og mennesker er forskjellige og reagerer ulikt.

Vi i Let's deal anbefaler derfor alltid å ta en prat med legen under konsultasjon før du utfører behandlingen. Dette for å utføre en mest mulig trygg og sikker behandling for deg som kunde.

Deal selges av

Hud og hår klinikken
Organisasjonsnummer: 989 614 754
Huitfeldtsgate 17
0263 Oslo
Mandag til fredag: 10:00 - 18:00 Torsdag: 10:00-19:00 Lørdag: 10:00 - 16:00
22 41 90 82/906 11 343Ring