Let's deal
Se favoritter
PRP-behandling av hårtap hos Dermeda Privat Medisinsk Klinikk i Os

PRP-behandling av hårtap hos Dermeda Privat Medisinsk Klinikk i Os

1 700 kr
3 500 kr
4,0
(3)
Kjøpte
10+
Spar
51%
Legg til deal i favoritter

Ikke-kirurgisk terapeutisk alternativ for naturlig hårvekst. Kan bremse hårtap, stimulere hårvekst, styrker hårfollikler og forsterker hårkvaliteten. Utføres av lege hos Dermeda Privat Medisinsk Klinikk i Os.

Èn behandling
1 700 kr
3 500 kr
Tre behandlinger
4 999 kr
10 500 kr

Høydepunkter

  • Øker kroppens medfødte evne til fornyelse av ulike typer vev
  • En nyskapende og foryngende behandlingsform
  • Behandlingstid: ca 30 min
  • Utføres av lege 
  • Ny privat klinikk i Os

Brukervilkår

  • Dealen kan brukes t.o.m. 31.08.2020
  • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking
  • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
  • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

PRP-behandling av hårtap 

Ønsker du å kjenne vinden i håret igjen? PRP-behandling er en ikke-kirurgisk terapeutisk alternativ for naturlig hårvekst og stimulering og antiaging. Denne behandling er også markedsført som "Vampyr filler" og "Dracula therapy". PRP er en foryngelse teknikk som utnytter ditt eget blod for å "helbrede" skadet hårsekk og aldrende hud. Behandlingen gjør huden "evig ung" og pasienten får et yngre utseende. Siden eget blod er brukt gjør dette behandlingen effektiv, allsidig, ikke-allergifremkallende, og tilbyr praktisk talt ingen nedetid eller bivirkninger.

PR-behandling + vedlikehold 

En PRP behandling kan gi gode resultater, men må vedlikeholdes. For best resultat anbefales fire-fem PRP-behandlinger med 4 ukers mellomrom. For noen er det et alternativ til hårtransplantasjon, for andre et tiltak for å bremse begynnende hårtap. PRP-behandlingen bør gjentas minst en gang i året.

Du får en nerveblokade før behandling for å dempe smerten. De fleste opplever lite smerter ved PRP-behandling. 

Dermeda Privat Medisinsk Klinikk

Dermeda finner du i Os sentrum, Øyro 31, vis a vis Apotek 1. Deres medisinske team består av teknikere, helsesekretærer, sykepleiere og leger med lang erfaring innen flere medisinske felt. Dr. Bjørn Petter Johannesen og Dr. Jon Aamaas er fastleger og medisinsk ansvarlig på klinikken. 

Dermeda tilbyr grundige legekonsultasjoner med eventuelle henvisninger til spesialister. De tar seg tid til å lytte til deg som er pasient, for å komme med de beste råd og/eller behandlinger for din fysiske og psykiske helse. De har enkeltmenneske i fokus og er opptatt av det helhetlige menneske og menneskers omgivelser. De hjelper deg når du trenger det med flere års erfaring innen medisin og med solid faglig kunnskap.

Dermeda har også ekspertise innen kosmetisk medisinske behandlinger (PRP Dracula, Botox, Fillere, Threadlift etc). Dermeda er en del av ekspertklinikken www.advancedhairclinics.no og tilbyr med sin ekspertise det fremste innen behandling av håravfall og FUE hårtransplantasjon. Denne avdeling blir støttet og fulgt opp av pioneren innen hårtransplantasjon.

Velkommen!

Deal selges av

Dermeda private medisinske klinikk
Organisasjonsnummer: 921 235 224