Let's deal
Se favoritter
X-Run terrenghinderløp

X-Run terrenghinderløp

449 kr
650 kr
Kjøpte
20+
Spar
31%
Legg til deal i favoritter

X-Run er et av Norges tøffeste terrenghinderløp – fylt med spenning, adrenalin og moro. Konkurransen foregår i rå norsk natur med 20–25 hinder fordelt på en strekning på ca 5 km. Man deltar individuelt og kan velge mellom å løpe én eller to runder. De som løper to runder vil da forsere hvert hinder to ganger. Det er også mulig å delta på vår uformelle lagkonkurranse dersom man er flere som melder seg på med samme lagnavn. X-Run passer for alle som liker nye utfordringer. Hvor TØFF er du egentlig?

Skien 7. og 8. september 2019
449 kr
650 kr
Stavanger 21. og 22. september 2019
449 kr
650 kr
Oslo 24. og 25. august 2019
449 kr
650 kr

Høydepunkter

 • For deg som er glad i en utfordring
 • Opplev fart og spenning i norsk natur
 • Det er hele 20-25 hinder som du kan velge å gjennomføre én eller to ganger
 • Se flere bilder og følg dem på Facebook og Instagram

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 01.10.2019
 • Se bookinginformasjon nederst i dealen
 • Etter å ha kjøpt dealen må du gjennomføre booking via nettsiden her. Husk å melde deg på i riktig by både når du kjøper dealen og når du melder deg på
 • Velg singel eller gruppe oppe til høyre. Bruk rabattkoden i nederste felt ved registrering
 • Når du melder deg på tilkommer det administrasjonsgebyr på 20kr, dette betales direkte når du melder deg på
 • Det er også mulig å kjøpe med t-skjorte når du melder deg på
 • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Hvordan fungerer det?

I X-Run OCR melder man seg på individuelt via en påmeldingslink for det X-Run OCR løpet man ønsker å delta på. Det er en dame- og en herreklasse. Det er ingen aldersklasser i X-Run OCR. Løpet passer for deg som er glad i fysisk aktivitet og liker utfordringer, enten du er mosjonist eller en topptrent atlet. I X-Run konkurrerer alle i samme løype og følger samme regler - enten man er aktiv eller mosjonist. Se bilder og film fra tidligere X-Run løp på deres Facebook sider.

Hva gjør man?

Målet for enhver deltaker er å forsere hvert eneste hinder man møter på. Om det ikke går, er det ikke verre enn at det blir gitt en “bonusøvelse” som tar litt lengre tid enn hva det normalt vil ta å forsere hinderet. Vi oppfordrer alle til å prøve seg på alle hindrene, da disse er laget spesielt for å utfordre dere på alle tenkelige måter.

Hinder

Hinderene er varierte og utfordrer styrke, utholdenhet, balanse, koordinasjon og ikke minst det mentale på forskjellige plan. Enkelte hinder er det lov å samarbeide og hjelpe de man løper sammen med, andre hinder er det ikke lov. Hensikten er å komme seg raskest mulig gjennom løypa. Et visst antall hinder er ukjente (X), noe som er en sentral del av X-Run’s konsept.

Forventet tidsbruk

Man kan forvente å bruke mellom 30- 60 minutter per runde, selvfølgelig avhengig av din egen fysiske form. Det vil bli servering av drikke og annen energi underveis i løpet slik at man kan holde tempoet oppe!

Les mer her

Deal selges av

X-run OCR
Organisasjonsnummer: 911634813