Se favoritter
Få båten din vasket og klargjort til vinterlagring. Elite Detaljering kommer til degFå båten din vasket og klargjort til vinterlagring. Elite Detaljering kommer til deg (1 av 19)Få båten din vasket og klargjort til vinterlagring. Elite Detaljering kommer til deg (2 av 19)Få båten din vasket og klargjort til vinterlagring. Elite Detaljering kommer til deg (3 av 19)Få båten din vasket og klargjort til vinterlagring. Elite Detaljering kommer til deg (4 av 19)Få båten din vasket og klargjort til vinterlagring. Elite Detaljering kommer til deg (5 av 19)Få båten din vasket og klargjort til vinterlagring. Elite Detaljering kommer til deg (6 av 19)Få båten din vasket og klargjort til vinterlagring. Elite Detaljering kommer til deg (7 av 19)Få båten din vasket og klargjort til vinterlagring. Elite Detaljering kommer til deg (8 av 19)Få båten din vasket og klargjort til vinterlagring. Elite Detaljering kommer til deg (9 av 19)Få båten din vasket og klargjort til vinterlagring. Elite Detaljering kommer til deg (10 av 19)Få båten din vasket og klargjort til vinterlagring. Elite Detaljering kommer til deg (11 av 19)Få båten din vasket og klargjort til vinterlagring. Elite Detaljering kommer til deg (12 av 19)Få båten din vasket og klargjort til vinterlagring. Elite Detaljering kommer til deg (13 av 19)Få båten din vasket og klargjort til vinterlagring. Elite Detaljering kommer til deg (14 av 19)Få båten din vasket og klargjort til vinterlagring. Elite Detaljering kommer til deg (15 av 19)Få båten din vasket og klargjort til vinterlagring. Elite Detaljering kommer til deg (16 av 19)Få båten din vasket og klargjort til vinterlagring. Elite Detaljering kommer til deg (17 av 19)Få båten din vasket og klargjort til vinterlagring. Elite Detaljering kommer til deg (18 av 19)

Få båten din vasket og klargjort til vinterlagring. Elite Detaljering kommer til deg

1 399 kr
3 120 kr
Spar
55%
Legg til deal i favoritter

La Elite Detaljering komme å gjøre båten din skinnende ren og pen til neste båtsesong. De polerer, tar dyp vask og vokser den. 

Høytrykkspylt i kombinasjon med håndvask
1 399 kr
3 120 kr
Båten blir vasket grundig under fenderlist
Polering
3 499 kr
7 800 kr
Inkludert alternativ 1
Superglans Karnaubavoks av gelcoat og vinduer
3 899 kr
8 840 kr
Inkludert alternativ 2
Detaljert innvendig vask
5 850 kr
13 000 kr
Inkludert alternativ 1

Høydepunkter

 • Elite Detaljering kommer til der båten står i Oslo/Viken område
 • Viktig at båten står på land
 • Velger du polering er det viktig at båten er under tak (dette fordi direkte solkontakt tørker poleringskremen og kan skade båtlakken)
 • Kampanjen gjelder for båter opptil 8 meter/26 fot

Brukervilkår

 • Dealen gjelder f.o.m. 27.09.2021 t.o.m. 31.12.2021
 • Booking gjøres via e-post: elite.detaljering@gmail.com
 • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking
 • Ta med din Let's deal-kupong i app ved oppmøte
 • Kampanjen gjelder for båter opptil 8 meter/26 fot
 • Dersom avstanden fra Elite detaljering til der båten står er mer enn 20km kommer tillegg på 15kr/km
 • Båten må stå på land
 • Husk å booke i god tid før siste dato
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke

Mer om dealen

Alternativ 1-3 inneholder høyttrykkspyling og håndvask under fenderlist. Alterntiv 4 inkluderer polering.

Polering
Polering er prosessen med å skape en glatt og blank overflate ved å gni med jevn trykk og riktig kjemisk behandling, og etterlate en ren overflate med en betydelig speilrefleksjon.

Dyp vask
En grundig rengjøring av båten både utvendig og innvendig. Dette sparer for mange timer når båten skal ut igjen til våren. Båten spyles godt med ferskvann (høytrykk er å anbefale). Deretter skubbes den godt. Videre skraper vi vekk skjell og rur med skrape dersom vi ikke klarer å ta dette med høytrykk.

Karnauba-voks
Gir en dyp og rik glans samt med langtvirkende beskyttelse mot falming, oksidering og UV-stråler.

Deal selges av

Elite Detaljering
Organisasjonsnummer: 927419181
Griniveien 1
0756 Oslo
+47 96838933Ring