letsdeal
Fjern søk
Se favoritter
KOTAI Serrated brødkniv 20 cmKOTAI Serrated brødkniv 20 cm (1 av 22)KOTAI Serrated brødkniv 20 cm (2 av 22)KOTAI Serrated brødkniv 20 cm (3 av 22)KOTAI Serrated brødkniv 20 cm (4 av 22)KOTAI Serrated brødkniv 20 cm (5 av 22)KOTAI Serrated brødkniv 20 cm (6 av 22)KOTAI Serrated brødkniv 20 cm (7 av 22)KOTAI Serrated brødkniv 20 cm (8 av 22)KOTAI Serrated brødkniv 20 cm (9 av 22)KOTAI Serrated brødkniv 20 cm (10 av 22)KOTAI Serrated brødkniv 20 cm (11 av 22)KOTAI Serrated brødkniv 20 cm (12 av 22)KOTAI Serrated brødkniv 20 cm (13 av 22)KOTAI Serrated brødkniv 20 cm (14 av 22)KOTAI Serrated brødkniv 20 cm (15 av 22)KOTAI Serrated brødkniv 20 cm (16 av 22)KOTAI Serrated brødkniv 20 cm (17 av 22)KOTAI Serrated brødkniv 20 cm (18 av 22)KOTAI Serrated brødkniv 20 cm (19 av 22)KOTAI Serrated brødkniv 20 cm (20 av 22)KOTAI Serrated brødkniv 20 cm (21 av 22)

KOTAI Serrated brødkniv 20 cm

1 099 kr
2 650 kr
Kjøpte
5
Spar
59%
Legg til deal i favoritter

100% håndlaget taggete brødkniv, 20 cm blad. Etter kokkekniven og skrellekniven sier kokkene at kniven de ikke kan leve uten er brødkniven deres.

Produktinfo

  • Ultraskarpt japansk 440C høykarbon rustfritt stål
  • Skjult full tang
  • Svart pakkawood håndtak
  • HRC-hardhet: 60 +/-1
  • Vekt: 175g
  • Perfekt balansert
  • Rustfritt
  • Bamboo Saya (slire eller bladdeksel) følger med hver kniv
  • Livstidsgaranti

Brukervilkår

  • Frakt tilkommer
  • Leveringstid: cirka 3 arbeidsdager

Mer om produktet

440C stål, pakkawood, bambusboks

Hvis du prøver å kutte mat med en hard "skorpe" uten å klemme den delikate innsiden, her er en kniv for det.

Sprøtt brød, tomater, rundstykker, vannmelon, ananas... uansett hva du gir den, vil Kotai-brødkniven lage pene skiver av det, takket være det taggete bladet.

Foruten sin estetiske appell, skaper "Tsuchime" (槌目) (hamret) mønster små luftlommer mellom bladet og maten som kuttes. Denne forfedres japanske metoden reduserer luftmotstanden, og forhindrer dermed at mat fester seg til bladet.

Det 1,8 mm tynne bladet tillater presise og skarpe kutt, og knuser aldri selv den mest delikate maten for å bevare den fulle smaken.

Smidd med japansk 440C høykarbon rustfritt stål, vil KOTAI-brødknivens blad holde seg skarpt opptil 10 ganger lenger enn andre kniver. 440C kombinerer et høyt karboninnhold for hardhet og kantbevaring med den optimale mengden krom for korrosjonsbestandighet.

Skjult full tang - KOTAI-blader strekker seg helt til bunnen av håndtaket - for overlegen holdbarhet og balanse.


Vedlikehold

Ikke kutt på harde overflater (metall, keramikk, marmor). Bruk et skjærebrett av tre eller myk plast. Ikke kutt bein eller frossen mat. Håndvask og tørk raskt etter bruk. Ikke vask i oppvaskmaskin, ikke bløtlegg eller la ligge i en våt vask.

Selges av

KOTAI
Organisasjonsnummer: 842188484