Se favoritter
Samle gjengen til noen timer med e-sport hos Off-PitchSamle gjengen til noen timer med e-sport hos Off-Pitch (1 av 19)Samle gjengen til noen timer med e-sport hos Off-Pitch (2 av 19)Samle gjengen til noen timer med e-sport hos Off-Pitch (3 av 19)Samle gjengen til noen timer med e-sport hos Off-Pitch (4 av 19)Samle gjengen til noen timer med e-sport hos Off-Pitch (5 av 19)Samle gjengen til noen timer med e-sport hos Off-Pitch (6 av 19)Samle gjengen til noen timer med e-sport hos Off-Pitch (7 av 19)Samle gjengen til noen timer med e-sport hos Off-Pitch (8 av 19)Samle gjengen til noen timer med e-sport hos Off-Pitch (9 av 19)Samle gjengen til noen timer med e-sport hos Off-Pitch (10 av 19)Samle gjengen til noen timer med e-sport hos Off-Pitch (11 av 19)Samle gjengen til noen timer med e-sport hos Off-Pitch (12 av 19)Samle gjengen til noen timer med e-sport hos Off-Pitch (13 av 19)Samle gjengen til noen timer med e-sport hos Off-Pitch (14 av 19)Samle gjengen til noen timer med e-sport hos Off-Pitch (15 av 19)Samle gjengen til noen timer med e-sport hos Off-Pitch (16 av 19)Samle gjengen til noen timer med e-sport hos Off-Pitch (17 av 19)Samle gjengen til noen timer med e-sport hos Off-Pitch (18 av 19)

Samle gjengen til noen timer med e-sport hos Off-Pitch

145 kr
290 kr
Spar
50%
Legg til deal i favoritter

Book e-sport og launch-område hos Off-Pitch på Oslo Street Fotballsenter og spill FIFA eller andre spill. Hver session varer i 2 timer, med mulighet for å booke flere timer etter hverandre. Området inneholder 4 skjermer, 4 Playstation med 2 kontroller pr plass. Hver session varer i 120 minutter.

1 session
145 kr
290 kr
2 sessions
290 kr
580 kr

Høydepunkter

Brukervilkår

  • Dealen gjelder f.o.m. 12.08.2021 t.o.m. 20.11.2021
  • Booking gjøres online - velg kontant betaling og oppgi Let’s deal-kode / benytt din kupong i app ved oppmøte
  • Husk å booke i god tid før siste dato
  • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke

Mer om dealen

Oslo Street Fotballsenter

Oslo Street Fotballsenter er det eneste og første streetfotballsenteret i Norge og er ment som en åpen og inkluderende møteplass for de som elsker fotball, men som ikke nødvendigvis spiller organisert fotball. Her er det mulig å booke fotballbane og andre aktiviteter når det passer deg. Du kan også booke ubegrenset gjennom å signere deg opp til et medlemskap. I tillegg til å booke baner og andre aktiviteter vil de også arrangere Norges Street Fotballiga ukentlige treningsøkter og andre aktiviteter.

Følg med på eventkalenderen på deres nettside, samt på deres sosiale medier for oppdateringer.


Det første treningssenteret for fotballinteresserte

Tren styrke og bytt ut Zumba og yoga med fotball. Off-Pitch Norge og Oslo Street Fotballsenter er et treningssenter for de som elsker fotball og samtidig ønsker å trene styrke. I motsetning til andre ordinære treningssentre så tilbyr ikke de gruppetreninger som Zumba yoga eller andre fitness-timer. Istedenfor tilbyr de aktiviteter som Off-Pitch fotball basket panna freestyle fotball Teqball og E-sport.

Bli medlem og spill løkkefotball på deres 3v3 bane panna freestyle basket og e-sport så mye du vil i tillegg til å trene styrke.

Les mer her

Deal selges av

Off-Pitch
Organisasjonsnummer: 912384144
Grenseveien 97
0663 Oslo
988 96 290Ring