Se favoritter
Ulike voksepakker til menn og kvinner hos Extend Your Beauty

Ulike voksepakker til menn og kvinner hos Extend Your Beauty

399 kr
748 kr
Kjøpte
10+
Spar
47%
Legg til deal i favoritter

Extend Your Beauty tilbyr forskjellige vokspakker til menn og kvinner. Skjønnhetssalong holder til i flotte lokaler sentralt på Frogner. Fjern hårene ved roten og oppnå en mer langvarig effekt enn ved barbering.

Hele ryggen
399 kr
748 kr
Manzilian
399 kr
911 kr
Manzilian, legger og lår
811 kr
1 623 kr
Manzilian, bryst og mage
811 kr
1 623 kr
Bikini og hele ben
649 kr
1 236 kr
Brasiliansk
399 kr
761 kr
Brasiliansk og hele ben
799 kr
1 561 kr

Høydepunkter

 • Skånsom, diskré og hygienisk behandling
 • Voksing fjerner hår og hårrøtter
 • Mykere ettervekst 
 • Varighet fra to til seks uker, kommer an på hårenes grofase
 • Følg Extend Your Beauty på Instagram
 • 4.9 av 5 stjerner på Facebook

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 01.06.2021
 • Booking gjøres online, gjelder behandler Maria
 • Oppgi din Let’s deal-kode
 • Ta med din Let's deal-kupong i app ved oppmøte
 • Husk å booke i god tid før siste dato
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke

Mer om dealen

Voksing

Med voksing tar det lengre tid før hårene vokser ut igjen, de blir vanligvis mykere – og du slipper å tenke på daglig barbering! 

Hvor lenge varer det?

Omtrent halvparten av hårene kommer tilbake etter cirka én måned. Dette er fordi hårene til enhver tid befinner seg i forskjellige vekstfaser og en del av hårene ikke hadde nådd hudoverflaten da hårfjerningen fant sted og naturlig nok vil komme til syne relativt kort tid etter behandlingen. Dette skyldes altså ikke dårlig voksbehandling.

Blir det mer, mørkere eller stivere hår?

Hårene kan ikke bli mørkere eller stivere. Du får heller aldri mer hår enn før, ved kontinuerlig voksing vil du ha halvparten av hårene om gangen! 

Hvordan blir huden?

Ved normal hud blir ikke huden rød, rødhet kan vare fra 30 min til et døgn ved sensitiv hud. Det anbefales å unngå bading og enhver form for soling samme dag inkl. solarium pga. faren for infeksjon.

Extend Your Beauty

Extend Your Beauty er en skjønnhetssalong som holder til i flotte lokaler i 4.etasje på Frogner i Oslo. De tilbyr skjønnhetsbehandlinger fra bryn og vipper, voksing til injeksjoner og permanent tatovering. De mener at hvert menneske er vakkert på hver sin måte og er heldige som får hjelpe de å fremheve sin skjønnhet.

Tilbakemeldinger fra kunder:

«Jeg fikk anbefalt klinikken av en venninne. Jentene som var på jobb tok meg varmt i mot, og alt var veldig ryddig og fresht. Jeg skjønte med en gang at dette var en seriøs bedrift med dyktige folk. Både form, farge og kvalitet på neglene ble sånn jeg liker det, slik at jeg kan ha neglene i flere uker uten problem. Det er veldig viktig for meg når jeg setter av tid til egenpleie som dette. Jeg vil absolutt gå god for og anbefale Extend Your Beauty videre.» -Julianne Nygård, Blogger (pilotfrue.blogg.no)

«Etter å ha vært hos ørten forskjellige vippestylister så har jeg endelig funnet stedet. Har nå vært kunde på Extend your Beauty i et år og min vipper varer lenge, har IKKE for mye lim og ser smashing ut! Utmerket service og jeg anbefaler alltid mine venner å dra til Extend Your Beauty! Mine egne vipper er fremdeles sunne og normale i lengden etter et år! NYDELIG STED! GO HERE PEOPLE.» -Irlin E. Finsådal, Blogger

«A delightfull experience .They'll improve you on the outside and make you feel better on the inside.I
definitely recommend massage and facial treatments.» -
Mariusz Dansarello Makowski, Kunde

Deal selges av

Extend Your Beauty Victoria C Svendsen Robertsen
Organisasjonsnummer: 916276427
ERLING SKALGSSJONSGATE 21 B
0267 OSLO
Mandag - Lørdag 10:00 - 18:00
90138297Ring