Se favoritter
2.8 Skjermforstørrelsesglas

2.8 Skjermforstørrelsesglas

159 kr
319 kr
Spar
50%
Legg til deal i favoritter

Denne fine boksen fungerer som en liten smart-TV der du kan forstørre skjermen på mobiltelefonen din. Du vil oppdage at du får et klart og levende bilde i best

Produktinfo

  • Skjermforstørrelsesglasset er laget av PVC og er lett å rengjøre med en våt klut.
  • Skjermforstørrelsesglasset kan brukes til alle typer mobiltelefoner (7-tommers telefoner som: iPhone 6 / 6S / 7/8/7 + / 8 + / X / XS / XR / XS Max / 11 og 12 modeller også som Samsung og Huawei smarttelefoner)
  • Skjermen på forstørrelsesglasset er veldig bra for å skape en god 3D-HD-effekt fordi glasset har så høy kvalitet at det er et veldig tydelig bilde som forstørres.
  • Størrelse: 19,5 x 14,5 x 5 cm
  • Hvis du har synsproblemer, anbefales det at du får et smart forstørrelsesglass

Brukervilkår

  • Leveringstid: 4-7 arbeidsdager
  • Det er ikke mulig å bruke rabattkoder på denne dealen

Mer om produktet

Denne fine boksen fungerer som en liten smart-TV der du kan forstørre skjermen på mobiltelefonen din. Du vil oppdage at du får et klart og levende bilde i best kvalitet.

Denne typen forstørrelsesteknologi er utrolig effektiv og en utmerket løsning for deg som ser filmer og serier på telefonen din. Det er også et godt alternativ i stedet for en iPad fordi skjermforstørrelsen er sammenleggbar slik at du kan ta den med på en tur eller ekskursjon.

Hvis du har problemer med å lese teksten på skjermen når du sjekker f.eks. oppskrift på telefonen din, kan du også bruke skjermforstørrelsesglaset her.

Denne smarte skjermforstørrelsesglasset for mobiltelefoner er spesielt bra for deg som har barn som elsker å se filmer på telefonen din. Imidlertid kan barn trykke noe på telefonen som de ikke burde, og det er her skjermforstørrelsesglaset kan være din frelse. Når telefonen er satt inn i forstørrelsesglasset, kan ikke barna berøre skjermen før du har fjernet telefonen igjen.

Skjermforstørrelsesglasset er laget av PVC og er lett å rengjøre med en våt klut.
Forstørrelsesglasset kan brukes til alle typer mobiltelefoner (med maksimalt 7 tommer) Skjermen på forstørrelsesglasset er veldig bra for å skape en god 3D-HD-effekt fordi glasset er så høy kvalitet at det er et veldig klart bilde som er forstørret.

Hvis du har synsproblemer, anbefales det at du får et smart forstørrelsesglass

Deal selges av

Global Items Europe AB
Organisasjonsnummer: 559120-6395