Let's deal
Se favoritter

Vippeløft med farge hos Min Hudklinikk på Løren Torg

425 kr
850 kr
Kjøpte
10+
Spar
50%
Legg til deal i favoritter

Hos Min Hudklinikk tilbyr de vippeløft med eller uten filler inkludert farge! Vippeløft gir deg et naturlig resultat på dine egne vipper. Vippene vil bli mer fyldige og gi deg et åpent blikk som rammer inn ansiktet ditt.

Vippeløft med farge
425 kr
850 kr
Vippeløft med filler & farge
600 kr
1 200 kr
Vippeløft med farge ink. farge og forming av bryn
665 kr
1 330 kr
Vippeløft med filler & farge + farge & forming bryn
840 kr
1 680 kr

Høydepunkter

  • Revolusjonerende vippeløftteknikk
  • Behandlingen er klinisk testet og gir tykkere vipper
  • Klinikk med høy fagkompetanse og kunnskap
  • Ferdig resultat som åpner blikket og rammer inn ansiktet

Brukervilkår

  • Dealen kan brukes t.o.m. 28.05.2020
  • Booking gjøres via her - oppgi din Let’s deal-kode ved booking
  • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
  • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

En revolusjonerende ny vippeløftteknikk som løfter, gir volum og mørkner dine egne naturlige vipper uten bruk av vippeextensions. Gir et vakkert åpent blikk. Varer i 6-8 uker.

«Lash Filler» er en innovativ prosess som løfter vippene og gjør de tykkere. Produsert med høy teknologi i Italia. Produktet gir et mykt og behagelig resultat på naturvippene. Behandlingen har blitt utviklet for å beskytte, forsterke, forbedre naturlige vipper og bryn. InLei har det eneste produktet i verden som har klinisk testet effektiviteten av fortykning av vippene, som øker i gjennomsnitt med 24 % etter bare tre behandlinger. «Lash Filler» er et revolusjonerende serum da det ikke bare påvirker tykkelsen på vippene som allerede har vokst ut, men stimulerer også veksten i vipperoten og keratinproduksjonen.

Øyeområdet er noe av det mest fremtredende i ansiktet. Vipper og bryn kan ha en stor påvirkning på hvordan ansiktsformen din oppfattes, hvilke trekk som kommer til syne og hvilke ansiktstrekk som skjules. Å få bryn og vipper farget og formet er den enkleste skjønnhetsbehandlingen du kan ta, som også vil gi tydelige resultater. Ved å farge vipper og øyenbryn kan det gi en oppfattelse av økt fylde, åpne blikket og ramme inn ansiktet ditt.

Vi kan hjelpe deg med å få velformede bryn og frisk farge på både bryn og vipper. Ofte vil man se yngre ut, og vi er sikre på at du vil føle deg vakrere etter denne behandlingen. Vi finner den fargen og brynformen som passer din ansiktsform. Litt hjelp for å få optimal farge og form på bryn og vipper vil gi deg en topp finish på utseendet!

Velkommen til oss!

Min Hudklinikk tilbyr et bredt spekter av behandlinger innen medisinsk hudpleie, hudproblemer og skjønnhetsbehandlinger. Vi tilbyr også klassisk hudpleie, fotpleie, negler og massasje. Min Hudklinikk er opptatt av å til enhver tid besitte høy fagkompetanse og kunnskap om hvordan vi kan forebygge og behandle komplikasjoner. Vi har kunden i fokus, og setter alltid av god tid hver behandling. Vi holder oss oppdatert slik at vi alltid kan tilby det som er nytt på markedet, da ting stadig forbedres og er i utvikling. Hos oss bruker vi kun de beste metoder og har det siste innen moderne utstyr på klinikken. Klinikken er også tilknyttet en ansvarlig lege! Vi tilbyr behandlinger som kan forbedre spesialområder ved hjelp av blant annet, kjemisk peel, laser eller injeksjonsbehandlinger. Du får gode råd og veiledning , og vi skreddersyr behandlingen slik at den er tilpasset akkurat din hudtype og hudtilstand.

Deal selges av

MIN HUDKLINIKK
Organisasjonsnummer: 997246721
Lørenveien 44 A
0585 Oslo
Mandag-Fredag: 10.00-18.00 Lørdag 10.00-15.00
Oppi Lets deal kode under kommentarfeltet