Let's deal

Tatoveringsfjerning hos Ruiz Prada Hudklinikk sentralt på Frogner

749 kr
1 500 kr
Kjøpte
3
Spar
50%

Har du en tatovering du angrer på? Hos Ruiz Prada Hudklinikk kan du fjerne tatoveringen din på en skånsom og effektiv måte.

10 x 10
749 kr
1 500 kr
20 x 20
999 kr
2 000 kr
30 x 30
1 125 kr
2 250 kr

Høydepunkter

  • Skånsomme og effektiv behandlingen 
  • Sentralt på Frogner
  • Dyktige ansatte

Brukervilkår

  • Dealen kan brukes t.o.m. 31.10.2019
  • Se bookinginformasjon nederst i dealen
  • Booking-forespørsel er størst i starten og slutten av kampanjeperioden
  • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking
  • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
  • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Tatoveringsfjerning hos Ruiz Prada hudklinikk

Fjerne tatovering med laserbehandling laserbehandling er den mest skånsomme måten å fjerne tatovering på. Vi ser god effekt av laserbehandling for å fjerne tatovering Bruker Q-switch laser for å fjerne tatovering.

Hos oss bruker vi Q-switch laser, som er den mest brukte laseren for laserbehandlinger for å fjerne tatovering. Den har et pulserende lys som skaper en svært høy energi. Det finnes mange ulike Q-switch-lasere på markedet, hver og en av dem retter seg mot et spesifikt fargespekter og operer med ulik bølgelengde. Q-switch-lasere er svært presise, intense og gir i de fleste tilfeller et godt resultat.

Hvordan foregår laserbehandlingen?

Før behandlingen for å fjerne tatovering begynner, får du påført bedøvelseskrem. Du vil også få beskyttelsesbriller. Selve laserbehandlingen gjøres parallelt med at huden kjøles ned med kald luft. Q-switch laser plasseres over området og presses forsiktig mot tatoveringen. Laserlyset skytes i pulser inn i huden, der tatoveringen sitter. Størrelsen på tatoveringen avhenger av hvor lang tid laserbehandlingen tar, men en gjennomsnittlig laserbehandling av tatovering varer bare noen få minutter.

Etter laserbehandling: Du kan oppleve litt blødning fra huden, noe rødhet, hevelse og blemmedannelser i noen timer eller dager etter laserbehandlingen. De kommende ukene vil du oppleve at huden flasser. Området bør derfor behandles med forsiktighet til huden er restituert. Unngå soling og bading i offentlige basseng. Når huden er restituert etter 4–6 uker kan neste laserbehandling av tatovering gjennomføres.

Antall laserbehandlinger vil variere ut ifra alder, dybde og intensitet på tatovering.

Ruiz Prada Hudklinikk

Ruiz Prata Hudklinikk åpnet i 2019 og holder til i trivelige lokaler sentralt på Frogner i Oslo. De leverer et bredt utvalg av hudpleiebehandlinger.

Velkommen!

Deal selges av

RP Hudklinikk
Organisasjonsnummer: 922359318
Bygdøy allé 64 B
0265 Oslo
Man-Lør: 08:00-19:00
40327789Ring