Let's deal
Se favoritter

Medisinsk injeksjon hos eksklusive Le skin

950 kr
2 500 kr
Kjøpte
20+
Spar
62%
Legg til deal i favoritter

Få medisinsk injeksjon i ett til fire områder hos eksklusive Le skin.

Ett område
950 kr
2 500 kr
To områder
1 399 kr
3 300 kr
Tre områder
1 899 kr
4 400 kr
Fire områder
2 199 kr
4 800 kr

Høydepunkter

 • Meget fornøyde kunder
 • Bli kvitt sinnarynken
 • Effekten varer i 3-5 måneder
 • Det anbefales med flere behandlinger for å opprettholde resultatet
 • Følg Le Skin på Instagram og facebook

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 29.02.2020
 • Booking gjøres via tlf. 941 33 553- oppgi din Let’s deal-kode
 • Ta med din Let's deal-kode i app ved oppmøte
 • Husk å booke i god tid før siste dato
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Medisinsk injeksjon

Botulinumtoksin Type A brukes for behandling mot dynamiske linjer. Dynamiske linjer dannes når musklene under huden trekkes sammen, f.eks. når man rynker pannen. Over tid mister huden noe elastisitet, slik at enkelte linjer forblir synlige når musklene er avslappet.

Behandlingen går ut på å sprøyte mikroskopiske mengder av virkestoffet botulinumtoksin inn i huden for å lamme de små musklene som forårsaker rynker. Stoffet hindrer små muskelgrupper fra å trekke seg sammen. Den overliggende huden glattes ut og gir et lettere uttrykk i ansiktet. Resultatet kommer gradvis etter 3-10 dager. Effekten varer i gjennomsnitt 3-5 måneder, det er derfor behov for å gjenta behandlingen for å opprettholde effekten. Stoffet virker kun på de spesifikke musklene som behandles og ikke på de nærliggende muskelgruppene.

Det kreves konsultasjon på Le Skin i forkant av behandlingen.

Områder:

 • Sinnarynker
 • Pannerynker
 • Myserynker/smilerynker/kråketær

Le Skin

Le Skin jobber for å kunne tilby en individuell løsning enten med hudbehandling, kjemiske peelinger, Skin Pen, laserbehandlinger, injeksjoner, plastisk kirurgi eller en kombinasjon av disse for å forynge/tilbakeføre eller forbedre utseendet på en naturlig måte.

De tilbyr deg en helhetsløsning med kombinasjonsbehandling for din huds utseende og helse, og hjelper til med optimalisering av ditt ansikt og din figur. De ønsker å se ut som de føler seg.

Dessverre forandres ansikt og kropp seg med alder, og ikke til det bedre. De ønsker å tilby hver pasient et individuelt forslag til behandling som gir en positiv energi og som tilfredsstiller den enkeltes behov. Det kan være kosmetisk behandling eller plastikkirurgi.

Le Skin er innovative, og holder seg faglig oppdatert og deltar på kurs innen de siste behandlingsteknikkene. Deres lasere og annet utstyr er hele tiden også nye eller oppdaterte.

De samarbeider med ledende klinikker og leverandører i Norge og Europa. Sikkerhet og trygghet er viktigst, slik at den behandling som tilbys kundene og pasientene gir et optimalt resultat.

Hos Le Skin utføres alle behandlinger foruten permanent makeup kun av offentlig godkjent helsepersonell med lang erfaring innenfor medisinsk laserbehandling og annen kosmetisk medisinsk behandling i klinikken.

Behandler Line

Line arbeider med permanent hårfjerning med Soprano hårfjerningslaser (Alma lasers) for både kvinner og menn, ansikt og kropp. Cellulitte og hudoppstrammende behandling med Accent RF (Alma lasers) for mage, lår og rumpe.

Injeksjonsbehandlinger med Botox/Vistabel i panne, sinnarynker, kråketær/smilerynke ved øyne og svettebehandling i armhuler.

Line er vår injeksjonsspesialist i kosmetiske injeksjoner rettet mot rynkebehandling og hudforbedring. Line utfører injeksjonsbehandling med Teosyal filler for linjer, rynker, leppeforstørring, kinn, kontur bygging og fukt / mesoterapi.

Hun fyller pent ut mørke ringer/groper under øynene. Line har en filosofi om trygg behandling og et naturlig resultat.

Tilbakemeldinger

"Veldig fornøyd! Line er rå flink!"

"Superduper service; kjenner meg i trygge, gode hender"

"...Resultatet av Le Skins behandlinger gir meg en daglig velværefølelese og masse energi, og er verdt hver krone. Det har og inspirert meg til å legge om til en atskillig sunnere livstil, som jeg vet jeg vil høste av resten av livet."

Deal selges av

LE SKIN AS
Organisasjonsnummer: 916 966 652
Slependveien 48
1341 Slependen
Mandag. 0900 - 1600 Tirsdag, onsdag & torsdag: 0900 - 1900 Fredag: 0900 - 1500
94133553Ring