Let's deal
Se favoritter
Medisinsk injeksjon utført av lege hos eksklusive Skin Aesthetics

Medisinsk injeksjon utført av lege hos eksklusive Skin Aesthetics

990 kr
1 900 kr
Kjøpte
1
Spar
48%
Legg til deal i favoritter

Medisinsk injeksjon for å glatte ut huden og gjøre rynker mindre synlige. Utføres av lege med lang erfaring hos Skin Aesthetics.

Ett område
990 kr
1 900 kr
To områder
1 990 kr
3 500 kr

Høydepunkter

 • Utføres av lege
 • Behandlingen blir utført av lege med lang erfaring
 • Naturlig resultat
 • Oppfølging etter behandling
 • Konsultasjon og oppfølgning er gratis
 • Sentralt i Oslo

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 03.10.2019
 • Se bookinginformasjon nederst i dealen
 • Booking-forespørsel er størst i starten og slutten av kampanjeperioden
 • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking, samt vis kupong i Let's deal appen ved oppmøte
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Medisinsk injeksjon

Medisinsk injeksjon skal redusere synligheten av rynker og furer på pannen, mellom øyebrynene og rundt øynene. Behandlingen kan kombineres med andre stoffer som sprøytes inn i ansiktshuden (hud-fyllstoffer), laserbehandling eller kosmetisk kirurgi. Det finnes flere typer injiserbare fyllstoffer, men den mest vanlige hudfilleren er hyaluronsyre. Restylane er et eksempel på et fyllstoff.

Behandlingen

Det er den muskellammende effekten i giften som utnyttes til å behandle ansiktsrynker. Botox blokkerer et signalstoff nervene i kroppen benytter til å sende meldinger til bl.a. muskler. Dette fører til at nervene ikke får gitt de beskjedene de skal til musklene, og musklene klarer ikke å trekke seg sammen.

Før behandlingen blir ansiktet ditt grundig rengjort. Så sprøytes små doser av Botox inn i muskulatur like under huden på utvalgte steder. Ansiktsmusklene som ligger rett under huden, blir lammet. Prosedyren gir lite ubehag og oppleves som små myggstikk. Det tar 10-15 minutter å gjennomføre, avhengig av hvor mange områder som behandles. Du kan merke en mild rødhet i noen timer etter injeksjonen. Det anbefales ikke å massere eller gni seg i ansiktet de første 24 timene etter behandling.

Resultat

Du kan observere at huden glattes ut og rynkene blir mindre synlige. Botox lammer bare de spesifikke musklene som er blitt behandlet. Det er dine dynamiske eller muskelavhengige rynker som blir påvirket. Det er kommet rapporter om at Botox også kan lamme muskler utenfor ønsket område1, men ved riktig bruk er nok dette sjeldent.

Skin Aestetics

Skin Aestetics holder til i Strømsveien i Oslo. De tilbyr de fleste kosmetiske behandlinger og injeksjoner, og gjør alltid sitt ytterste for at akkurat du skal bli fornøyd!

Velkommen!

Deal selges av

HELSEVINKELEN
Organisasjonsnummer: 921 607 806
Strømsveien 24 E
0658 Oslo
Man- Fre 10:00 - 18:00 Lørdag 10:00 - 16:00 Søndag stengt
47711991Ring
Send sms for timebestilling.

Oppi Let´s deal kode ved bestilling, samt vis kupong i Let´s deal appen ved oppmøte,