Let's deal
Se favoritter
Bokpakke: Inspirerende damer

Bokpakke: Inspirerende damer

329 kr
1 097 kr
Kjøpte
3
Spar
70%
Legg til deal i favoritter

Denne bokpakken består av tre inspirerende bøker fra tre inspirerende damer som alle forteller en sterk historie. 

Høydepunkter

  • Rask levering
  • Bøker skrevet av inspirerende kvinner
  • Gode anmeldelser

Brukervilkår

  • Dealen kan brukes t.o.m. 04.06.2020
  • Når du kjøper dealen får du en Let's deal-kode, oppgi den her
  • Husk å booke i god tid før siste dato
  • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
  • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Bøker

Gunhild Stordalen: Det store bildet

Dette er historien om bygdejenta som ble milliardærfrue, om legen som ble dødssyk og kampen hennes for å redde verden, samtidig som hun prøver å redde seg selv.

Camilla Pihl: Pihl i hjertet

En vårdag i 2015 besvimer Camilla Phil på badet. Snart kommer nye anfall. Bølger av frykt skyller gjennom kroppen: Har hun arvet foreldrenes problemer? Phil i hjertet er en sterk historie om kraften i de små øyeblikkene. Om viktigheten av å finne rom til deg selv i en altoppslukende hverdag. Om å omfavne det lille og tilgi det store. En enkel guide til hverdagslykke, fra en av landets mest inspirerende bloggere.

Synnøve Skarbø: Ryddelykke fra A til Å

Synnøve Skarbø etablerte seg som Norges ryddedronning med braksuksessen med Synnøves system. Bare uker etter lansering signerte hun kontrakt TV-serien Norske rotehjem på TV-Norge. Og så bar det ut på veien i månedsvis. Synnøve har ryddet seg igjennom et utall kaotiske norske hjem med kamera på slep og notatblokken i baklomma. Resultatet er Synnøves System: Ryddelykke fra A til Å, en ryddemanual proppfull av nye tips og triks og praktiske lifehacks for å holde hjemmet organisert. Og ikke minst hysteriske anekdoter om alle rotekoppene hun har møtt på sin vei.

Strawberry Publishing

Strawberry Publishing er et nordisk forlagshus som består av forlagene Pilar, Capitana, Armada, Canoa, Bastion og Pioner, og har i tillegg et samarbeid med HarperCollins og Harlequin i Norge.

Deres største forfatterskap er blant annet Jørn Lier Horst, Jojo Moyes, Tom Egeland, Katrine Engberg, og Sally Rooney.

Deal selges av

Strawberry publishing Norge AS
Organisasjonsnummer: 923634894