Medisinsk injeksjon to eller tre områder

Medisinsk injeksjon to eller tre områder

1 890 kr
2 500 kr
Spar
24%

En effektiv og sikker rynkebehandling hos sertifisert fillerbehandler Lillian Tømmerås

2 områder
1 890 kr
2 500 kr
3 områder
2 499 kr
3 500 kr

Høydepunkter

  • Godt egnet for eksempelvis "sinnarynker" mellom øyenbrynene, rynker på pannen og rundt øynene
  • Metoden er utbredt og benyttes verden over

Brukervilkår

  • Dealen kan brukes t.o.m. 06.01.2019
  • Timebestilling gjøres i god tid i forveien på tlf. eller mail
  • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking
  • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
  • Gjelder kun nye kunder av Lillian Tømmerås
  • 18 års aldersgrense
  • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

MEDISINSK INJEKSJON

Muskelspenninger i panne og omkring øynene signalerer stress, bekymring, aldring og manglende overskudd. Med medisinsk injeksjon slapper de mimiske musklene mer av, samtidig som huden blir glattere – og man får et mer imøtekommende og yngre uttrykk.

Injeksjonene inneholder botulinumtoxin type A, som blokkerer nerveimpulsene til musklene. Dette forhindrer sammentrekning av de musklene som forårsaker rynker, og dermed blir den overliggende huden glatt. Best resultat oppnås ved behandling av rynker som kommer til syne ved ansiktsmimikk.

Du skal kunne gjenoppta arbeid og andre gjøremål umiddelbart etter behandlingen.

FREMGANGSMÅTE

Behandlingen består av en injeksjon med engangssprøyte i de små ansiktsmusklene. Dette hindrer musklene i å trekke seg sammen. På denne måten blir den overliggende huden glatt og uten rynker. Dette er en enkel behandling hvor du rett etterpå kan dra tilbake på jobb eller andre daglig gjøremål.

Områder som behandles er glabella (sinnarynken mellom øyenbrynene), øyne (kråketær), panne og løft av øyebryn. Resultatene avhenger av at riktig mengde stoff sprøytes inn på rett plass.

Ved rynker som er dype og fremtredende også når man er avslappet, vil det ofte være behov for tilleggsbehandling med en filler (Pluryal). Filler kan for eksempel brukes til å skape fyldigere lepper, jevne ut folden som går fra nesen til munnviken, glatte ut smårynkene som mange etter hvert får rundt munnen. Du skal kunne gjenoppta arbeid og andre gjøremål umiddelbart etter behandlingen.

Deal selges av

LILLIAN TØMMERÅS
Organisasjonsnummer: 994 634 666
Ensjøveien 14
0655 Oslo
99 70 03 30Ring