-85%
1 400 kr

Gavekort på IPL-laserbehandling

Gavekort IPL-laserbehandlinger: Velg mellom tre ulike behandlinger med verdi à 1 200 kr. Utføres på valgfritt område på hele kroppen. Din deal: kun 199 kr

Høydepunkter

 • Gavekort på 1 200 kr hos Klinikk Bogstadveien
 • Kan brukes på tre ulike behandlinger med IPL-laser
 • Velg mellom behandling for hudforbedringer, sprengte blodkar og pigmentflekker
 • Kan brukes på hele kroppen - du velger selv hvor du vil bli behandlet!
 • Klinikk med sentral beliggenhet i Bogstadveien
 • Brukervilkår

  >prisliste for fullstendig pris

  Mer om dealen

  ELLIPSE IPL

  Ellipse IPL, som står for Intense Pulsed Light, er et behandlingsgjennombrudd som gjør det mulig å forbedre huden på mange områder. Ved kjøp av denne dealen kan du få behandling på hudforbedringer, sprengte blodkar eller pigmentflekker.

  Ved hjelp av IPL kan behandlingen skreddersys til dine spesielle behov. Photorejuvention kalles denne behandlingsmetoden. Det anbefales en serie på 5-6 behandlinger, alt avhengig av hvilke plager du skal behandle og graden av hver enkel plage.

  FØR BEHANDLING

  For å kunne utføre behandling skal man ikke være solbrun og man må ikke ha vært i solen de siste 2-4 ukene. Etter behandling er det viktig å bruke solfaktor 30 og ikke eksponere det behandlede området for direkte sollys de påfølgende 3-4 ukene.

  HVA SKJER VED BEHANDLING?

  Ved behandling påføres en gel for forsterke lysets gjennomtrenging i huden, slik at den kommer ned til de områdene den skal behandle. Den glatte glassoverflaten på IPL-apparatet føres over huden slik at den mottar lysimpulser. Du vil kjenne et lite stikk, som snerten av en gummistrikk. En bedøvende krem kan også brukes, men er sjelden nødvendig.

  Deal selges av

  Lets Deal