Let's deal

Mangler du en eller flere tenner? Full utredning hos anerkjente Oris Dental

499 kr
2 000 kr
Kjøpte
2
Spar
75%

Mangler du en eller flere tenner? Med denne dealen får du en omfattende utredning inkl. OPG og skriftlig kostnadsoverslag hos Oris Dental. 

Høydepunkter

 • Føl deg trygg i tannlegestolen
 • Dyktige behandlere med lang erfaring
 • Salongen ligger like ved Sandvika Storsenter
 • 4.4 av 5 stjerner på Legelisten
 • Følg klinikken på Facebook

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 15.11.2019
 • Se bookinginformasjon nederst i dealen
 • Booking-forespørsel er størst i starten og slutten av kampanjeperioden
 • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Mangler du en eller flere tenner?

Hva er implantater? Dersom du mangler en eller flere tenner, kan tannlegen erstatte disse ved å kirurgisk plassere kunstige røtter i titan (tannimplantater) ned i kjevebenet. Tannimplantatet vil etterhvert gro fast i kjevebenet og bli et stabilt fundament for ny tannkrone eller bro. Kronen eller broen skrues fast på tannimplantatet når dette har festet seg i benet og er stabilt. Prosedyren kan utføres i både over- og underkjeve.

Titanimplantater kan også brukes som feste til løse proteser, slik at protesen «klipses» fast. Implantater kan altså benyttes til å erstatte alt fra en enkelt tann, til når flere tenner mangler eller når alle tennene i munnen har gått tapt.

Uansett årsak til ditt tanntap anbefaler vi deg å bestille time for en uforpliktende konsultasjon. Tannlegen vil da gi deg et optimalt behandlingsforslag og informasjon vedrørende stønadsordninger fra HELFO (folketrygden).

Oris Dental

Oris Dental er tidligere Løkketangen Tannlegesenter. Dette er en flott tannklinikk, sentralt beliggende i Sandvika, med gode parkeringsmuligheter og kort gangavstand fra Sandvika stasjon.

Hos Oris Dental kan du få hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling til estetisk tannbehandling. De tilbyr kirurgi, usynlig tannregulering for voksne, implantologi, behandling av pusseskader på tannkjøttet og behandling av nakkesmerter relatert til kjeveledd. De har også smertefri, øyeblikkelig bedøvelse (Quick Sleeper), digital scanning i stedet for konvensjonelle avtrykk og behandling i narkose eller sedasjon (lett narkose).

Tannklinikken drives etter Jim Pride-modellen, som innebærer at den er litt annerledes enn andre klinikker på noen områder. I stedet for den tradisjonelle «sykehus-looken» har de mer farge på både interiør og medarbeidere.

Velkommen!

Deal selges av

ORIS DENTAL AS - Løkketangen
Organisasjonsnummer: 921349890
Løkketangen 12a
1337 Sandvika
Mandag-fredag: 07:00-19:00
67521600Ring