Let's deal
Åpningstilbud! Inngang hos Sjøholmen Barnekunsthus

Åpningstilbud! Inngang hos Sjøholmen Barnekunsthus

55 kr
110 kr
Kjøpte
100+
Spar
50%

Et unikt kulturhus for barn og unge, idyllisk lokalisert ved sjøen i Sandvika. Her kan du ta med barna på en reise gjennom Sanseutstillingen og den magiske hagen – eller hva med å besøke Smokkeprisen i tårnet? Se utstillingen med barnekunst eller spis i restauranten SULT. Du kan også se 12 undervannsskulpturer laget av den internasjonale kunstneren Jason Taylor

Én person
55 kr
110 kr
Familie / Fem personer
150 kr
300 kr

Høydepunkter

  • Sjøholmen Barnekunsthus er det første i sitt slag i Norden
  • Et fantastisk tilbud for barn 
  • Mange aktiviteter samlet på ett sted
  • SULT tilbyr familievennlig mat til en rimelig penge
  • Dørene åpner dørene 22. september i en gammel villa ved sjøen i Sandvika
  • Kun 20 minutter fra Oslo

Brukervilkår

  • Dealen kan brukes t.o.m. 31.05.2019
  • Drop-in med forebehold om ledig kapasitet (der kan være lurt å ringe på forhånd)
  • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
  • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Ta med barna for å opplev Sanseutstillingen: Den magiske reisen! Lytt, lukt, kjenn, utforsk og skap kunst fra en sansepose – og gå gjennom et hemmelig skap inn i en magisk hage. Forsvinn inn i en flosshatt i tryllekunstneren Alexx Alexxanders magiske rom. Besøk Smokkeprinsessen i tårnet. Eller spis på SULT, se barnekunstutstillingen eller kjøp enkle materialer og sitt ned i barneverkstedet.

Nedenfor huset har den internasjonale kunstneren Jason Taylor senket 12 skulpturer under vann som du kan snorkle til, eller se på en skjerm - live! Kunsten danner kunstige rev, som gir liv tilbake til havet! Lek i hinderløypen i skogen, grill ved lavoene eller gå en tur langs kyststien etter besøket!

Sjøholmen

Sjøholmen er et unikt kunst- og kulturhus i en 1500 kvm stor villa fra 1890 ved sjøen i Sandvika i Bærum. Villaen og konseptet er valgt ut spesielt av kommune da de søkte etter nye leietagere våren 2015. Sjøholmen blir bindeleddet mellom Sandvika by og Henie Onstad Senteret, og del av Kyststien og strandpromenaden som opparbeides i Bærum.Husets konsept er helt unikt i Norge, i tillegg til å åpne opp en av Arnstein Arnebergs praktvillaer. Målgruppen vår er hele befolkningen, men med fokus på barn og unge 1-18 år og spesialt barn som søker et tilbud utenom «vanlig» fritidstilbud. Huset omfatter aktiviteter innen: kulturhistorie, visuell kunst, musikk, litteratur, mat og lek.

Dette er et non-digitalt hus, der voksne og barn får felles opplevelser – en genuin møteplass på flere nivåer og skiftende tilbud utover den faste sanseutstillingen og sansekjelleren. Deres motto er fra FNs barnekonvensjon: Alle barn har rett til å bli hørt! Sjøholmen ønsker at huset kan gi alle barn en stemme, så de voksne kan lytte. Og de ønsker en arena som bruker kunsten i sorgarbeidet med barn.

"Sjøholmen er et hus for mestring, sansing, kreativitet – en arena for barns stemmer og kunst – og et mellomrom for alle. Vi tror det blir en drøm der kunsten kan helbrede og gi glede."

Deal selges av

SJØHOLMEN BARNEKUNSTHUS
Organisasjonsnummer: 816 309 972
sandviksveien 130
1368 Blommenholm
https://www.sjoholmen.com/apningstiderpriser/
901 190 07Ring