-50%
1 900 kr

Medisinsk injeksjon

mellom øyenbrynene, rynker på pannen og rundt øynene. Ord. pris: 1 900 kr. Din deal: 950 kr

Høydepunkter

mellom øyenbrynene, rynker på pannen og rundt øynene
 • Behandlingen utføres av allmennlege med utdanning innen kosmetisk injeksjonsbehandling hos dr. Jessica torsdag og fredag
 • En av de vanligste kosmetiske behandlingene i Norge
 • Brukervilkår

  >www.bergenhelhetsklinikk.no - oppgi Let's deal-kode
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
 • Gjelder kun nye kunder
 • Mer om dealen

  MEDISINSK INJEKSJON

  Muskelspenninger i panne og omkring øynene signalerer stress, bekymring, aldring og manglende overskudd. Med medisinsk injeksjon slapper de mimiske musklene mer av, samtidig som huden blir glattere - og man får et mer imøtekommende og yngre uttrykk.

  Injeksjonene inneholder botulinumtoxin type A, som blokkerer nerveimpulsene til musklene. Dette forhindrer sammentrekning av de musklene som forårsaker rynker, og dermed blir den overliggende huden glatt. Best resultat oppnås ved behandling av rynker som kommer til syne ved ansiktsmimikk.

  Du skal kunne gjenoppta arbeid og andre gjøremål umiddelbart etter behandlingen.

  FREMGANGSMÅTE

  Behandlingen består av en injeksjon med engangssprøyte i de små ansiktsmusklene. Dette hindrer musklene i å trekke seg sammen. På denne måten blir den overliggende huden glatt og uten rynker. Dette er en enkel behandling hvor du rett etterpå kan dra tilbake på jobb eller andre daglig gjøremål.

  Områder som behandles er glabella (sinnarynken mellom øyenbrynene), øyne (kråketær), panne, tanngnissing, spenningshodepine og migrene. Resultatene avhenger av at riktig mengde stoff sprøytes inn på rett plass.

  Ved rynker som er dype og fremtredende også når man er avslappet, vil det ofte være behov for tilleggsbehandling med en filler (Juvéderm). Filler kan for eksempel brukes til å skape fyldigere lepper, jevne ut folden som går fra nesen til munnviken, glatte ut smårynkene som mange etter hvert får rundt munnen. Du skal kunne gjenoppta arbeid og andre gjøremål umiddelbart etter behandlingen.

  DIVA

  DIVA er en avdeling under Bergen Helseklinikk og ble etablert som følge av en sterk interesse og engasjement for denne typen skjønnhetsbehandling. Bergen Helseklinikk har avdelingene Colon, DIVA og Mentora. DIVA har felles kontor, resepsjon, venterom og fasiliteter med Colon Helseklinikk, og ansvarlig sykepleier og de andre behandlerne i DIVA jobber også i Colon Helseklinikk. De ønsker at du som kunde har muligheten til å få en helhetlig og optimal behandling Bergen Helseklinikk.

  Velkommen!

  Deal selges av

  Lets Deal