Let's deal
Se favoritter
Fjern tatoveringen på en skånsom måte med Skinial tatoveringfjerning

Fjern tatoveringen på en skånsom måte med Skinial tatoveringfjerning

899 kr
2 250 kr
Kjøpte
1
Spar
60%
Legg til deal i favoritter

Med denne dealen får du fjernet tatovering på 7-15 cm hos Sugaring & Beauty Empire.

Fjerning av tatovering opptil 7 cm
899 kr
2 250 kr
Fjerning av tatovering 7-15 cm
1 980 kr
4 950 kr

Høydepunkter

 • 5 av 5 stjerner på Facebook
 • Bli kvitt tatovering du ikke lenger liker
 • Mindre smerter enn fjerning med laser
 • Du kan velge opp til seks behandlinger
 • Se bilder og følg dem på Instagram

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 06.01.2020
 • Se bookinginformasjon nederst i dealen
 • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Skinial Tatoveringsfjerning

Tatoveringsfjerning bruker hudens naturlige avvisningsmekanisme.

Deres tatoveringsfjerning tar i bruk hudens naturlige avvisningsrespons og helbredende prosess for å fjerne tatoveringsblekket helt fra kroppen. Ved å lage små ringer med en maksimum dybde på 0,3 mm med en mikropigmenteringsmaskin, fjerners små områder i overhuden Fordi det er mellomrom i huden mellom ringene, reduseres risikoen for arrdannelse i motsetning til behandling av større hudområder.

Det patenterte fjerningsmiddelet SKINIAL-EX er basert på melkesyre, og brukes på det behandlede området. Det trenger sakte gjennom tatoveringsblekket. Deretter reagerer det med makrofagene som har innkapslet fargemolekylene til nå. Disse cellene mister deretter sin styrke og gir slipp på tatoveringspigmentet. Makrofagene, som til nå har omringet og beskyttet tatoveringsblekket, er nå gjenkjent av kroppens forsvarssystem som en ukjent substanse, og blir dermed utsondret til hudens overflate hvor en skorpe dannes. Noen dager senere tørker denne skorpen, og det behandlede området leges fullstendig innen et par uker.

Etter åtte til ti uker kan behandlingen med tatoveringsfjerning fortsette på tilstøtende områder til hele tatoveringen er fjernet. Etter helbredelsesprosessen vil disse behandlede områdene anta den opprinnelige hudfargen og kan eventuelt bli tatovert igjen.

Fordeler

 • Fjerner alle fargene
 • Alle farger og fargekombinasjoner kan fjernes med vår tatoveringsfjerning uten laserbehandling. Dette inkluderer ikke bare tatoveringsblekk, men også spesielle blandinger. I nesten alle tilfeller kan de fjerne fargen fra det behandlede området i løpet av den første behandlingen
 • Lavere antall behandlinger
 • Ingen rester er igjen i kroppen
 • Tatoveringsblekket forlater kroppen gjennom overflaten av huden og fjerningsmiddelet brytes ned av kroppens stoffskifte innen noen timer. Ingen skadelige stoffer er igjen i kroppen!
 • Mindre smerter
 • Tatoveringsfjerningen med Skinial er vanligvis mindre smertefull enn den opprinnelige tatoveringsprosessen

Hvilket resultat kan forventes?

Forventninger til tatoveringsfjerning er ofte svært høy. Man kan tro at huden blir som før man tok tatoveringen, og at det er mulig å fjerne tatoveringer uansett størrelse og hvor på kroppen de er plassert. Ingen metoder for tatoveringsfjerning kan garantere at disse forventningene blir oppfylt. Det er ikke mulig å garantere tatoveringsfjerning uten arr. Alt vil være avhengig av den enkeltes hud og genetikk, mer enn måten man fjerner tatoveringen på.

Huden er et levende organ, i motsetning til en vegg, full av graffiti som lett kan fjernes. Derfor reagerer alle forskjellig. Hvis du ikke kan se spor av tatoveringen på én meters avstand, kan man si at resultat er vellykket. I den grundige konsultasjonen, før dere begynner behandlingen, tar dere opp forventningene dine og hvilket resultat som er realistisk å forvente.

På de fleste tatoveringene de har fjernet, vil du ikke lenger være i stand til å kjenne igjen den tidligere tatoveringen. Du kan forvente å se resultater etter to til tre behandlinger på en liten tatovering, og huden ser normal ur tidligst ni til tolv måneder etter behandlingen. Det er fordi helbredelsesprosessen mellom hver behandling tar åtte til ti uker. Huden trenger ofte enda mer tid før rødheten forsvinner. En større tatovering tar enda lenger tid for å bli fjernet. Jo større tatoveringen er, jo større er risikoen for arrdannelse.

Deal selges av

SUGARING & BEAUTY EMPIRE
Organisasjonsnummer: 921 585 365
Tor Sørnes vei 19
1523 Moss
Mandag-fredag: 10-20 Lørdag: 10-18
41276557Ring