-60%
2 500 kr

Mesoterapi hos Newderma

Gi huden økt spenst og vitalitet med mesoterapi hos Newderma! Ord. pris: 2 500 kr. Din deal: 999 kr

Høydepunkter

>anmeldelser

Brukervilkår

>post@newderma.no - oppgi Let's deal-kode
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
 • Gjelder kun nye kunder
 • Mer om dealen

  MESOTERAPI

  Mesoterapi er en kur for effektiv hudfornyelse. Metoden går ut på å injisere små doser med lavkonsentrerte, balanserte og biologiske virkestoffer inn i huden, som gir huden en ny vitalitet og glans. Det benyttes en spesiell blanding av viktige stoffer for hudens cellestoffskifte som vitaminer, mineraler, sporelementer, aminosyrer, co-ensymer, nukleinsyrer og fuktighetsbindende naturlige hyaloronsyre - laget individuelt til hudens tilstand.

  Metoden bidrar til økt blodsirkulasjonen, nydannelse av kollagen og elastiske fibere som gir økt spenst og elastisitet. En ypperlig og sikker behandlingsmetode som gir markert hudforbedring.

  ANBEFALT BEHANDLING

  For best mulig resultat anbefaler jevnlig behandling 3 ganger med en måneds mellomrom. Videre vedlikeholdsbehandling bør tas hver 3. måned. Dette behandlingsprogrammet hjelper huden til å gjenvinne sin mykhet, spenst og glød.

  Rekonvalesenstiden etter behandlingen er vanligvis 1 - 3 dager. De første 1-2 døgnene vil stikkene være synlige som små hevelser i huden.

  Deal selges av

  Lets Deal