Let's deal
Se favoritter

Trenger huden din fuktighet? Anerkjente Le Skin har den perfekte løsningen!

899 kr
1 800 kr
Kjøpte
5
Spar
50%
Legg til deal i favoritter

Med Redensity 1 får du tilbake fuktigheten i huden i tillegg til flere gode resultater. Utføres av dyktig behandler hos anerkjente Le Skin. 

Èn behandling x 1 ml
899 kr
1 800 kr
Tre behandlinger x 1 ml
2 499 kr
5 000 kr
Èn behandling x 3 ml
2 599 kr
3 800 kr
Tre behandlinger x 3 ml
5 250 kr
10 500 kr

Høydepunkter

 • Teosyal Redensity 1 behandling krever tålmodighet før man kan se endelig resultat
 • Det anbefales å gjøre tre behandlinger med 3 ukers intervall for opptimalt resutat
 • Det endelige resultatet forventes etter siste behandling
 • Huden vil da gradvis bli bedre og bedre
 • Utføres av behandler Line
 • Anerkjent klinikk
 • "Superduper service; kjenner meg i trygge, gode hender"
 • "...Resultatet av Le Skins behandlinger gir meg en daglig velværefølelese og masse energi, og er verdt hver krone. Det har og inspirert meg til å legge om til en atskillig sunnere livstil, som jeg vet jeg vil høste av resten av livet."

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 29.02.2020
 • Se bookinginformasjon nederst i dealen
 • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Teosyal Redensity 1

Ønsker du sunn hud og mer fuktighet? Da kan dette være løsningen! 

 • Tilfører viktige antioksidanter for huden
 • Beskytter huden mot gorurensning
 • Reduserer rynker og linjer
 • Gjenskaper fuktighet i huden
 • Gjenoppbygger hudstrukturen
 • Reduserer og forebygger solskader

Teosyal er en gelé filler basert på hyaluronsyre som injiseres i huden for å øke hudens smidighet og fylle ut rynker. Når filleren injiseres i huden fylles rynkene, og huden strekkes og blir fastere. Geléen sprøytes inn i huden med svært tynne nåler og behandlingen gir umiddelbare resultater. Teosyal er fillere merket vi bruker på Le Skin, det finnes andre tilsvarende fillere på markedet, så som Restylane og Juvederm. Teosyal og Restylane er derimot de mest brukte på verdensbasis.

Hyaluronsyre er et naturlig stoff som finnes i kroppen. Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som finnes i alle levende organismer og som har den unike egenskapen at den binder vann. Mengde hyaluronsyre i kroppen avtar med alderen og ved 40-50 år har vi gjennomsnittlig mistet 50% av hudens egen produksjon av fukt/hyaluronsyre.Når huden mister hyaluronsyre, mister den sitt ungdommenlige utseende. Linjer dukker opp og det vil komme folder, som resultat av at tyngdekraften trekker huden ned.

Hyaluronsyren har også effekt på hudens elastisitet slik at du ikke så lett får rynker. Denne effekten kan vare ganske lenge. Man bruker gjerne fillere rundt munnen og i linjene fra nese til munn. Fillere brukes også ofte til leppeforstørrelse og til å fremheve leppekonturen. Man kan kombinere behandling med filler med botoxbehandling for å få mest mulig effekt.

Bruksområder

Vanlige behandlingsområder med filler er : Linjer, rynker, leppeforstørring, kløft i hake, kinnben, fyll i øreflipper, volum behandling , arr, fukt og revitaliserende behandlinger. 

Hyaluronsyre kan også brukes for å gjenskape fuktighet i huden og for å gjenoppbygge hudstrukturen (Mesoterapi). Denne behandlingen kan brukes i ansikt, på hals, bryst og hender. Metoden vil bruker er fine mikroinjeksjoner som settes veldig nøyaktig med ca. 1 cm mellomrom i det ønskede behandlingsområdet. Her brukes Tesoyal Rendesity 1.

Le Skin

Le Skin jobber for å kunne tilby en individuell løsning enten med hudbehandling, kjemiske peelinger, Skin Pen, laserbehandlinger, injeksjoner, plastisk kirurgi eller en kombinasjon av disse for å forynge/tilbakeføre eller forbedre utseendet på en naturlig måte. De tilbyr deg en helhetsløsning med kombinasjonsbehandling for din huds utseende og helse, og hjelper til med optimalisering av ditt ansikt og din figur.

De ønsker å se ut som de føler seg. Dessverre forandres ansikt og kropp seg med alder, og ikke til det bedre. De ønsker å tilby hver pasient et individuelt forslag til behandling som gir en positiv energi og som tilfredsstiller den enkeltes behov. Det kan være kosmetisk behandling eller plastikkirurgi.

Le Skin er innovative, og holder seg faglig oppdatert og deltar på kurs innen de siste behandlingsteknikkene. Deres lasere og annet utstyr er hele tiden også nye eller oppdaterte. De samarbeider med ledende klinikker og leverandører i Norge og Europa. Sikkerhet og trygghet er viktigst, slik at den behandling som tilbys kundene og pasientene gir et optimalt resultat. Hos Le Skin utføres alle behandlinger foruten permanent makeup kun av offentlig godkjent helsepersonell med lang erfaring innenfor medisinsk laserbehandling og annen kosmetisk medisinsk behandling i klinikken. 

Følg Le Skin på Instagram!

Behandler Line

Line arbeider med permanent hårfjerning med Soprano hårfjerningslaser (Alma lasers) for både kvinner og menn, ansikt og kropp. Cellulitte og hudoppstrammende behandling med Accent RF (Alma lasers) for mage, lår og rumpe.

Injeksjonsbehandlinger med Botox/Vistabel i panne, sinnarynker, kråketær/smilerynke ved øyne og svettebehandling i armhuler.

Line er vår injeksjonsspesialist i kosmetiske injeksjoner rettet mot rynkebehandling og hudforbedring. Line utfører injeksjonsbehandling med Teosyal filler for linjer, rynker, leppeforstørring, kinn, kontur bygging og fukt / mesoterapi.

Hun fyller pent ut mørke ringer/groper under øynene. Line har en filosofi om trygg behandling og et naturlig resultat.

Deal selges av

LE SKIN AS
Organisasjonsnummer: 916 966 652
Slependveien 48
1341 Slependen
Mandag. 0900 - 1600 Tirsdag, onsdag & torsdag: 0900 - 1900 Fredag: 0900 - 1500
94133553Ring