letsdeal
Fjern søk
Se favoritter
1 natt for 2 inkl. middag, frokost & fottur på Kullaberg & Nimis1 natt for 2 inkl. middag, frokost & fottur på Kullaberg & Nimis (1 av 22)1 natt for 2 inkl. middag, frokost & fottur på Kullaberg & Nimis (2 av 22)1 natt for 2 inkl. middag, frokost & fottur på Kullaberg & Nimis (3 av 22)1 natt for 2 inkl. middag, frokost & fottur på Kullaberg & Nimis (4 av 22)1 natt for 2 inkl. middag, frokost & fottur på Kullaberg & Nimis (5 av 22)1 natt for 2 inkl. middag, frokost & fottur på Kullaberg & Nimis (6 av 22)1 natt for 2 inkl. middag, frokost & fottur på Kullaberg & Nimis (7 av 22)1 natt for 2 inkl. middag, frokost & fottur på Kullaberg & Nimis (8 av 22)1 natt for 2 inkl. middag, frokost & fottur på Kullaberg & Nimis (9 av 22)1 natt for 2 inkl. middag, frokost & fottur på Kullaberg & Nimis (10 av 22)1 natt for 2 inkl. middag, frokost & fottur på Kullaberg & Nimis (11 av 22)1 natt for 2 inkl. middag, frokost & fottur på Kullaberg & Nimis (12 av 22)1 natt for 2 inkl. middag, frokost & fottur på Kullaberg & Nimis (13 av 22)1 natt for 2 inkl. middag, frokost & fottur på Kullaberg & Nimis (14 av 22)1 natt for 2 inkl. middag, frokost & fottur på Kullaberg & Nimis (15 av 22)1 natt for 2 inkl. middag, frokost & fottur på Kullaberg & Nimis (16 av 22)1 natt for 2 inkl. middag, frokost & fottur på Kullaberg & Nimis (17 av 22)1 natt for 2 inkl. middag, frokost & fottur på Kullaberg & Nimis (18 av 22)1 natt for 2 inkl. middag, frokost & fottur på Kullaberg & Nimis (19 av 22)1 natt for 2 inkl. middag, frokost & fottur på Kullaberg & Nimis (20 av 22)1 natt for 2 inkl. middag, frokost & fottur på Kullaberg & Nimis (21 av 22)

1 natt for 2 inkl. middag, frokost & fottur på Kullaberg & Nimis

1 995 kr
3 485 kr
Kjøpte
20+
Spar
43%
Legg til deal i favoritter

Ta et avbrekk fra hverdagen og besøk vakre Villa Brunnby, som ligger utenfor Helsingborg. Med dette tilbudet kan du nyte alt det koselige høsten og vinteren har å by på, gåtur i vakre omgivelser hvor du f.eks. kan utforske naturreservatet Kullaberg og Nimis, overnatting i small dobbeltrom, fantastisk mat i form av en fem-retters middag i Restaurant Amber med lokalproduserte råvarer produsert etter sesongen og om morgenen nyte en fullskala frokostbuffet .

Dealen inkluderer

 • Overnatting i dobbeltrom small, mulighet for oppgradering er tilgjengelig
 • Opplevelsesmeny i fem etapper
 • Frokostbuffet
 • Mulighet for fottur inkl. kart over Kullaberg & Nimish

Brukervilkår

 • Dealen gjelder f.o.m. 09.02.2023 t.o.m. 31.05.2023
 • Ankomst: fredager
 • Begrenset antall rom - førstemann til mølla og kun reservasjoner bekreftet av hotellet gjelder
 • Bestillingsinformasjon finner du lenger ned i avtalen. Oppgi Let's deal-koden når du bestiller
 • Barnepolicy: Ta kontakt med hotellet/reisebyrået for å se hva som gjelder for akkurat din familie
 • Du kan angre kjøpet i inntil 14 dager, så lenge du ikke har reservert boligen
 • Avbestilling eller ombestilling er ikke mulig etter reservert overnatting

Mer om dealen

En av de vakreste delene av Skåneleden går rett utenfor Villa Brunnby. Kullaberg med sine åser, klipper og varierte skog og beitemark byr på uvirkelig vakker utsikt over havet og nordvestlige Skåne. Villa Brunnby hjelper deg med kart og tips om turen din i Kullaberg naturreservat, hvor toppene Sadeln og Håkull byr på en fantastisk utsikt over hav og land.

Om Villa Brunnby

Villa Brunnby er en privateid familiebedrift, bestående av Mats og Linda Lavré med barna Fanny, Filippa og Fabian.

Du kommer til Brunnby for å nyte freden og roen, hvor familien Lavré har som mål å skape et sted for stillhet og avslapning. Villa Brunnby er omgitt av fredelige kubeite og en av Sveriges største vingårder, med prisvinnende viner, fra Nordens ledende vingård på Kullahalvøya.

Kullabergs vingård har vunnet mange priser og utmerkelser for sine viner, og er virkelig i toppklasse! Ikke gå glipp av sjansen til å ta del i en guidet tur i vingården med påfølgende smaking, og lære mer om utfordringene og fordelene ved å dyrke vin i Sverige. Pass på å oppgradere pakken deres på stedet, slik at dere også får oppleve vingården deres.

Velkommen!

Selges av

Villa Brunnby AB
Bränneslyckevägen 36
263 76 Nyhamnsläge
042-13 23 33Ring
- Bokningsförfrågan via mail
- Uppge kod vid bokning
- OBS! endast av hotellet bekräftad bokning gäller.