-75%
796 kr

Cruise til København med DFDS

DFDS: Cruise med Lugar for kun 99,- per person. Nyt et herlig cruise t/ r København til 75% rabatt. Kun 99 kr pr. person! Spar opptil kr 596. Din deal: 198 kr for 2 person

Høydepunkter

 • Ta et deilig avbrekk til vidunderlige København
 • 2 netter om bord i skipet - ca. 7 timer i København
 • Reis rett etter jobb, innsjekk senest 16:15
 • Et skip lastet med alt fra restauranter og barer til tax free-shopping og badebasseng
 • Overnattning i standard økonomilugar for 2 personer
 • Underholdning, show og livemusikk i nattklubben eller Navigators Bar
 • 55% - 82% rabatt!
 • Brukervilkår

  >via denne linken
 • OBS! Du har ingen angrerett på denne dealen!
 • Mer om dealen

  DFDS: OSLO - KØBENHAVN

  Ta en pause og reis til sjarmerende København i vår!Fra kun 198 kr kan to personer reise på et herlig cruise til København med DFDS. Dere får 2 netter om bord, og ca. 7 timer i land. Spar opptil 82%!

  Med på tilbudet får du 2 overnattinger på båten, i tillegg til nesten 7 timer i vakre København.Du kan velge å kjøpe vårt frokosttilbud hvor du kan nyte utsikten og innseilingen til København mens du koser deg med en deilig frokost før dere kommer utvilte frem.

  Unn deg et herlig avbrekk i vår hvor du får to kvelder om bord og kan spise i en av skipets mange restauranter, oppleve livlig underholdning med show og livemusikk og shoppe i taxfree-butikken.Med nesten 7 timer i København før båten returnerer til Oslo, har du tid til å se en eller flere av byens mange attraksjoner, muséer eller severdigheter. Ta deg også tid til å nyte en deilig lunsj. Hyggelige kafeer kan du finne nesten overalt, men hva med prøve en de livlige mathallene med variert og spennende utvalg, for eksempel Torvehallerne, matmarkedet Westmarket på Vesterbro eller nyåpnede Tivoli Food Hall på hjørnet ved Tivoli?

  Du kan shoppe på Strøget, Illums, Magasin Du Nord eller en av de andre små hyggelige gatene med butikker. Eller hva med å oppleve en gøyal dag i Tivoli? (NB! åpner 24. mars) Om du har med barn kan Experimentarium, eller Den Blå planet også være populære alternativer og steder å tilbringe dagen.

  Ja, vi elsker København! Byen er full av opplevelser, lekker design, shoppingmuligheter, hippe kaféer og et stort utvalg spisesteder. Byen har en deilig atmosfære med koselige gater, gjestfrie mennesker og deilig mat - som sammen gjør København til et av de mest populære stedene å legge en storbyferie.

  Nå kan du gjøre et reisekupp og ta en pause fra hverdagen med et cruise og et besøk til storbyen!

  DETTE FÅR DU

  - 2 netters cruise for 2 i 2- mannslugar- 2 netters cruise for 2 inkl. frokost på utreisen- Oslo - København med DFDS

  ALTERNATIVER

  • 2 personer2- manns lugarOrd. 796 kr sønd- ons. Ord. pris tors- lør. opptil 1110 krDin deal: 198 kr! (75%-82% rabatt)
  • 2 personer2- manns lugar inkl frokost på utreisenOrd. 1094 kr sønd- ons. Ord. pris tors- lør. opptil 1408 krDin deal: 496 kr! (55%-65% rabatt)

  Velkommen om bord med DFDS til København!

  Deal selges av

  Lets Deal