letsdeal
Fjern søk
Se favoritter
Dameklipp med helfarging, vask, føn og styling hos Vital Beauty SalonDameklipp med helfarging, vask, føn og styling hos Vital Beauty Salon (1 av 12)Dameklipp med helfarging, vask, føn og styling hos Vital Beauty Salon (2 av 12)Dameklipp med helfarging, vask, føn og styling hos Vital Beauty Salon (3 av 12)Dameklipp med helfarging, vask, føn og styling hos Vital Beauty Salon (4 av 12)Dameklipp med helfarging, vask, føn og styling hos Vital Beauty Salon (5 av 12)Dameklipp med helfarging, vask, føn og styling hos Vital Beauty Salon (6 av 12)Dameklipp med helfarging, vask, føn og styling hos Vital Beauty Salon (7 av 12)Dameklipp med helfarging, vask, føn og styling hos Vital Beauty Salon (8 av 12)Dameklipp med helfarging, vask, føn og styling hos Vital Beauty Salon (9 av 12)Dameklipp med helfarging, vask, føn og styling hos Vital Beauty Salon (10 av 12)Dameklipp med helfarging, vask, føn og styling hos Vital Beauty Salon (11 av 12)

Dameklipp med helfarging, vask, føn og styling hos Vital Beauty Salon

794 kr
1 589 kr
2,2
(18)
Kjøpte
250+
Spar
50%
Legg til deal i favoritter

Hårpakke bestående av klipp, helfarging, vask, føn og styling hos Vital Beauty Salon på St. Hanshaugen. I tillegg til klipping, farging, styling og sminke- og makeover-tjenester, tilbyr salongen et omfattende utvalg av kvalitetsprodukter tilpasset hår, skjønnhet og sminkeprodukter som passer for alle hår- og hudtyper. 

Høydepunkter

 • Frisør med lang erfaring
 • Egenutviklede, økologiske hårprodukter
 • Vital Beauty Salon tilbyr de hotteste hårtrendene og de beste stylingproduktene
 • Salongen tilbyr også hodebunnsmassasje og kur til gode priser
 • «Firas er Oslo's dyktigste frisør!»
 • Sentralt på St. Hanshaugen
 • Følg Vital Beauty Salon på Facebook

Brukervilkår

 • Dealen er gyldig i 60 dager fra kjøp
 • Booking gjøres online
 • Oppgi din Let’s deal-kode
 • Ta med din Let's deal-kupong i app ved oppmøte
 • Husk å booke i god tid før siste dato
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Dealen gjelder for skulderlangt hår
 • Ved lengre hår vil det komme tillegg på 100-200,-

Mer om dealen

Vital Beauty Salon

Vital Beauty Salon-teamet gir deg umiddelbart ro med deres vennlige, kunnskapsrike konsultasjon. Eieren Firas og hans team jobber hver for seg med hver klient for å sikre en tilfredsstillende, personlig og fremfor alt profesjonell erfaring. Teamet holder seg oppdatert på de nyeste trendene og stilene, så enten du lider av "bad hairday" eller trenger en nydelig brudefrisyre og feilfri sminke på din spesielle dag, kan de hjelpe deg med å oppnå utseendet du har ønsket og fortjener.

Vital Beauty's misjon er å levere de perfekte produktene tilpasset sine kunder. Derfor tilbyr de et bredt utvalg av egne unike, utformede og miljøvennlige hårprodukter. Firas tror bestemt at alt som stammer fra naturen, bør forbli naturlig. Produktene hans er utviklet for alle typer hårtekstur og etnisitet.

Firas er en kunstner med den perfekte blandingen av profesjonalitet og kreativitet. Han vet at han har oppnådd suksess når kundens øyne glitrer av glede over den nye looken sin.

Tilbakemeldinger fra kunder

«Helt klart beste frisøren jeg har vært hos. Veldig fornøyd med både klipp og farge! Takk for besøket, så sees vi igjen.»

«Veldig god service og snille mennesker der. Resultatet ble bedre enn forventet.»

«Veldig hyggelig sted med flinke folk. Du kommer garantert til å bli veldig fornøyd.»

«Sannsynligvis byens beste hodemassasje og vask, med deilige produkter og effektiv og bra klipp. Fine priser på både klipp og produkter.»

Selges av

Vital Beauty
Organisasjonsnummer: 984793944
Theresesgate 44
0168 Oslo
Mandag- Fredag: 11.00-18.00
22463494Ring